- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Hanginiz tencere hanginiz kapak bakiyimyaaaa kuzum deme oyleee :)))) aslında ben bse yapmıoom yanı yapıom ama cok degl ahahahaha :))) kendıde lafı bana oyle bı sokuokı e ben kuduryrm ahahah :))))) aradı ya konustk bse dıomsn dedı nıye kapatacakmsn dedm evet boyle bundn sora dıo trıbını yedgm :))))))) merakından aramayı bılıon dcektmde sustm :)))
Sağlık olsun bitanemmmmm..fırsatı tepmiş gibi oldumnişanlı olsaydık bile izin vermezdi babam bu tarz sorunları çok yaşayacaz ilerde neyse balım dediğin gibi nasipten öteye gidilmiyor
yok tatlım askerim izindeydi dun dondu gece erzincanda bi otelde kaldi bu sabah tunceliye karakoluna gidicekti ama bn geldim askim diye aramadi merak icindeyimniye ki kuzum yemekhane çok mu yoğun oluo :/
Ne zaman varmış olması gerekiyo başağım? Belki sarjı bitmiştir yada tlf eline alıcak fırsat bulamamıştır.. Anca arıycaktır bitaemmmm..kizlarr askerim aramadi giderkn haberde vermedi en son ogleenn konuştum sonrada hic yazmadi teli de kapalinapsamki
yeni sayfa açmış olursunuz kızgaliba bebeğm malesef
aynen güzelliğiiimmHanginiz tencere hanginiz kapak bakiyim2 tripcan bir olunca tripler havada uçuşurmuş Tatlı şeyler siziiiiii
Sağlık olsun bitanemmmmm..
yok tatlım askerim izindeydi dun dondu gece erzincanda bi otelde kaldi bu sabah tunceliye karakoluna gidicekti ama bn geldim askim diye aramadi merak icindeyim
yeni sayfa açmış olursunuz kız
kuzum hic su saatte cikicam demedi simdiyeee coktan gitmis olmasi gerekiyo..ankesorluden de aramadi bn mi arasam acaba sorun olur mu diye düşünüyorumNe zaman varmış olması gerekiyo başağım? Belki sarjı bitmiştir yada tlf eline alıcak fırsat bulamamıştır.. Anca arıycaktır bitaemmmm..
gece uyuyamam ki bnfırsat bulamamıştır balım endişelenme yarın arar mutlaka
hadi bakalım canımmbakalım canım olbilirsse sadece geçiş yaparız olmazsa hat alırız benim için sorun yok:)
gece uyuyamam ki bn
daha gidip gitmedigini bile bilmiyorum ki yakuzum sıkma kendini gidince bi an fırsat bulamamıştır açmaya telefonu sonuçta yakalatmadan kullanması gerek dimi olumsuz düşünme
daha gidip gitmedigini bile bilmiyorum ki ya
Aynen banada karlı geldi şahsen :) sen bak şimdiden operatörler hat taşımada çok iyi paketler sunuyorcumartesi kavuşalım da konuşcaz bunları kuzum şimdiden araştırma yapayım dedim:)
25 tl uygunmuş gerçekten:)
Kuzumm ailesinden kimşeyi aramış mi? İstersen askeriyeyi ara ben çok merak edince arıyorum ama nişanlısı yad kardeşiyim de o zaman bilgi veriyorlardaha gidip gitmedigini bile bilmiyorum ki ya
Hanginiz tencere hanginiz kapak bakiyim2 tripcan bir olunca tripler havada uçuşurmuş Tatlı şeyler siziiiiii
Sağlık olsun bitanemmmmm..
Aynen banada karlı geldi şahsen :) sen bak şimdiden operatörler hat taşımada çok iyi paketler sunuyor
aradim canim..uyuyomus oyle dedi telefondaki asker..geldi mi oraya aramadi da bni dedim geldi dediKuzumm ailesinden kimşeyi aramış mi? İstersen askeriyeyi ara ben çok merak edince arıyorum ama nişanlısı yad kardeşiyim de o zaman bilgi veriyorlar
teslim olucakti da yollar tehlikeli sag salim varmakta zor is oraya o yüzden merak ettim...dun gitti bugune bilet bulamadik ondan.bugün teslim olmcak mıydı canım gitmiştir. neden erken gitti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?