2014 Yarenleri! :)

Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyim

[QUOTE = "post HuzuraErdim: 39556629, üye: 603.322"] kusuuuumcuuuuum naber fistigimmmm [/ QUOTE]: KK60:: KK60:
iyiyim bitanem..sen nasilsin bakim

="zamansiz93, post: 39556671, member: 618102"][QUOTE = "post HuzuraErdim: 39556629, üye: 603.322"] kusuuuumcuuuuum naber fistigimmmm [/ QUOTE]: KK60:: KK60:
iyiyim bitanem..sen nasilsin bakim

iyiyimm bende fistigimmmm napsam diye bos bos geziniyorum evde :)

Kabul ettim bebeğim tanıdım profil fotoğraf ındn bende seni takipteyim

Heheheh :) nedense Cok seviyorum bu fotomuuzu :) bende kabul ettim Tatlim :)) topikimizin kizlarinin masallahi var yaaa tututu:)

biraz moralim bozuk sevdicek gidiyo yrn

Oyyyyy kiyamam Basagimm yaa rapor falan halletseydiniz super olurdu ne kadardir buradaydi Bebeim ALLAH zamani su gibi akitsin COK Cabuk gecsin inşallah

Bebeğim görmedim yazdığını bildirim gelmedi telefondayim kuzum şimdi baktim gördüm aşk olsun kiiiiz. Neyin var bebeğim çok gcmis olsun
küstüm ki banane hastalandım kuşum karın ağrısından yatıyom sabahtan beri çok geçmiş olsun kuzumcum sanada. ben de sıcak su torbası kullanıyorum ama korkuyorum bir yandan da

küstüm ki banane hastalandım kuşum karın ağrısından yatıyom sabahtan beri çok geçmiş olsun kuzumcum sanada. ben de sıcak su torbası kullanıyorum ama korkuyorum bir yandan da
Küsme bebegim sayfa kaymis göremedim aman bebegim dikkat et ya sicak havlu filan koy ben cok korkuyorum artik karnima yada belime de koyuyodum normalde Allahtan dun ayaklatimdaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…