bilmiyorum ki bebeğim eczaneye falan sor bi zararı yan etkisi yoksa kullan ben hiç kullanmadım bilmiyorum o yüzden pekGeciktirici mi kullansam acaba ya zaten bi hafta görücem ağrı çekmek istemiyorum çok rahatsız oluyorum full yatıyorum sıcak torbalarla takılıyorum resmen
Kuzum benim bu kdr stres olucaksan gitme ozaman yaaya kuzum ben senın kadar ıyı nıyetlı olamıcam ne yazık kı(( sorun burdan cktı uzadı bıde . benm ıcın gtmek baslı basına bı stres zaten bıde bunlar ustune sallamyrm artk da snrlenyrm yanı
Kuzum benim bu kdr stres olucaksan gitme ozaman yaagitmeden daha plan aşamasında bu kdr stresli ve sinirliysen uygulamaya geçtiğinde eyvah eyvahhhh yakın bi mesafe değil sonuçta.. İçin nasıl rahat edicekse onu yap bebeğim..
off hemde nasıl her mesaj geldiğinde hala o sanıyorum nasıl alışkanlık yaptıysa dumanla mesaj gönderecek sanki bana ehehehinşallah bebeğim özlemişim ya mesajlaşmayı
Anlıyorum bebegim seni bende öyleydim. Az kaldi bol bol aşk mesajli gunleereeeeoff hemde nasıl her mesaj geldiğinde hala o sanıyorum nasıl alışkanlık yaptıysa dumanla mesaj gönderecek sanki bana eheheh
güçlü bir ağrı kesici alırsın başlamasına yakın geciktiricinin yan etkileri çok diye biliyorum kuşum. bünyeyi alt üst etme sonra aman.Geciktirici mi kullansam acaba ya zaten bi hafta görücem ağrı çekmek istemiyorum çok rahatsız oluyorum full yatıyorum sıcak torbalarla takılıyorum resmen
inşallahhh. bugün çok aşk dolu konuştu valla taktik işe yaradı. çok soğuk mu aşkım dedim seni görünce ısıncam onun hayali bile ısıtıyo beni merak etme miniğim dediAnlıyorum bebegim seni bende öyleydim. Az kaldi bol bol aşk mesajli gunleereeee
Bazen olabiliyo balım yaayanı gtmek su yuzden stres hanı bı sıkıntı ckarmı acaba dıe aılem acısından.. yoksa gtmeyı ısterm tabı.. vala ne blm bebegm ya bazen dedklerı bana batıo snrlenyrm herseyeaslnda ortada bse yok ama buyuo anlamyrm
Ooo enisteye bak yapmissin nazini almissin karşılığını bebğimmmmgüçlü bir ağrı kesici alırsın başlamasına yakın geciktiricinin yan etkileri çok diye biliyorum kuşum. bünyeyi alt üst etme sonra aman.
inşallahhh. bugün çok aşk dolu konuştu valla taktik işe yaradı. çok soğuk mu aşkım dedim seni görünce ısıncam onun hayali bile ısıtıyo beni merak etme miniğim dedi
güçlü bir ağrı kesici alırsın başlamasına yakın geciktiricinin yan etkileri çok diye biliyorum kuşum. bünyeyi alt üst etme sonra aman.
inşallahhh. bugün çok aşk dolu konuştu valla taktik işe yaradı. çok soğuk mu aşkım dedim seni görünce ısıncam onun hayali bile ısıtıyo beni merak etme miniğim dedi
valla bam teline bastım kuzucum. arada ayar vermek lazım erkeklereOoo enisteye bak yapmissin nazini almissin karşılığını bebğimmmmbizde romantiklesmeye dair bişey yok henüz
önemli sunum ve sınavlar öncesinde hasta olmaya yakın alıyorum majezik tarzı ağrı kesici. Daha rahat atlatıyorum o zaman ilk günü bebeğim. hastalanmadan 1 gün önce ve ilk günü iç rahatlatır biraz kuzum. ayakları beli de sıcak tuttun mu tamamdır:)bende öyle duydum kuzum ağrı kesici kesio muymuş ki denedin mi hiç
Ayar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyorvalla bam teline bastım kuzucum. arada ayar vermek lazım erkeklere
önemli sunum ve sınavlar öncesinde hasta olmaya yakın alıyorum majezik tarzı ağrı kesici. Daha rahat atlatıyorum o zaman ilk günü bebeğim. hastalanmadan 1 gün önce ve ilk günü iç rahatlatır biraz kuzum. ayakları beli de sıcak tuttun mu tamamdır:)
valla bam teline bastım kuzucum. arada ayar vermek lazım erkeklere
önemli sunum ve sınavlar öncesinde hasta olmaya yakın alıyorum majezik tarzı ağrı kesici. Daha rahat atlatıyorum o zaman ilk günü bebeğim. hastalanmadan 1 gün önce ve ilk günü iç rahatlatır biraz kuzum. ayakları beli de sıcak tuttun mu tamamdır:)
Allah kolaylık versin sana kuzumAyar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyor
kuzum ben gelmesin istiyorum çünkü çok fazla geliyor. yani sadece ağrımıyor acayip çok geliyor kansız kalıyorum her ay
saatte bir değişim yapıyorum işimi bile yapamıyorum rezil durumda oluyorum yani o yüzden moralim çok bozuk
Ayar mayar sokmuyo bizimkine bebegim hep benden bekliyor
Allah kolaylık versin sana kuzum
stres yaptıkça daha çok ağrın olur kuzum, ağrı kesici azaltır ama bilgin olsun
Canim benim amiiiiinnnAllah kolaylık versin sana kuzum
stres yaptıkça daha çok ağrın olur kuzum, ağrı kesici azaltır ama bilgin olsun
Bişey diyo musun bişey diyo musun diyip duruyo etkilemiyor yani kuzumcanım bizim yaptığımız gibi uygula işte eminim işe yarar benimki de ilgilenmediğim zaman ters davranır ve ilgi istediğimi söylediğim zaman asabileşir ama o bile böyle olduysa seninkide olur :)
takılıyoss canım seen :)Kızlaaarr ne yapıyosunuz
Bişey diyo musun bişey diyo musun diyip duruyo etkilemiyor yani kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?