2014 Yarenleri! :)

çok çok çok güzel geçer inşallah canım benim
inşallah bebeğim bana tam söylemiyor ama baya hasta belli ki soğuktan yüzünde kırmızı kırmızı lekeler çıkmış doktor krem vermiş baya beyaz tenli çünkü. bakalım nasıl görücem sevgilimi. boynuna sarılıvercem hemen

ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecek

İnşallah bebeğim. Benim ki de inşallah doğum gününe kadar dönmüş olacak

Öyle kuşum o bir gün için bile ne hayaller kurdum:)

aa bende şafaksayar yükledim 7 gün dağıtım iznini düştüm eğer hiç izin kullanmazsa doğum gününde döncek

ay baya soğuk canım alışkında değilse kötü olmuştur. çok geçmiş olsun bebeğim. kocaman kocaman sarıl sıkı sıkı tut elini. bu bi gün size çook iyi gelecek
darısı başına kuzum. insanın hiç bilmediği bir şehre giderken bu kadar sevinçli olması ne tuhaf değil mi :)

Benim arkadaşım da Hakkaride asker ve telefonu yakalatmış 10 gün uzamış askerliği :/
Balımmmm allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah.. Gıcık bi komutana denk gelmiştir fıstığımmmm.. Bizim allahtan 2 seferde iyi komutana denk geldi ama allah korusun yani 1 günün bile önemi varken koskoca 7 gün uzaması çok kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…