- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
şimdi sinirle söylüyorum yarın sesini duysam içim erir zatenyapamazsın kiiiiiiiiiiiidayanamazsın gibi geliyor bebeğim yapma da zaten soğuk konuşursan aklı kalır
hehhe biliyoruuuuumşimdi sinirle söylüyorum yarın sesini duysam içim erir zaten
şuan normal bebeğim aşkımın deyimiyle hormonların seni ele geçirdi hastalıgının gecmesiyle beraber normale döneceksinama aramadışımardım iyice he
İşinin olmadığı her an msjlaşabiliyoruz bebeğimbende öyle yapıyorum ama sadece bi kez bende dedi onun dışında bende seni seviyorum diyo ama ben söylemeden söylemiyo benden duymaya ihtiyacı oluyor galibaseni gidi seniiiiiiiiii eniştemizi mi sıkıştırıyon seeeeeeeeen telefon kullanıyor dimi rahat rahat kimsenin olmadıgı yerlerde konuşabiliyor musunuz bebeğim ne sıklıkta konuşuyorsunuz yada mesajlasma? kafamda deli sorular
ay bizde rahat oluruz bebeğim inşallah şoför olarak yazmışlar ama bakalım rahat olacak mıİşinin olmadığı her an msjlaşabiliyoruz bebeğimSabahtan bi arıyo akşamüzeri arıyo bide gece arıyo.. Günde 3 vakit konuşuyoruz.. Kimsenin olmadığı yerlerde değil balım koğuşta fln bile arıyo Arada çağlaaaar diye sesleniyolar bnm aşkitoma bende ay bi rahat versinler sevgilim yaaa diye trip yapıom Allaha çok şükür iletişim konusunda sıkıntımız yok
şuan normal bebeğim aşkımın deyimiyle hormonların seni ele geçirdi hastalıgının gecmesiyle beraber normale döneceksin
Allah bize de nasip eder inşallah kuşum, bizde sıkıntı çekmeyiz inşallah iletişim konusundaİşinin olmadığı her an msjlaşabiliyoruz bebeğimSabahtan bi arıyo akşamüzeri arıyo bide gece arıyo.. Günde 3 vakit konuşuyoruz.. Kimsenin olmadığı yerlerde değil balım koğuşta fln bile arıyo Arada çağlaaaar diye sesleniyolar bnm aşkitoma bende ay bi rahat versinler sevgilim yaaa diye trip yapıom Allaha çok şükür iletişim konusunda sıkıntımız yok
hamileliğimiz hiç çekilmez kız ayyyhaklısın bebeğim
Allah bize de nasip eder inşallah kuşum, bizde sıkıntı çekmeyiz inşallah iletişim konusunda
ay kız tek kozumuz o bırakta yapalım nazımızıhamileliğimiz hiç çekilmez kız ayyy
ay o zamanlar gelsinde bi alasını yaparızay kız tek kozumuz o bırakta yapalım nazımızı
ay bizde rahat oluruz bebeğim inşallah şoför olarak yazmışlar ama bakalım rahat olacak mımesajlaşmayı o kadar özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiii full ilgi hep ilgi o zaman bebeğim ohhh mis valla he
İnşallah kızlaaaaaaar inşallah.. Hiç bi yarenimiz hiç bi konuda sıkıntı çekmesin inşallahhhhhh:)haklısın bebeğim
Allah bize de nasip eder inşallah kuşum, bizde sıkıntı çekmeyiz inşallah iletişim konusunda
amiiiiiiiiin inşallah canımmmİnşallah kızlaaaaaaar inşallah.. Hiç bi yarenimiz hiç bi konuda sıkıntı çekmesin inşallahhhhhh:)
Bende istiyommmmmm, bende istiyommmmmay o zamanlar gelsinde bi alasını yaparızoffff bi kaç sene sonrasına gitseeek
ay o zamanlar gelsinde bi alasını yaparızoffff bi kaç sene sonrasına gitseeek
İnşallah kızlaaaaaaar inşallah.. Hiç bi yarenimiz hiç bi konuda sıkıntı çekmesin inşallahhhhhh:)
en yakın sizlersiniz en uzak benim kuzum o zamanlar gelince bizi bırakıp gitme sakın he teyze olcaz dahaaBende istiyommmmmm, bende istiyommmmm
şafak 350ay önce bi askerlik bitse kuşum
aminnnnn bebeğim
Eneeeemmmm gitmem kız gitmemmmm:))) minik prensimin yada prensesimin fotosunu koyarım görürsün yeğeninien yakın sizlersiniz en uzak benim kuzum o zamanlar gelince bizi bırakıp gitme sakın he teyze olcaz dahaa
plakalara bile düşcez kuzum sabırşafak 350
Balımmmmm bak ne güzel 360lar bitmiş 350ler bitmiş yarın 340lara gözünü açıcaksınnnnnn:):):) böyle böyle geçicek işte bitanemmmşafak 350
ayyyy çok heyecanlııııı Allahın izniylr görücez inşallah bebeğimmmmEneeeemmmm gitmem kız gitmemmmm:))) minik prensimin yada prensesimin fotosunu koyarım görürsün yeğeniniSiz ne zmna düşünüyosunuz ki balım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?