Öyle yapıyorum zorla seni seviyorum dedirtiyor dicek biseyin yok mu yani diyo :) ısrarla soylemiyim bakim ne olacakkendine dikkat et aşkm öptm dicen kapatcan canım bikaç kez böyle yapcan sonucu alcan:)
ama tripli konuşmucan gayet sıcak konuşcan laf söyleyemicek:)
Bendeeee kuzutakılıyoss canım seen :)
ptesi sendromuna girdim kuzum sen napıyosun?Kızlaaarr ne yapıyosunuz
sor bakalım bebeğim ne diyecek eczacı, üzme şimdiden kendiniyarın gidip eczaneye danışayım kuzum geciktiricinin çok mu yan etkisi var diye :/
Öyle yapıyorum zorla seni seviyorum dedirtiyor dicek biseyin yok mu yani diyo :) ısrarla soylemiyim bakim ne olacak
ptesi sendromuna girdim kuzum sen napıyosun?
sor bakalım bebeğim ne diyecek eczacı, üzme şimdiden kendini
Bir gün daha geçti diye seviniyom kızzzptesi sendromuna girdim kuzum sen napıyosun?
sor bakalım bebeğim ne diyecek eczacı, üzme şimdiden kendini
Kuşuuuuuum hiç bi doktra fln gittim miiii? Bu kdr çok geliyosa bi sıkıntı olmasın bitanm?kuzum ben gelmesin istiyorum çünkü çok fazla geliyor. yani sadece ağrımıyor acayip çok geliyor kansız kalıyorum her ay
saatte bir değişim yapıyorum işimi bile yapamıyorum rezil durumda oluyorum yani o yüzden moralim çok bozuk
Canımıniçiiiiiiiiiikizlarrrr
Kuşuuuuuum hiç bi doktra fln gittim miiii? Bu kdr çok geliyosa bi sıkıntı olmasın bitanm?
Kuzum benim yaaa seni çok halsiz bırakır okuzum anneme çekmişim ya yazın normal kışın böyle çok oluyor nasıl bişise anlamadım gitti
Kuzum benim yaaa seni çok halsiz bırakır okan değerlerine bi baktır istersen fıstığım..
e napayim kiiiz yok ki buralarda oyle ceyizlik yerleerrr :)karacayı gitcen diye mi heyecanlısın kız Allah seni ne etmesin
getireyim balimmmmm anamdan korkuyorum ama olsun altini ustuneee getireceeegiiiimmmmKıııııız karacanın altını üstüne getiiiiiiir
balimmmm skma caninikizlarrrr
üzeyimde stresten bu bugün gelsin kuzum
ailenin onayı olursa git tabi kuzum düşünme bileKızlar ya babasi aradi şimdi gitmek istiyorsan biletini alayim sabah git akşam dön yada bi gece kalabilirsen kal diyo abime sordum cevap vermedi nqoayim sizcecesaret edemiyorum bi yandan bi yandanda cok istiyorum
Babama teklif bile edemem abimi ikna ederim annemden emin degilimalemsin kızz :)
ailenin onayı olursa git tabi kuzum düşünme bile
Bencede tatlım ailenin onayı varsa gitKızlar ya babasi aradi şimdi gitmek istiyorsan biletini alayim sabah git akşam dön yada bi gece kalabilirsen kal diyo abime sordum cevap vermedi nqoayim sizcecesaret edemiyorum bi yandan bi yandanda cok istiyorum
Bütün aile fertlerinin onayini almam zorBencede tatlım ailenin onayı varsa git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?