2014 Yarenleri! :)

İyilik kuzum dersdryim Bende sevdicek aradı acamadimmm inatla dersde ariyo :) sen nasılsın konusmussun askerinle ohh :)
hepte oyle denk gelir ztn kuzum ya :) ewet konustum cok şükür ya bi sorun yokmuş dun izinli sayıldığı icin uyumus erknden.

hepte oyle denk gelir ztn kuzum ya :) ewet konustum cok şükür ya bi sorun yokmuş dun izinli sayıldığı icin uyumus erknden.
İyi iyi kuzum ya aklımıza hep en kötüsü gelir zaten :) aynen kuzum ya meşgule atmaktan nefret etsemde çare yok :)

ya ben cok kararsz bı ınsanm derı ceket aldm smdı baskasına baktm degstrcem heralde ( kuzum derı ceketın kolu daraltılırmı acaba yaaa benm aldgmn kolu bol geldı bana da tek sorun o
Terziye sormak lazım balımmmmm bilemedimki bendee.. Kız sen terazi burcu fln mısın:) ne bu kararsızlık yaaavvv:)

kızzzlarrr merhabaaa Bir derdimmm varr yarın askerimin doğum günü 1 hafta sonra geleceği için o zaman kutlarız dedim hiçbir şey düşünmedim ancak sonradan kuru kuruya kutlamak olmaz yarın diye düşündüm ne yapsammm videomu çeksemmm

selam kızlarr
ya ben anlamadım askeriyeden ailesi olmadan çıkamıyor mu asker?
benimki 7 gün dağıtım iznini kullanıcak illa ailesi gitmesi gerekiyor mu anlamadım şimdi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…