- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
yok kuzum ev arkadaşlarım memleketlerine gitmişti de ondan ev bana kaldı:)Kuşuuuummmm napeeeerrrr?Nasılsıııııın? Sen ailenle mi kalıyosun fıstığımm?
iyilik sağlık kuzum senden naberr?Kuşuuuummmm napeeeerrrr?Nasılsıııııın? Sen ailenle mi kalıyosun fıstığımm?
aynen kuzummm :) bende napayimmm cok aciktim kuzuum detoks yapiyorum buguuun :)
uuu sexyyyybende napayim yavrumm bos bos oturuyorummm canim skldi beee
Uuuuuuu beybiiiiiiiiiiiiaynen kuzummm :) bende napayimmm cok aciktim kuzuum detoks yapiyorum buguuun :)
uuu sexyyyybende napayim yavrumm bos bos oturuyorummm canim skldi beee
Çoook iyiyim allaha çooooook şükür fıstığımmmmmmmiyilik sağlık kuzum senden naberr?
ohh hadi hayırlısı olsun ben de yeşil elma alarak başladım diyet işine
hadi hayirli olsunn kilolar bizden uzak olsunnn :)))iyilik sağlık kuzum senden naberr?
ohh hadi hayırlısı olsun ben de yeşil elma alarak başladım diyet işine
yok kuzum yaaa cikicaktim ama hic icimden gelmedii balim Zaten pazar gunleri burda fazla acik yer yok, bi iki yer var gidebilecegim :) yarin arkadasimin sozu var kusuumm oraya gidicem sali gunu de karaca acildi burda balim oraya gidicem coook heycanliyimmm :)Uuuuuuu beybiiiiiiiiiiiiçıkmadın mı balım bugün dışarıııııı?
yok canım arkadasından aradı. bizde de öyle kaç defa tekrar arayınca düzeldi bebeğimdur kız bakalım yolunu yordamını öğrensin önce. Kendi telefonundan mı aradı? bugün bizim konuştuğumuz telefon cızırtılıydı zor konuştuk. Valla ha çile çekiyoruz 2015 te
Hiiiiii anladım kuşuuuummmyok kuzum ev arkadaşlarım memleketlerine gitmişti de ondan ev bana kaldı:)
karacayı gitcen diye mi heyecanlısın kız Allah seni ne etmesinhadi hayirli olsunn kilolar bizden uzak olsunnn :)))
yok kuzum yaaa cikicaktim ama hic icimden gelmedii balim Zaten pazar gunleri burda fazla acik yer yok, bi iki yer var gidebilecegim :) yarin arkadasimin sozu var kusuumm oraya gidicem sali gunu de karaca acildi burda balim oraya gidicem coook heycanliyimmm :)
Kıııııız karacanın altını üstüne getiiiiiiirhadi hayirli olsunn kilolar bizden uzak olsunnn :)))
yok kuzum yaaa cikicaktim ama hic icimden gelmedii balim Zaten pazar gunleri burda fazla acik yer yok, bi iki yer var gidebilecegim :) yarin arkadasimin sozu var kusuumm oraya gidicem sali gunu de karaca acildi burda balim oraya gidicem coook heycanliyimmm :)
328 olmuş galiba hesaplamak istemiyorummmsüper :) şafaklar kaç oldu bakalım bizim 160
ay valla aklımdan geçtin bugun pazar birazdan gelir diyeeekzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :))
ay valla aklımdan geçtin bugun pazar birazdan gelir diyeee
aa neden kız havalarda düzeliyor bu hafta gidebilirdinahahahah geldım yuvama :)) aslında bu hafta bosa gtmısım ben bu ıstanbula gıderm dıe bu hafta gttm smdı benmkı 6 7 mart dıo kavga ettm gelmyrm dedm
ehehehe aynı ben sıcacık banyo gibisi yok bebeğimÇoook iyiyim allaha çooooook şükür fıstığımmmmmmmDuştan çıktım ayyy sıcacıkkkktııııı hiç çıkasım gelmediiii banyodaaaan
aminnn:)hadi hayirli olsunn kilolar bizden uzak olsunnn :)))
biz de öyle yaptık düzeldi sonra tekrar bozuldu kuşumyok canım arkadasından aradı. bizde de öyle kaç defa tekrar arayınca düzeldi bebeğim
ben izmirliyim kız aslında okul için burdayım :)Hiiiiii anladım kuşuuuummmSenin memleket nere fıstık? Ben seni çanakkalede ailenle kalıyosun zannediyodum kız
hoşgeldin kuzuummmkzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :))
oyy canım benimm asma kız suratını bi daha arar fırsat bulursa. sizde telefon soksaydınız içeri rahat ederdinizehehehe aynı ben sıcacık banyo gibisi yok bebeğim
aminnn:)
biz de öyle yaptık düzeldi sonra tekrar bozuldu kuşum
ben izmirliyim kız aslında okul için burdayım :)
aa neden kız havalarda düzeliyor bu hafta gidebilirdin
hoşgeldin kuzuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?