Yeni dönemmi ayy heyecan bastı simdi arkadaşından gelsin topigeee :)benim arkadaşın sevgilisi orda canım :)
Sağ ol canım benimAaa iyi bari kuzum aynen lcw de öyle kendin yapıyorsun neyseki bulmussun yaa iyi olmuş güle güle gitsin enişte :)
:)oda doğru
Pazar calismiyorlar canım bildigim kadarıyla :) Ben aps ile mektup yolladim bir haftada gitti o yüzden pek umudum yok.Ben cuma verdim pazartesi öğleden önce gitti ama pazar ve cumartesi yarim mesaiydi ona rağmen hem de
Sen neresindesin izmirin? Özledim izmiri zaten iki sene oldu gelmeyeli bir gideyim izmir le de hasret gidercem :)tam mevsiminde geliyorsun canım vala tam gezmelik oluyor:)
tadını çıkarın güzel şehir İzmir :)
Her gün sayınca gecmiyor :)ne güzel yaa
ben hergün bakıyorum vala şafaksayara :)
Bizim 40 oldu galiba :) :) Banada yıl gibi geliyo çok zor ya kendimi bazen çok kötü hissediyorum
Yeni dönemmi ayy heyecan bastı simdi arkadaşından gelsin topigeee :)
Biter bebeğimmm biz 11 ay gibi düşünmeyelim sadece yaz geçsin yeterbende öyle ya 11 ay biter mi of
Benim aşkım acemilik de oradaydiii ahh ahh anılar
Sağ ol canım benimpazartesi olsada keki kurabiyeyi halledip yollasam rahatlicam
:)
Pazar calismiyorlar canım bildigim kadarıyla :) Ben aps ile mektup yolladim bir haftada gitti o yüzden pek umudum yok.
Sen neresindesin izmirin? Özledim izmiri zaten iki sene oldu gelmeyeli bir gideyim izmir le de hasret gidercem :)
Her gün sayınca gecmiyor :)
Biter bebeğimmm biz 11 ay gibi düşünmeyelim sadece yaz geçsin yeter
Göndermeyince insana yük oluyor yaaa benimde bir ay süründü :) evet çalışmıyorlar kuzu:) bende baklava göndercem çarşamba günü antepden :)Sağ ol canım benimpazartesi olsada keki kurabiyeyi halledip yollasam rahatlicam
:)
Pazar calismiyorlar canım bildigim kadarıyla :) Ben aps ile mektup yolladim bir haftada gitti o yüzden pek umudum yok.
Sen neresindesin izmirin? Özledim izmiri zaten iki sene oldu gelmeyeli bir gideyim izmir le de hasret gidercem :)
Her gün sayınca gecmiyor :)
Evett ya 45 gün kafayı yedimmm yaa hele telefon kapalı oldun kıyamet kopuyordu :)Benim ki ustada orda sakıncalı yer Ahaha. Malum baharda geliyor cıvıl cıvıl olacak her yer bilemiyorum yanii
Himm aşağı yukarı tanıyorlardı zaten sadece 84 kişi var orada küçücük yaa :)kasımda gitti onunki canım :)
Aynennnn kuzum hem şunun şurasın da bişey kalmadı yaz ayları sıkıcı değil çabuk geçiyoevet dimi yaz gelsin geçsin kış gelsin askerimiz gelsin sonra yine yaz gelebilir sorun yok:)
Himm aşağı yukarı tanıyorlardı zaten sadece 84 kişi var orada küçücük yaa :)
Aynennnn kuzum hem şunun şurasın da bişey kalmadı yaz ayları sıkıcı değil çabuk geçiyo
Aynen bebeğimmm geçer geçer sanki sadece bizim sevgililerimiz mi gidiyo askere :)mutluluğa son engel inşallah kuzum 11 ay onların bi ömür bizim :)
Aynen bebeğimmm geçer geçer sanki sadece bizim sevgililerimiz mi gidiyo askere :)
hatay canım :) aynen saydıkça geçmiyor ama acemilik ya ondan sayıom :)
Ben üç aydır yollucam ahaha baklava mi ohh super. Ben başka ne yollayabilirim acaba yaGöndermeyince insana yük oluyor yaaa benimde bir ay süründü :) evet çalışmıyorlar kuzu:) bende baklava göndercem çarşamba günü antepden :)
Sormaaaaa nisan haziran gelsin ben kafayı yicem cıvıl cıvıl olacak her yer gidip başkasına aşık olmasın uhuhuEvett ya 45 gün kafayı yedimmm yaa hele telefon kapalı oldun kıyamet kopuyordu :)
O acemilikten dağıtıma gelene kadarki zaman var ya öldürüyor insanı beş ay gibi geliyor. Ben ekimden beri görmüyorum ve nisanda gelecek düşünsene offf offff
Ben üç aydır yollucam ahaha baklava mi ohh super. Ben başka ne yollayabilirim acaba ya
Sormaaaaa nisan haziran gelsin ben kafayı yicem cıvıl cıvıl olacak her yer gidip başkasına aşık olmasın uhuhu
aynen canım ya çok zor geçti bu ay bide 28 çektiği halde :/
ekimden beri mi uff hiç izne gelmedi mi ya :/
baklava iyi fikir kaptım bunu :)
tövbe de canım ya endişelenme böyle, olur mu öyle şey düşünme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?