2014 Yarenleri! :)

benimde aklımda vardı ama ta kırklareli bozulur mu bilemedim kii canım ya aman offf be herşey dert

işte bakkal çakkaldaki yiyeceklerden göndercez mecbur canım
sarma börek yapardım ben sevdiceğime 1 günde ulaşabilseydi eğer :/

doğum günü bebeğim ya 8i benim 18i onun. bakalım bişey yapacak mı azda kaldı hee

Benim ki unutmuştu dogum günümü

tamam bebeğm alta tıkarım mektubumu :))
yiyecek ne gönderdiniz ya 3 günde gidiyor ya sonuçta :/
Ben de yiyecek yollucam, kek kurabiye ama kolay bozulmayanlardan bozulursa da yapcak bir şey yok

sen nerdeydin askerin nerdeydi bebeğim? uzak mı

Yavru ben Istanbul o İzmir

Ben de yiyecek yollucam, kek kurabiye ama kolay bozulmayanlardan bozulursa da yapcak bir şey yok

benimkide sevgilier gününü unuttu tarihi bilmiyormuş yani uyuz doğum günümüde unutur kesin. anladım canım kısa sürede gider inşallah bebeğm

benimkide sevgilier gününü unuttu tarihi bilmiyormuş yani uyuz doğum günümüde unutur kesin. anladım canım kısa sürede gider inşallah bebeğm
Benimkinin unutmasina çok şaşırmıştım ben ya yildonumumuzu de unuttu tarihi biliyor da adam günün farkında değil ahah ama sevgililer gününde aradı uzun uzun konusmustuk. Canım unutursa da fazla takma askerde sonuçta kafa dalgın oluyor

sevgililer gününe takmadım ama doğum günümü unutursa kızarım

gönderdiğine şükretsin dimi
kızlar eğer kendiniz kek kurabiye yapacaksanız içine tarçın ekleyin daha dayanıklı oluyo
İzmir mii neresinde canım :)

O mektubu gördükçe özlem daha da arttı buraya daha çok gelmek istedi psikolojik olarak. Ağlıyordu kaç yaşında ki adam canım o derece

canım benimki gurur yapıyor ya hiç beelli etmiyor bana hani özlediğini çok iyi ifade ediyor ama hiçöyle bi durum olmadı olsada dayanamam yazmıyım mı yani

canım benimki gurur yapıyor ya hiç beelli etmiyor bana hani özlediğini çok iyi ifade ediyor ama hiçöyle bi durum olmadı olsada dayanamam yazmıyım mı yani
Bence yazma canım insan sevdiğinden bi parça görünce daha çok canı yanıyo tabi benim düşüncem

Bence yazma canım insan sevdiğinden bi parça görünce daha çok canı yanıyo tabi benim düşüncem

üzülmesini asla istemem balım ya olmadı şirin bi küçük çerçeve alırım cep boyu ve fotomuu koyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…