2014 Yarenleri! :)

Da
selam kızlarr
ya ben anlamadım askeriyeden ailesi olmadan çıkamıyor mu asker?
benimki 7 gün dağıtım iznini kullanıcak illa ailesi gitmesi gerekiyor mu anlamadım şimdi ben
Dağıtım izninde aileye gerek yok kuzum sadece evci de lazım o :)

selam kızlarr
ya ben anlamadım askeriyeden ailesi olmadan çıkamıyor mu asker?
benimki 7 gün dağıtım iznini kullanıcak illa ailesi gitmesi gerekiyor mu anlamadım şimdi ben
yok kuzum dagitim izni icin aileye gerek yok evci izni icin çıkarılacaksa aile sart

Kızlar yaaa burdur'un evci izni hakkındaki kuralına gıcık oldum cuma akşamdan değil ctesi sabahtan çıkabiliyomuş ve pazar günü hemencik teslim olmalıymış

Kızlar yaaa burdur'un evci izni hakkındaki kuralına gıcık oldum cuma akşamdan değil ctesi sabahtan çıkabiliyomuş ve pazar günü hemencik teslim olmalıymış

aaaa ne munasebet :) benmkı dedıkı bana cuma gelırsınız sabah oglen ckarz orda nıye oyleyms alala pazar teslım olması lazm ok de ılgnc

aaa neden öyle ki canım heryerde farklılık gösteren bişey mi ki bu
Öyle bebeğim bazı yerlerde hiç izin vermiyolar mesela.. Askeriyenin bulunduğu yere göre değişiyo.. Tamamen komutanların inisiyatifinde..
aaaa ne munasebet :) benmkı dedıkı bana cuma gelırsınız sabah oglen ckarz orda nıye oyleyms alala pazar teslım olması lazm ok de ılgnc
Yaa bnm bîldiğimde öyle bebeğim.. Manisada fln öyleymiş, acemiliği yaptığı yerde ama burdurun dandirik işleri ne anladım ben o işten yaa 1 güncük Ben onu yanına gittiğimdede 1 gün görüyom zatin Çok gıcık yaaa Komutan kanunda böyle demiş.. Saftirik şey..

yanı evcının mantıgı ne o zaman dedgn gıbı .. ay sen yıne goruosun bebegm sanslısın bosver 1 guncuk kal tadını ckart :) ne zaman ckcak evcı

hakaretine kurban olsunlar senin sinirlenmişsin ama saftirik diyosun kız ben seni yiyeriiiiiiiiiiiim konuşsun bebeğim komutanlarla bişeyler yapabilirler belki hı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…