yemin törenine gidiyo musun kuzuAynen bebeğim vok şükür ki doguda değil
hadi ya:):) butun erkekler ayni desenee:)Benimki hem bana hem okula sinirleniyor geç gidiyorum diye daha da sinirleniyor. Normalde olsa kıyamet kopar zaten mesgule atmak cesaret istiyor bazen :)
Dağıtım izninde aileye gerek yok kuzum sadece evci de lazım o :)selam kızlarr
ya ben anlamadım askeriyeden ailesi olmadan çıkamıyor mu asker?
benimki 7 gün dağıtım iznini kullanıcak illa ailesi gitmesi gerekiyor mu anlamadım şimdi ben
Kesinlikleee yaaa kendi atınca ben ne desem bos ama :)hadi ya:):) butun erkekler ayni desenee:)
yok kuzum dagitim izni icin aileye gerek yok evci izni icin çıkarılacaksa aile sartselam kızlarr
ya ben anlamadım askeriyeden ailesi olmadan çıkamıyor mu asker?
benimki 7 gün dağıtım iznini kullanıcak illa ailesi gitmesi gerekiyor mu anlamadım şimdi ben
Şaka yaptığını söyle lütfeeeeenyok kovayım bende anlamadm ama kıme sorsan benım kararszlıgımı bılır :)) bazen cldrtacak sevıyeye gelırım :))) bı magazada kararszlgm yuzunden saatlerce kalmslıgım var :)
Da
Dağıtım izninde aileye gerek yok kuzum sadece evci de lazım o :)
yok kuzum dagitim izni icin aileye gerek yok evci izni icin çıkarılacaksa aile sart
hiç sorma bebeğim ya babası biletini alayım sende git günübirlik dedi annem izin vermediyemin törenine gidiyo musun kuzu
Yok yok rahat ol kuzum kavusacaksin sevdiğine :)he panik yaptım bi an kuzum ya yarım saattir sayfaları okuyorum da anca yazabildim :)
aaa neden öyle ki canım heryerde farklılık gösteren bişey mi ki buKızlar yaaa burdur'un evci izni hakkındaki kuralına gıcık oldumcuma akşamdan değil ctesi sabahtan çıkabiliyomuş ve pazar günü hemencik teslim olmalıymış
Şaka yaptığını söyle lütfeeeeen
Yok yok rahat ol kuzum kavusacaksin sevdiğine :)
Kızlar yaaa burdur'un evci izni hakkındaki kuralına gıcık oldumcuma akşamdan değil ctesi sabahtan çıkabiliyomuş ve pazar günü hemencik teslim olmalıymış
Öyle bebeğimaaa neden öyle ki canım heryerde farklılık gösteren bişey mi ki bu
Yaa bnm bîldiğimde öyle bebeğim.. Manisada fln öyleymiş, acemiliği yaptığı yerde ama burdurun dandirik işleriaaaa ne munasebet :) benmkı dedıkı bana cuma gelırsınız sabah oglen ckarz orda nıye oyleyms alala pazar teslım olması lazm ok de ılgnc
Öyle bebeğimbazı yerlerde hiç izin vermiyolar mesela.. Askeriyenin bulunduğu yere göre değişiyo.. Tamamen komutanların inisiyatifinde..
Yaa bnm bîldiğimde öyle bebeğim.. Manisada fln öyleymiş, acemiliği yaptığı yerde ama burdurun dandirik işlerine anladım ben o işten yaa 1 güncük Ben onu yanına gittiğimdede 1 gün görüyom zatin Çok gıcık yaaa Komutan kanunda böyle demiş.. Saftirik şey..
hakaretine kurban olsunlar senin sinirlenmişsin ama saftirik diyosun kız ben seni yiyeriiiiiiiiiiiimÖyle bebeğimbazı yerlerde hiç izin vermiyolar mesela.. Askeriyenin bulunduğu yere göre değişiyo.. Tamamen komutanların inisiyatifinde..
Yaa bnm bîldiğimde öyle bebeğim.. Manisada fln öyleymiş, acemiliği yaptığı yerde ama burdurun dandirik işlerine anladım ben o işten yaa 1 güncük Ben onu yanına gittiğimdede 1 gün görüyom zatin Çok gıcık yaaa Komutan kanunda böyle demiş.. Saftirik şey..
ay ben yine kullanıcı adımı değiştirmek istiyomson hakkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?