İviiiiiiit kızlaaaaar
oooo uyumamışsın deniziiiimİviiiiiiit kızlaaaaar
bebeğiimmmmmmmİviiiiiiit kızlaaaaar
neden kızzz gel ben senin sıkıntını hemen geçiririmmmçok sıkılıyoooom
iyi geceler kuzuummmsorma vala :))) ben yavastan cıkıyorum kuzum acck kıtap okuyup yataym sora hepınıze ıyı geceler mucuk mucuk
kız bizim nazımız askerlik yapmadan zor çekilir hele askere gitsek aboooay bende öyleyim ya ne zor bide onlar nazlanıyor halbuki bizde askerlik yapıyoruz
ooo kimler gelmiş hoşgelmişİviiiiiiit kızlaaaaar
acemı donemndesn nasl bellı kzzzzzz:))) ben tam senın gbydm tuvalette bıle elımdeydı arar dye :)))))
nasılneden kızzz gel ben senin sıkıntını hemen geçiririmmm
naz değilde canım uzak olunca sinirleri bozuluyo paşalarıniyi geceler kuzuummm
kız bizim nazımız askerlik yapmadan zor çekilir hele askere gitsek abooo
ooo kimler gelmiş hoşgelmiş
çok belli demi bebeğim, elime yapıştı resmen telefon
Survivor'a daldım bebeğim yaaakaçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak :))
anca uyuycam bebeğimmmm:)) yatmadan bi iyi geceler diyim didim:)oooo uyumamışsın deniziiiim
Kuzucuuuuuuummmmmmmmm:)bebeğiimmmmmmm
hoşbuldum kuşummmmmmm:)iyi geceler kuzuummm
kız bizim nazımız askerlik yapmadan zor çekilir hele askere gitsek abooo
ooo kimler gelmiş hoşgelmiş
çok belli demi bebeğim, elime yapıştı resmen telefon
darlanma kızznasıldarlanıyom kııııız
kız bu hakanı neden istemedi de diğer takıma yolladılar gıSurvivor'a daldım bebeğim yaaa
anca uyuycam bebeğimmmm:)) yatmadan bi iyi geceler diyim didim:)
Kuzucuuuuuuummmmmmmmm:)
hoşbuldum kuşummmmmmm:)
Kuzitommmm ne okuyosun bakiyimmmmm:) merak etiiiiiimmmm:)sorma vala :))) ben yavastan cıkıyorum kuzum acck kıtap okuyup yataym sora hepınıze ıyı geceler mucuk mucuk
ben kışı seviyom bebeğim ya ısınmaya çalışmayı falan seviyorum yaz çekilmiyor mersinde nemli havası bunaltıyordarlanma kızzşu kış bitsede yaz gelse demi çok bunaldım kıştan valla yaz gelse cıvıl cıvıl olsa heryer askerimde gelir hemmm
oooh iyi yapmışsın bebeğiiiiiiiiiiiiiiimSurvivor'a daldım bebeğim yaaa
ay ben kışın dışarı çıkmaya bile üşeniyom kuzum ya valla yazında dediğin gibi buralarda cehennem sıcağı oluyor ama biz nisan da kalalım en iyi eheheheeben kışı seviyom bebeğim ya ısınmaya çalışmayı falan seviyorum yaz çekilmiyor mersinde nemli havası bunaltıyor
Kuzitommmm ne okuyosun bakiyimmmmm:) merak etiiiiiimmmm:)
Kesin o turabi salağı hakanı yazalım demiştirkız bu hakanı neden istemedi de diğer takıma yolladılar gı
Survivor'a daldım bebeğim yaaa
seneye şubatta kalalım bebeğim o nasıl olur?ay ben kışın dışarı çıkmaya bile üşeniyom kuzum ya valla yazında dediğin gibi buralarda cehennem sıcağı oluyor ama biz nisan da kalalım en iyi ehehehee
Kesin o turabi salağı hakanı yazalım demiştirHalbuksem güçlü kuvvetli kaslı maslı sempatik bi yarışmacı yani hakan Hata ettiler bebeğimmm
valla kız adam ilk dakikadan kazığı yedi vallaKesin o turabi salağı hakanı yazalım demiştirHalbuksem güçlü kuvvetli kaslı maslı sempatik bi yarışmacı yani hakan Hata ettiler bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?