Denizimmmm :)Toş toş toşşşş hoşgeldin duyguyoşşşşşş
BebegimmmmmmmmmmKuzummm
sen iste yeterki başının etini yiyeyimde sen gör emi :)Güzel yeşommmmm beniiiiiimmmmBomba bomba nokta koooommmm Nabeeeerrrr?
bibiğimmm gel katıl aramıza sendeeeeeeeeeYaz bizede azcıkınn
Napiyprsun kuzummmBebegimmmmmmmmmm
Hoşgeldin kuzum aramıza ben merve 23 yaşındayım şafak 123 :) sen nerden tanisalim :)sen iste yeterki başının etini yiyeyimde sen gör emi :)
sormaa evde tadilat var dinlenmek haram bana ühühüdinlenme zamanııııııııııı
Oturuyorum öyle bebegim sen napıyosun nasılsın? Instagramda aradim da bulamadım kiz seniNapiyprsun kuzummm
Ayyy bu çok kötü bu havalarda ugrasilmaz hiçsormaa evde tadilat var dinlenmek haram bana ühühü
amin kuzum saolAllah kavuştursun kuzum
merwe_senturk kuzum dersdryim bendeOturuyorum öyle bebegim sen napıyosun nasılsın? Instagramda aradim da bulamadım kiz seni
Ehe buldummmmmmmmerwe_senturk kuzum dersdryim bendekapalı ve deniz kenarında resmim :)
mecburiyet vallahi ama bugün burası iyiydi çok şükür soğuk değil yavrumAyyy bu çok kötü bu havalarda ugrasilmaz hiç
Burası soğuk valla bebeğim yamecburiyet vallahi ama bugün burası iyiydi çok şükür soğuk değil yavrum
sen nerdeydin bebeğiimm?Burası soğuk valla bebeğim ya
Mersin bebeğim. Mesaj atiyom sanasen nerdeydin bebeğiimm?
Hahahaha :) ivittt bulduk birbirimiziiiEhe buldummmmmmm
hmm anladım kuzucum doğrudur soğuktur tabiiMersin bebeğim. Mesaj atiyom sana
Akrabalarin isteklerini kabul etmee kuzuHahahaha :) ivittt bulduk birbirimiziiimasallahhh size :) bende atabilsem keşke aşkınla yaas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?