Lcw de takim oluyor kuzum kardeşime almıştık biz gayet de iyi hem simdi indirim donemi :)
deesin canım bence yardımcı olurlar.Martın ikinci haftası düşüyoruz bebeğim allah nasip ederse.. Öyle kuşum öyle bunada şükür yaa:)
bende diyom bebeğim konuşsan komutanlarla diye konuşucak bakalım ama albay kanun böyle diyince söylenicek söz kalmıyoooo..
Kız ben küfürden hiç hoşlanmam.. Çok sinirlendiğim zmn nadiren salak, deli, manyak, pislik fln derim.. Onda da snradan ay ben ne diyorum diyip utanırım hihihihihihi:):):)
ayy amin canım amiiiinAllahım sen koru ya çok fena oldum
aşk olsun kızAyyy selam da alınmaz olmuş
3 gün canım. acilide var galiba bi günde ulaşıyor fiyat farkı olabilir ama bilmiyomBacular ptt kargo tahmini kaç günde teslimat yapıyor bilgisi olan var mi?
3 gün canım. acilide var galiba bi günde ulaşıyor fiyat farkı olabilir ama bilmiyom
gider canım büyük ihtimalle. valla ben bişey gönderdim bi ara ama ne oldugunu unuttum 7 8 tl arası bişey tutmuştu kuzumTürkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
ve uzaklığa göre mi ücretlendirme yapıyor bilgin var mı?
3 gün canım. acilide var galiba bi günde ulaşıyor fiyat farkı olabilir ama bilmiyom
Türkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
Canım biz şırnağa gönderdik sevgililer gününde askerimize 3 gün sonra teslim ettiler fiyatı da 40 civarı bişeydiTürkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
gider canım büyük ihtimalle. valla ben bişey gönderdim bi ara ama ne oldugunu unuttum 7 8 tl arası bişey tutmuştu kuzum
İnşallah ya malum aps ile mektup yolladım bir haftada gitmişti insallah öyle olmaz
Ptt sitesinde yazan 2 ile 3 kilo arası 7 tl. 3kgdan 50 kiloya kadar kilo başı 0.80kurus ekleniyor
gider canım büyük ihtimalle. valla ben bişey gönderdim bi ara ama ne oldugunu unuttum 7 8 tl arası bişey tutmuştu kuzum
Canım biz şırnağa gönderdik sevgililer gününde askerimize 3 gün sonra teslim ettiler fiyatı da 40 civarı bişeydi
anladım teşekkür ederim :) şırnak'a falanda gidiyor dimi bu ptt
Arkadaşımın sevgilisi Şırnak kevane'de asker. Kevane tam dağ başı olduğu halde gitti 3 gün içerisinde. Her yere gidiyor kargo tatlımfiyatı sorun değil kuzucum ya hani ulaşmasını merak ettim bide oraya gidiyor mu diye. şırnakta mı sizin asker canım
iyiyim bebeğim sen nasılsınnasılsın tatlımmm
kargoydu canım benimki pakettiAma yavru seninki zarf mi paket miydi? Kargo yolladin aps değil di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?