ennemm bugün aynı sofrada sayılırız bebeğimkiz lahana var bi bide uzum yapragi var :) bizde lahanadan sariyoz kusumm
aynen bebisiiim :))) kahvemizi de yaptik basladik kuzuum :))ennemm bugün aynı sofrada sayılırız bebeğimafiyet olsun canımmmmm
ohhhh kolay gelsin bebeğim benim bizimki pişti bile yicez birazdanaynen bebisiiim :))) kahvemizi de yaptik basladik kuzuum :))
oh afiyet olsun bebisim size simdiden :)ohhhh kolay gelsin bebeğim benim bizimki pişti bile yicez birazdan
Füsunum balimmm nasılsın
gunaydin fistikimmm :) oh gelim beraber gezek tatlimnn :)
oyyy kusum gecmis olsun noldu sanaaa
sağol bebeğimmmmoh afiyet olsun bebisim size simdiden :)
Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyimGünaydın bebekim annemin günü var yardım ediyordum kaçtımhava Pırıl pırıl gezmek istiyommm:)
Denizimmmm:) güzel Yürekli arkadaşım nasılsın :)
Yazdım kuzum sanırım ilk Sırada olan sendin :) ekledim gitti tstlım:)
biraz moralim bozuk sevdicek gidiyo yrnIyiyim balimmm napiyim Bende oturuyom suan :) sen nasilsin
Super olurr valla yaaa bulusalim gezelim gercekten demetim
balimmmmmmmoh afiyet olsun bebisim size simdiden :)
Guzelliiiiiiiiiiiiiiik
- Merhaba kızlar
beni takmadınız hiç küstüm benGuzelliiiiiiiiiiiiiiiknabersiin
Bebeğim görmedim yazdığını bildirim gelmedi telefondayim kuzum şimdi baktim gördümbeni takmadınız hiç küstüm ben
="zamansiz93, post: 39556671, member: 618102"][QUOTE = "post HuzuraErdim: 39556629, üye: 603.322"] kusuuuumcuuuuum naber fistigimmmm [/ QUOTE]: KK60:: KK60:
iyiyim bitanem..sen nasilsin bakim
Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyim
biraz moralim bozuk sevdicek gidiyo yrn
küstüm ki bananeBebeğim görmedim yazdığını bildirim gelmedi telefondayim kuzum şimdi baktim gördümaşk olsun kiiiiz. Neyin var bebeğim çok gcmis olsun
Küsme bebegim sayfa kaymis göremedimküstüm ki bananehastalandım kuşum karın ağrısından yatıyom sabahtan beri çok geçmiş olsun kuzumcum sanada. ben de sıcak su torbası kullanıyorum ama korkuyorum bir yandan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?