2014 Yarenleri! :)

Hehe alesimsin kız doğru vall herşeyde bağıra bağıra söylüyolar orda. Hem askerlik gelip geçici benim elimden kim kurtarabilir acaba onu? Akıllı olsun

Az kaldı canım zate dağıtım iznini kullanacak miydiniz siz? Benimki gönderdi bile çok yakışmıs kilo almış :)
Kullanmayacak güzelim yol izni var sadece. Kullanma dedim hem ayrılması zor hemde daha sonra kullanırız belki. Gün geçtikçe hasret artacak çünkü.

Hehe alesimsin kız doğru vall herşeyde bağıra bağıra söylüyolar orda. Hem askerlik gelip geçici benim elimden kim kurtarabilir acaba onu? Akıllı olsun

Normalde baya söylüyor ama bazen çok kalabalık olduğunda mı ne sesi içinden geliyo
zaten benimkinin çaarşı iznide olmycak baya sıkılcak kıyamam napalım bizim imtihanımızda buymuş

Normalde baya söylüyor ama bazen çok kalabalık olduğunda mı ne sesi içinden geliyo
zaten benimkinin çaarşı iznide olmycak baya sıkılcak kıyamam napalım bizim imtihanımızda buymuş
Son büyük viraj bu kuşum bunu da atlatıp hep beraber olacaksınız inşallah. Sabrın sonu selametmiş.

Bencede bebegims bizde kullanmicaz. Sen yemin törenine gidince bi gün beraber olma şansınız olacak mine yapacaksınız
Yemin töreninden sonra beraber dönücez kuzum ctesi gecesi yola çıkacak. Pazar 5 e kadar teslim olması lazım

Haklısın kuzum şu yaz bi gelsin geçsin şafak 100lere düşsün daha ne isterim ki

Canim tam anlamıyla yasak değil ki görüp görmezden geliyolar otorite kurmalari gerek sonuçta yoksa çok rahat olur askerler şimdi yakalanma korkusuyla dikkat ediyorlar

ama benim arkadaşın 10 gün uzamış askerlik kuzum yaa ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…