2014 Yarenleri! :)

öyle dedi kuzum ya ondan. bende öyle duymuştum. aveadaki pakette sadece ben paket yapıyordum tek onunla sınırsız konuşup mesajlasıodum cok güzeldi. doğuya gitmesi yetmiyormuş gibi bide operatör değiştircez çok gıcık oldumm

Eneeeeeeee nooolduuuuukiiiiiii ben iyiyim çok şükür fıstuk..
ya cuma günü yemin töreni var bende hani çalışmıyorum ya nerden baksan 300 lira falan uçak biletleri gidiş geliş. hiç umutlanmadım o yüzden. bide uzak diye. dünde babası beni aradı annesiyle kardeşi gidecek sizinkilere sor izin verirlere sanada alayım biletini sende git dedi. sabah gider akşam dönersi dedi ay bi mutlu oldum içim içime sığmadı. abime söyledim soğuk bakmadı ama anneme de söyleyelim dedi. söyledim izin vermedi çok üzüldüm o kadar ağladım ki sabah gidip akşam gelecektim. sürpriz yapacaktım

uzulme canm anneler izin vermeeeeeeeez :)

Nasipten ötesi yok be kuşummmmm sıkma canınııııı..
oyle bebegmn saglık olsun dedm bende
Aşkştonla naptınız fıstığım mmmm? Arayı düzelttiniz miiii:)

habersz gtseydn annen senı sormayacakmydı bu kız butun gun nerde dıye canm bence anlardı
dışardayım derdim canım yani güveniyor sorgulamaz pek ama işte içim rahat etmezdi söyleyeyim dedim yine olmadı. artık yapacak bişey yok kısmet değilmiş deli gibi istiyorum ama of ne olurdu yakın olsaydı sanki taa istanbul

500 dk 1000 her yöne sms vodafonelarla sınırsız 2 gb net 25 tl canım

iyimiş kuzum vodafone çeker mi ya hiç bilmiyorum :/
olmadı oraya gidice baksın çekmiyorsa ben burdan ikimizin hattını da değiştiririm olur dimi

Istanbuldu dımı dogruuu yanı bıraz daha ısrar etsen anne bak ben habersz gtmyrm sana yalan soylemedm bak fln dıye de konussan bıda .. bak boyle cok mutsuz olcam benım mutlu olmamı ıstemıosun de :)))

Istanbuldu dımı dogruuu yanı bıraz daha ısrar etsen anne bak ben habersz gtmyrm sana yalan soylemedm bak fln dıye de konussan bıda .. bak boyle cok mutsuz olcam benım mutlu olmamı ıstemıosun de :)))
Allah göstermesin 5 çocukla ortada kalmış gibi ağladım kız bak gizli gidebilirdim yalan söylemiyorum dedim habersiz gitseydin falan filan diye kızdı hiç yumuşamadı. sorumluluk almak istemiyo galiba babam bilmeyecek ya çekiniyo mu ne anlamadım ki. küstüm şuan konuşmuyorum kendisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…