2014 Yarenleri! :)

Lcw de takim oluyor kuzum kardeşime almıştık biz gayet de iyi hem simdi indirim donemi :)

Bugün gittim baktım defacto da buldum ama takimi kendim olusturdum güzel oldu, yarın gidip satın alcam cicim :) Gittigim yerde lcw vardı dört katlı ama kapanmış maalesef :)

deesin canım bence yardımcı olurlar.
kız yerim ben seni hakaret olarak saftirik dedin ya çok tatlısın beeeeeeee!

Bacular ptt kargo tahmini kaç günde teslimat yapıyor bilgisi olan var mi?

3 gün canım. acilide var galiba bi günde ulaşıyor fiyat farkı olabilir ama bilmiyom

Türkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
ve uzaklığa göre mi ücretlendirme yapıyor bilgin var mı?

3 gün canım. acilide var galiba bi günde ulaşıyor fiyat farkı olabilir ama bilmiyom

İnşallah ya malum aps ile mektup yolladım bir haftada gitmişti insallah öyle olmaz
Türkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
ve uzaklığa göre mi ücretlendirme yapıyor bilgin var mı?

Ptt sitesinde yazan 2 ile 3 kilo arası 7 tl. 3kgdan 50 kiloya kadar kilo başı 0.80kurus ekleniyor

gider canım büyük ihtimalle. valla ben bişey gönderdim bi ara ama ne oldugunu unuttum 7 8 tl arası bişey tutmuştu kuzum

ustalığa geçtiğinde şırnaka gönderirim diye sordum kuzucum ya

İnşallah ya malum aps ile mektup yolladım bir haftada gitmişti insallah öyle olmaz

Ptt sitesinde yazan 2 ile 3 kilo arası 7 tl. 3kgdan 50 kiloya kadar kilo başı 0.80kurus ekleniyor

anladım teşekkür ederim :) şırnak'a falanda gidiyor dimi bu ptt

Canım biz şırnağa gönderdik sevgililer gününde askerimize 3 gün sonra teslim ettiler fiyatı da 40 civarı bişeydi

fiyatı sorun değil kuzucum ya hani ulaşmasını merak ettim bide oraya gidiyor mu diye. şırnakta mı sizin asker canım

fiyatı sorun değil kuzucum ya hani ulaşmasını merak ettim bide oraya gidiyor mu diye. şırnakta mı sizin asker canım
Arkadaşımın sevgilisi Şırnak kevane'de asker. Kevane tam dağ başı olduğu halde gitti 3 gün içerisinde. Her yere gidiyor kargo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…