2014 Yarenleri! :)

Aaa iyi bari kuzum aynen lcw de öyle kendin yapıyorsun neyseki bulmussun yaa iyi olmuş güle güle gitsin enişte :)
Sağ ol canım benim pazartesi olsada keki kurabiyeyi halledip yollasam rahatlicam

:)

Ben cuma verdim pazartesi öğleden önce gitti ama pazar ve cumartesi yarim mesaiydi ona rağmen hem de
Pazar calismiyorlar canım bildigim kadarıyla :) Ben aps ile mektup yolladim bir haftada gitti o yüzden pek umudum yok.

tam mevsiminde geliyorsun canım vala tam gezmelik oluyor:)
tadını çıkarın güzel şehir İzmir :)
Sen neresindesin izmirin? Özledim izmiri zaten iki sene oldu gelmeyeli bir gideyim izmir le de hasret gidercem :)

ne güzel yaa
ben hergün bakıyorum vala şafaksayara :)
Her gün sayınca gecmiyor :)

hatay canım :) aynen saydıkça geçmiyor ama acemilik ya ondan sayıom :)

Göndermeyince insana yük oluyor yaaa benimde bir ay süründü :) evet çalışmıyorlar kuzu:) bende baklava göndercem çarşamba günü antepden :)

hatay canım :) aynen saydıkça geçmiyor ama acemilik ya ondan sayıom :)

O acemilikten dağıtıma gelene kadarki zaman var ya öldürüyor insanı beş ay gibi geliyor. Ben ekimden beri görmüyorum ve nisanda gelecek düşünsene offf offff

Göndermeyince insana yük oluyor yaaa benimde bir ay süründü :) evet çalışmıyorlar kuzu:) bende baklava göndercem çarşamba günü antepden :)
Ben üç aydır yollucam ahaha baklava mi ohh super. Ben başka ne yollayabilirim acaba ya

Evett ya 45 gün kafayı yedimmm yaa hele telefon kapalı oldun kıyamet kopuyordu :)
Sormaaaaa nisan haziran gelsin ben kafayı yicem cıvıl cıvıl olacak her yer gidip başkasına aşık olmasın uhuhu

aynen canım ya çok zor geçti bu ay bide 28 çektiği halde :/
ekimden beri mi uff hiç izne gelmedi mi ya :/

baklava iyi fikir kaptım bunu :)

tövbe de canım ya endişelenme böyle, olur mu öyle şey düşünme sakın

Dagitimdan sonra izne gelmedi hiç ben gel dedim ama gelmedi, martta gelecekti denetleme çıktı mart sonu nisan başı gibi gelecek hayirlisiyla. 4 aydır görmüyorum gelene kadar 5 ay olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…