- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
Olabilir kuzummm :) Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsunüzülmesini asla istemem balım ya olmadı şirin bi küçük çerçeve alırım cep boyu ve fotomuu koyarım :)
Olabilir kuzummm :) Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun
Anlıyorum hem de çok iyi :)Ayy evet balım inşallah burnumda tütüyoo
aynen canım doğru :)
iyiymiş canım ya İzmir ne güzel bende İzmirdeyim :)
doğumgünü ve yıldönümü takarım ben canım napim
Aaa iyi bari kuzum aynen lcw de öyle kendin yapıyorsun neyseki bulmussun yaa iyi olmuş güle güle gitsin enişte :)Bugün gittim baktım defacto da buldum ama takimi kendim olusturdum güzel oldu, yarın gidip satın alcam cicim :) Gittigim yerde lcw vardı dört katlı ama kapanmış maalesef :)
oda doğruOhhh ne güzel canım keşke ben de orda olsaydım yaaAllah kısmet ederse haziranda gelcem
Taksam ne fayda yaa aman
Anlıyorum hem de çok iyi :)
Ben cuma verdim pazartesi öğleden önce gitti ama pazar ve cumartesi yarim mesaiydi ona rağmen hem deBacular ptt kargo tahmini kaç günde teslimat yapıyor bilgisi olan var mi?
Nevşehir kuzum bi tane bile nevşehir yok su topikdeesenin sevdicek nerde canım :)
Ohhh ne güzel canım keşke ben de orda olsaydım yaaAllah kısmet ederse haziranda gelcem
Taksam ne fayda yaa aman
Yok canım ağırlık hesabi uzaklık fark etmez ben yedi TL odedimTürkiye'nin heryerine gidiyor mu canım bu kargo?
ve uzaklığa göre mi ücretlendirme yapıyor bilgin var mı?
Ayy şu yaz bi gelip geçse şafakk kalmayacaaakkk
Şafak hesapladim 198e dusmusuz huuu huu yüzlere düştükkk
Nevşehir kuzum bi tane bile nevşehir yok su topikdee
Ben saymıyorummm geçmiyomuş gibi geliyo :) :)ne güzel yaa
ben hergün bakıyorum vala şafaksayara :)
Ben saymıyorummm geçmiyomuş gibi geliyo :) :)
Benim aşkım acemilik de oradaydiii ahh ahh anılarAma herkes tarçın sevmiyor canım o da var :) bornova da canım merkezde
Bizim 40 oldu galiba :) :) Banada yıl gibi geliyo çok zor ya kendimi bazen çok kötü hissediyorumdaha 20 gün oldu 3 ay gibi geldi bana resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?