5 cınımkaç kere değiştirebiliyoruz canım 1 değil mi :/
5 cınımben 4 kere değiştirdim son hakkım
napcan kiiiibenim zamanımda 1 kere vardı canım iyiymiş bende değiştireyim o zaman ya sıkıldım
kız bu arada senin adının anlamı ne kibenim zamanımda 1 kere vardı canım iyiymiş bende değiştireyim o zaman ya sıkıldım
napcan kiiiibenimde değiştiresim var ama son hakkımı sonra kullanayım diyom
kız bu arada senin adının anlamı ne ki
bilmiyorum ki kuzum ya düşünürüm ben epey. gerçi daha 4 hakkım var rahatım yanii :)
anladım canım güzelmiş. of ben bütün haklarımı saöma sapan kullandım ya hoooofsonsuz umut demek canım
anladım canım güzelmiş. of ben bütün haklarımı saöma sapan kullandım ya hoooof
yok canım izlemedim ne olmuşiyice düşün kuzum.
haberleri izliyo musun ya çok kötü oldum ben
yok canım izlemedim ne olmuş
ayy Allahım yardımcı olsun kuzum yamalatyada 2 askeri uçak çarpışmış kuzum iki şehit 2 si kayıp
Martın ikinci haftası düşüyoruz bebeğim allah nasip ederse.. Öyle kuşum öyle bunada şükür yaa:)yanı evcının mantıgı ne o zaman dedgn gıbı .. ay sen yıne goruosun bebegm sanslısın bosver 1 guncuk kal tadını ckart :) ne zaman ckcak evcı
bende diyom bebeğim konuşsan komutanlarla diye konuşucak bakalım ama albay kanun böyle diyince söylenicek söz kalmıyoooo..hakaretine kurban olsunlar senin sinirlenmişsin ama saftirik diyosun kız ben seni yiyeriiiiiiiiiiiimkonuşsun bebeğim komutanlarla bişeyler yapabilirler belki hı?
ayy Allahım yardımcı olsun kuzum yabütün askerleri korusun Allahım
aynn bnde oylee yaa 100 lerden dusmeyi umut ediyorum. .sizin az kaldi kuzum :)
malatyada 2 askeri uçak çarpışmış kuzum iki şehit 2 si kayıp
Selaaaaaaaammmmmmm bebeğimmmmmAyyy selam da alınmaz olmuş
ayyy allahın ailelerine ve sevenlerine sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?