Bazen olabiliyo balım yaainsan çok hassas oluyo duyduğu çok basit bi cümle bile sinir ediyooo.. Hele biz bayanların malum günlerindeee ve öncesindeeeee..
alemsin kızz :)
ailenin onayı olursa git tabi kuzum düşünme bile
kuzum yol hali ailenin haberi olması lazım Allah korusun ters bir şey olsa hesabını veremezsin iyi düşün derimBabama teklif bile edemem abimi ikna ederim annemden emin degilim
Evet canım annesi orda olacak işte akrabaları falanYarın sorcam kuzum en azından bi hafta geciksin
Anonimm canım tek mi gitcen
Doğru söylüyorsun canim ya anneme sorayım bi bakalim ne dicekkuzum yol hali ailenin haberi olması lazım Allah korusun ters bir şey olsa hesabını veremezsin iyi düşün derim
Tatlım annen ikna edemez mi babanı?Bütün aile fertlerinin onayini almam zorof ya
söz konusu bile olamaz canım yaTatlım annen ikna edemez mi babanı?
annenle konuş bakalım inşallah gidersin kuzum:)Doğru söylüyorsun canim ya anneme sorayım bi bakalim ne dicek
Canımıniçiiiiiiiiiigüzel başağımmmmm allah kavuştursun, günler su gibi akıp geçsin bitanemmmmm..
bundan 20 gun once mutlulukktan ucarak gittigim havaalanina bugun ayaklarim gitmek istemedi..o cantasini alip uzaklastikca icimden bisi koptu gitti sanki....koskocaman şehirde bi basima kaldim..gitme demek istedim ama icimdekiler dokulmedi disari dokulmemeliydi cunku...ama bu son ayriligimiz olucak inşallah..o havaalanina askimi tezkeresi elinde almaya gidicem Allahin izniyle..balimmmm skma caniniallah kavustursun insallahhhhh zaman su gibi aksin balimmm uzulmee
askerim gitti balimmnoldu bebeğm hayırdır
inşallah canım yaannenle konuş bakalım inşallah gidersin kuzum:)
İnşallah bitanemmbundan 20 gun once mutlulukktan ucarak gittigim havaalanina bugun ayaklarim gitmek istemedi..o cantasini alip uzaklastikca icimden bisi koptu gitti sanki....koskocaman şehirde bi basima kaldim..gitme demek istedim ama icimdekiler dokulmedi disari dokulmemeliydi cunku...ama bu son ayriligimiz olucak inşallah..o havaalanina askimi tezkeresi elinde almaya gidicem Allahin izniyle..
Kuzum inşallah gidersininşallah canım ya
inşallah bebeğim ya çok heveslendimKuzum inşallah gidersin
Allah kavuştursun bebeğim hayırlı teskereler olsun :)askerim gitti balimm
askerim gitti balimm
Bebeğim ağlattın beni yaaabundan 20 gun once mutlulukktan ucarak gittigim havaalanina bugun ayaklarim gitmek istemedi..o cantasini alip uzaklastikca icimden bisi koptu gitti sanki....koskocaman şehirde bi basima kaldim..gitme demek istedim ama icimdekiler dokulmedi disari dokulmemeliydi cunku...ama bu son ayriligimiz olucak inşallah..o havaalanina askimi tezkeresi elinde almaya gidicem Allahin izniyle..
Kuzum askerin ne zaman geliyoKıyamam kuzum ya hangi şehire gitti
Benimkide gelcek gitcek
Olmaması çok sıkıntı veriyo dimi bebeğimmm? Çok şükür olmuşsun bak bi kaç güne bu alıngan ruh halin geçer fıstık:)aynen bebegm bu arada zorla oldum sonunda :))) ama 2 gun anca suruyor neyse yınede rahatladm braz :)
Kuzum askerin ne zaman geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?