hepte oyle denk gelir ztn kuzum ya :) ewet konustum cok şükür ya bi sorun yokmuş dun izinli sayıldığı icin uyumus erknden.İyilik kuzum dersdryim Bende sevdicek aradı acamadimmminatla dersde ariyo :) sen nasılsın konusmussun askerinle ohh :)
saol bebeğim. ..aa Kırklareli mi cikti ne güzel dogu degil en azındanAllah kavuştursun canım beniiim. Alışmış gibi istanbul rahat kırklareline geçecek haftaya bakalım orası nasıl olacak
İyi iyi kuzum ya aklımıza hep en kötüsü gelir zaten :) aynen kuzum ya meşgule atmaktan nefret etsemde çare yok :)hepte oyle denk gelir ztn kuzum ya :) ewet konustum cok şükür ya bi sorun yokmuş dun izinli sayıldığı icin uyumus erknden.
aynen bebğim şanslıyız o bakımdan. çok uzak sadece sorun o işte. çok şükür yinede tabiisaol bebeğim. ..aa Kırklareli mi cikti ne güzel dogu degil en azından
bn mesgulle atinca bnmki cildiriyo :)İyi iyi kuzum ya aklımıza hep en kötüsü gelir zaten :) aynen kuzum ya meşgule atmaktan nefret etsemde çare yok :)
tabikii bebeğim ya cok sukur doguda degil..herşey cidden zor doguda..aynen bebğim şanslıyız o bakımdan. çok uzak sadece sorun o işte. çok şükür yinede tabii
oo kuzuumbebeklerrr
bebekimmm napiosun nasilsin:)oo kuzuum
iyi kuzum şafak saymaca devambebekimmm napiosun nasilsin:)
Aynen bebeğim vok şükür ki doguda değiltabikii bebeğim ya cok sukur doguda degil..herşey cidden zor doguda..
Yabey bakalımmm bebişkoooo:)))hoş hoş hoşşş hoşgeldm beybitooooo :)))
Yabey bakalımmm bebişkoooo:)))
Mervemmmm nasılsın kuzucummmmm?Denizimmmm :)
Yi kııııızz yiiiiiisen iste yeterki başının etini yiyeyimde sen gör emi :)
Terziye sormak lazım balımmmmm bilemedimki bendee.. Kız sen terazi burcu fln mısın:) ne bu kararsızlık yaaavvv:)ya ben cok kararsz bı ınsanm derı ceket aldm smdı baskasına baktm degstrcem heralde( kuzum derı ceketın kolu daraltılırmı acaba yaaa benm aldgmn kolu bol geldı bana da tek sorun o
Terziye sormak lazım balımmmmm bilemedimki bendee.. Kız sen terazi burcu fln mısın:) ne bu kararsızlık yaaavvv:)
Benimki hem bana hem okula sinirleniyor geç gidiyorum diye daha da sinirleniyor. Normalde olsa kıyamet kopar zaten mesgule atmak cesaret istiyor bazen :)bn mesgulle atinca bnmki cildiriyo :)
aynn bnde oylee yaa 100 lerden dusmeyi umut ediyorum. .sizin az kaldi kuzum :)iyi kuzum şafak saymaca devamsende ne var ne yok?
İyiyim kuzummm yaş okuldayimm uğraş dur yani :)Mervemmmm nasılsın kuzucummmmm?
Yi kııııızz yiiiiiiAfiyet bal şeker olsuuuuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?