Tatlım mektup yazdık ya çocuk daha kötü olmuştu ya
Amin bebeğim cümlemize. Askerimmm çok iyi bi sorun yok gibi şu an tek sorun Doğu'da olması. Sen nasılsın askerinle aranız nasıl kuşumAllah iyilik versin canım askerin nasıl aranız nasıll
benimde aklımda vardı ama ta kırklareli bozulur mu bilemedim kii canım ya aman offf be herşey dert
bizde iyiyiz bebeğim çok şükürAmin bebeğim cümlemize. Askerimmm çok iyi bi sorun yok gibi şu an tek sorun Doğu'da olması. Sen nasılsın askerinle aranız nasıl kuşum
doğum günü bebeğim ya8i benim 18i onun. bakalım bişey yapacak mı azda kaldı hee
Ben de yiyecek yollucam, kek kurabiye ama kolay bozulmayanlardan bozulursa da yapcak bir şey yoktamam bebeğm alta tıkarım mektubumu :))
yiyecek ne gönderdiniz ya 3 günde gidiyor ya sonuçta :/
sen nerdeydin askerin nerdeydi bebeğim? uzak mı
O mektubu gördükçe özlem daha da arttı buraya daha çok gelmek istedi psikolojik olarak. Ağlıyordu kaç yaşında ki adam canım o derecegerçekten mi kuzum neden kötü olmuş kii
maşallah kuzumaz kaldı kuzum sizin de bitecek Allahın izniyle. evet ya hamdolsunnn atarsa 65
onlarla idare eder artık kuzu napalım şartlar..işte bakkal çakkaldaki yiyeceklerden göndercez mecbur canım
sarma börek yapardım ben sevdiceğime 1 günde ulaşabilseydi eğer :/
Bisküvi çikolata türü şeyler gönderdik malum orada hiç bişey yok
benimkide sevgilier gününü unuttu tarihi bilmiyormuş yani uyuz doğum günümüde unutur kesin. anladım canım kısa sürede gider inşallah bebeğmBenim ki unutmuştu dogum günümü
Ben de yiyecek yollucam, kek kurabiye ama kolay bozulmayanlardan bozulursa da yapcak bir şey yok
Yavru ben Istanbul o İzmir
Benimkinin unutmasina çok şaşırmıştım ben ya yildonumumuzu de unuttu tarihi biliyor da adam günün farkında değil ahah ama sevgililer gününde aradı uzun uzun konusmustuk. Canım unutursa da fazla takma askerde sonuçta kafa dalgın oluyorbenimkide sevgilier gününü unuttu tarihi bilmiyormuş yani uyuz doğum günümüde unutur kesin. anladım canım kısa sürede gider inşallah bebeğm
sevgililer gününe takmadım ama doğum günümü unutursa kızarımBenimkinin unutmasina çok şaşırmıştım ben ya yildonumumuzu de unuttu tarihi biliyor da adam günün farkında değil ahah ama sevgililer gününde aradı uzun uzun konusmustuk. Canım unutursa da fazla takma askerde sonuçta kafa dalgın oluyor
Benim ki unutmuştu dogum günümü
Ben de yiyecek yollucam, kek kurabiye ama kolay bozulmayanlardan bozulursa da yapcak bir şey yok
Yavru ben Istanbul o İzmir
sevgililer gününe takmadım ama doğum günümü unutursa kızarım
O mektubu gördükçe özlem daha da arttı buraya daha çok gelmek istedi psikolojik olarak. Ağlıyordu kaç yaşında ki adam canım o derece
gönderdiğine şükretsin dimi
kızlar eğer kendiniz kek kurabiye yapacaksanız içine tarçın ekleyin daha dayanıklı oluyo
İzmir mii neresinde canım :)
Ama herkes tarçın sevmiyor canım o da var :) bornova da canım merkezde
Bence yazma canım insan sevdiğinden bi parça görünce daha çok canı yanıyo tabi benim düşüncemcanım benimki gurur yapıyor ya hiç beelli etmiyor bana hani özlediğini çok iyi ifade ediyor ama hiçöyle bi durum olmadı olsada dayanamam yazmıyım mı yani
doğumgünü ve yıldönümü takarım ben canım napimBen onun dogum gununde akşam kutlucam sbah kutlamicam mesela Ahaha fazla takmam bu konuları ben ya
Bence yazma canım insan sevdiğinden bi parça görünce daha çok canı yanıyo tabi benim düşüncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?