Avea en ucuzu balım yaa bazen aveaya mı geçsem acaba diyorum:)) türkcellin genç tarifeleri uygun oluyo kuşum bak numara taşıma kampanyaları oluyo ya onlardan faydalanabilirsiniz.. Diğer operatörler çekmiyosa hiç düşünme geç turkcele fıstık..
heryone 700 dk kullaniyorum bn balim 30 tlyeoff ne yapıcaz biz yaa baktımda doğru düzgün paketbile yok
heryone 700 dk kullaniyorum bn balim 30 tlye
ya cuma günü yemin töreni var bende hani çalışmıyorum ya nerden baksan 300 lira falan uçak biletleri gidiş geliş. hiç umutlanmadım o yüzden. bide uzak diye. dünde babası beni aradı annesiyle kardeşi gidecek sizinkilere sor izin verirlere sanada alayım biletini sende git dedi. sabah gider akşam dönersi dedi ay bi mutlu oldum içim içime sığmadı. abime söyledim soğuk bakmadı ama anneme de söyleyelim dedi. söyledim izin vermedi çok üzüldüm o kadar ağladım kiEneeeeeeee nooolduuuuukiiiiiiiben iyiyim çok şükür fıstuk..
Yaaaaaaaa çok üzüldüm kıııııııııznasipten çıkmış artık sağlık olsun bebeğim..
ben kullanıyorum iyi yani uygun tarifeler mevcuthiç bilmiyorum ya
ben kullanıyorum iyi yani uygun tarifeler mevcut
ya cuma günü yemin töreni var bende hani çalışmıyorum ya nerden baksan 300 lira falan uçak biletleri gidiş geliş. hiç umutlanmadım o yüzden. bide uzak diye. dünde babası beni aradı annesiyle kardeşi gidecek sizinkilere sor izin verirlere sanada alayım biletini sende git dedi. sabah gider akşam dönersi dedi ay bi mutlu oldum içim içime sığmadı. abime söyledim soğuk bakmadı ama anneme de söyleyelim dedi. söyledim izin vermedi çok üzüldüm o kadar ağladım kisabah gidip akşam gelecektim. sürpriz yapacaktım
çok umutlandım ya habersiz gitseydim keşke ama yalan söylemek istemedimuzulme canm anneler izin vermeeeeeeeez :)
500 dk 1000 her yöne sms vodafonelarla sınırsız 2 gb net 25 tl canımsenin kullandığın tarife nasıl canım
Nasipten ötesi yok be kuşummmmm sıkma canınııııı..ya cuma günü yemin töreni var bende hani çalışmıyorum ya nerden baksan 300 lira falan uçak biletleri gidiş geliş. hiç umutlanmadım o yüzden. bide uzak diye. dünde babası beni aradı annesiyle kardeşi gidecek sizinkilere sor izin verirlere sanada alayım biletini sende git dedi. sabah gider akşam dönersi dedi ay bi mutlu oldum içim içime sığmadı. abime söyledim soğuk bakmadı ama anneme de söyleyelim dedi. söyledim izin vermedi çok üzüldüm o kadar ağladım kisabah gidip akşam gelecektim. sürpriz yapacaktım
Aşkştonla naptınız fıstığım mmmm? Arayı düzelttiniz miiii:)oyle bebegmn saglık olsun dedm bende
öylede moralim çok bozuldu başım ağrıyor ağlamaktanNasipten ötesi yok be kuşummmmm sıkma canınııııı..
Aşkştonla naptınız fıstığım mmmm? Arayı düzelttiniz miiii:)
Nasipten ötesi yok be kuşummmmm sıkma canınııııı..
Aşkştonla naptınız fıstığım mmmm? Arayı düzelttiniz miiii:)
çok umutlandım ya habersiz gitseydim keşke ama yalan söylemek istemedimhaberi olmayacaktı süpriz yapacaktım nasıl mutlu olurdu
dışardayım derdim canım yani güveniyor sorgulamaz pek ama işte içim rahat etmezdi söyleyeyim dedim yine olmadı. artık yapacak bişey yok kısmet değilmişhabersz gtseydn annen senı sormayacakmydı bu kız butun gun nerde dıye canm bence anlardı
500 dk 1000 her yöne sms vodafonelarla sınırsız 2 gb net 25 tl canım
dışardayım derdim canım yani güveniyor sorgulamaz pek ama işte içim rahat etmezdi söyleyeyim dedim yine olmadı. artık yapacak bişey yok kısmet değilmişdeli gibi istiyorum ama of ne olurdu yakın olsaydı sanki taa istanbul
ordan nasıl değiştireceksin canım olmaz sanmıyorumiyimiş kuzum vodafone çeker mi ya hiç bilmiyorum :/
olmadı oraya gidice baksın çekmiyorsa ben burdan ikimizin hattını da değiştiririm olur dimi
Allah göstermesin 5 çocukla ortada kalmış gibi ağladım kızIstanbuldu dımı dogruuu yanı bıraz daha ısrar etsen anne bak ben habersz gtmyrm sana yalan soylemedm bak fln dıye de konussan bıda .. bak boyle cok mutsuz olcam benım mutlu olmamı ıstemıosun de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?