2014 Yarenleri! :)

Dagitimdan sonra izne gelmedi hiç ben gel dedim ama gelmedi, martta gelecekti denetleme çıktı mart sonu nisan başı gibi gelecek hayirlisiyla. 4 aydır görmüyorum gelene kadar 5 ay olacak :)

Allah sabrını veriyor elbet canım:)
geldiğinde dolu dolu geçirn günleri:)
benimkide cuma akşamı gelecek dağıtıma sonrasında izin kullanacak mı bilmiyorum

Dagitimdan sonra izne gelmedi hiç ben gel dedim ama gelmedi, martta gelecekti denetleme çıktı mart sonu nisan başı gibi gelecek hayirlisiyla. 4 aydır görmüyorum gelene kadar 5 ay olacak :)
kızlaaar instagram kullanıyo musunuz kız sizide göreyimmm

Allah sabrını veriyor elbet canım:)
geldiğinde dolu dolu geçirn günleri:)
benimkide cuma akşamı gelecek dağıtıma sonrasında izin kullanacak mı bilmiyorum
Benim ki erken gelmedi sonrasinda dayanamaz diyee aslında daha iyi bende. Bakalım geldiğinde bir de köye gidecek iki üç günlüğüne bende buna sinir oldum zaten 9 gün kalacak onda da köye gidecek uff aklıma geldi gıcık oldum gene

kızlaaar instagram kullanıyo musunuz kız sizide göreyimmm

Ben kullanmıyorum canım ilgimi çekmiyor artık sosyal medya

YOk kuzum ya onda sorun yok ama ne bileyimm cıvıl cıvıl ben atkı bitki çayları teşbih koydum :)

kullanmıyorum canım ya

tüüüh :) anladım canlar neyse artııık

köyr niye gidiyor canım?
mümkünse sende git onunla.
vala ben bi gelsin izne hergün dibindeyim iş çıkışı onda mesai yapıcam annesini bıktırsam bile umrumda değil

köyr niye gidiyor canım?
mümkünse sende git onunla.
vala ben bi gelsin izne hergün dibindeyim iş çıkışı onda mesai yapıcam annesini bıktırsam bile umrumda değil

bir abisi orda kalıyor yegenleri de var o yüzden canım dagitim izninde de gormemisti onlari ondan. Ben gidemem zaten evlerin e de gitmem :)

bir abisi orda kalıyor yegenleri de var o yüzden canım dagitim izninde de gormemisti onlari ondan. Ben gidemem zaten evlerin e de gitmem :)

neden ki canım ya sen gidersen daha çabuk dönersiniz hem yolculukta yapmış olursunuz ne güzel:)

Benimki abur cubur yemeye başlamış son dönemlerde ne yollasam acaba markette talimatın azcik
evet yazın izmir cıvıl cıvıl her yerde kızlar ohh super

:)

popkek, canga, benimo, çizi, nescafe, salep, sıcak çikolata, aromalı süt (çocuk muyum ben yeaa diyebilir ama sonuçta süt içmesi gerek nerden bulupta içecek ben kesin göndericem bunu:) )
marmelatlı kurupasta, olala, meyveli yoğurt (havalar soğuk ya hemen bozulmaz)
bu şekilde canım aklıma gelenler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…