Aynen banada karlı geldi şahsen :) sen bak şimdiden operatörler hat taşımada çok iyi paketler sunuyor
teslim olucakti da yollar tehlikeli sag salim varmakta zor is oraya o yüzden merak ettim...dun gitti bugune bilet bulamadik ondan.
iyilik bebeğim sen?kızlar nabersiniz bakalımmm?
cok şükürr balimmiyi bari canım gitmiş içini rahat tut
iyiyim kuzum bugün sevdiğimle 15 dakika konuştum rekor oldu bu bizim içiniyilik bebeğim sen?
ooo keyfin yerinde o zaman bebeğim :) yarım saat yarım saat mesajlaşabiliyoruz canım ya çok değil dün yarım saat bugün yarım saatiyiyim kuzum bugün sevdiğimle 15 dakika konuştum rekor oldu bu bizim içinsenin ki kullanmaya başladı mı telefonu?
ne güzel işte kuzucum yarım saatooo keyfin yerinde o zaman bebeğim :) yarım saat yarım saat mesajlaşabiliyoruz canım ya çok değil dün yarım saat bugün yarım saat
ustaya az kaldı bebeğim azıcık daha sıkın dişinizine güzel işte kuzucum yarım saatbugün 15 dakika konuştuk diye tüm gün sırıtarak dolaştım valla hehe. darısı başımıza artık:)
öyle kuzum yolcu edeli 20 gün olmuş bileustaya az kaldı bebeğim azıcık daha sıkın dişinizi
aynen bebeğimmm kıııız iyiki varsınız beehöyle kuzum yolcu edeli 20 gün olmuş bilezaman geçiyo sayenizde
sagol kusum yok kız unutmam bak dırek geldım net bozuktu ondan gıremıyordum olur olmaz sıze geldm
Damlammmmm, boncuk gözümmm seni çok özledimmmmm
Bir gün hepimiz şafak doğan güneş diyeceğiz inşaAllah canım arkadaşımmmmm
buyrun efenimaaalüüüüüüüüüüüüü
kimse yok mu diye bakayım dedim pek bi ıssız burasıbuyrun efenim
kız herkesşn askeri döndü de bize mi çaktırmıyolar acabakimse yok mu diye bakayım dedim pek bi ıssız burası
hahhahkız herkesşn askeri döndü de bize mi çaktırmıyolar acaba
olabilühahhahbelki üzülmeyelim diye şeyyetmiyolardır he
ay bende kız patlıyomolabilühoff çok sıkıldım yahu
olabilühoff çok sıkıldım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?