hava tembellik havası canım zaten kalkma yat boşverHeee askerım dondu hatta yanımda smdı :)))))))) ne dıyonuz leynnn ama haftaya gorecem ıns bılemıyorum :))) ya of ben yerımden kalkamıyrm kzlar havandanmdr nedır sızdede oyle mı ? bı ıs yapasım yok-Piraye
yat yat bu havada yapılacak en güzel şey kuzummHeee askerım dondu hatta yanımda smdı :)))))))) ne dıyonuz leynnn ama haftaya gorecem ıns bılemıyorum :))) ya of ben yerımden kalkamıyrm kzlar havandanmdr nedır sızdede oyle mı ? bı ıs yapasım yok-Piraye
yat yat bu havada yapılacak en güzel şey kuzumm
öööööööööööpkızlaaarr kızlaaarr gelemmi yananızdann öpem mii
hava tembellik havası canım zaten kalkma yat boşver
hahahhasızı kırmıyorum ve yatmaya devam :)))
iyiyim kuzucum duştan çıktım mayıştım vallaiyilik bebeğim sen nasılsın
hehehe deliiyiyim kuzucum duştan çıktım mayıştım vallamayalanmış hamur gibiyim şu an
sağol bebeğimmhehehe delisıhhatler olsun güzelliiiiiiiiik
hahahhabahane arıyormuşsun sende kız :)
ay bende öyleyim ya ne zor bide onlar nazlanıyor halbuki bizde askerlik yapıyoruzayy şu askerliğin bir kısmını biz yapsak da azcık onlar yolumuzu gözlese ya. Arayacağı zamana göre yaşıyorum resmen hayatımı. Banyoya giricem telefonu odamda bırakamıyorum
iyi geceler bebeğiiiim öpüyooooomsorma vala :))) ben yavastan cıkıyorum kuzum acck kıtap okuyup yataym sora hepınıze ıyı geceler mucuk mucuk
ayy şu askerliğin bir kısmını biz yapsak da azcık onlar yolumuzu gözlese ya. Arayacağı zamana göre yaşıyorum resmen hayatımı. Banyoya giricem telefonu odamda bırakamıyorum
çok sıkılıyoooomsağol bebeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?