- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
merhabaaaa balımmmkızlaaar merhabaaa
Dagitimdan sonra izne gelmedi hiç ben gel dedim ama gelmedi, martta gelecekti denetleme çıktı mart sonu nisan başı gibi gelecek hayirlisiyla. 4 aydır görmüyorum gelene kadar 5 ay olacak :)
aynen canım ya çok zor geçti bu ay bide 28 çektiği halde :/
ekimden beri mi uff hiç izne gelmedi mi ya :/
baklava iyi fikir kaptım bunu :)
tövbe de canım ya endişelenme böyle, olur mu öyle şey düşünme sakın
kızlaaar instagram kullanıyo musunuz kız sizide göreyimmmDagitimdan sonra izne gelmedi hiç ben gel dedim ama gelmedi, martta gelecekti denetleme çıktı mart sonu nisan başı gibi gelecek hayirlisiyla. 4 aydır görmüyorum gelene kadar 5 ay olacak :)
nasılsın canımmmmerhabaaaa balımmm
Çok şükür Allahım'a iyiyim meleğim.. Sen nasılsınnnn??nasılsın canımmm
Aynen kuzum soğuğu dışında hic sorun yok :) şükür ama yaane güzel ya sorunsuz şehir şanslısınız :)
kızlaaar instagram kullanıyo musunuz kız sizide göreyimmm
Benim ki erken gelmedi sonrasinda dayanamaz diyee aslında daha iyi bende. Bakalım geldiğinde bir de köye gidecek iki üç günlüğüne bende buna sinir oldum zaten 9 gün kalacak onda da köye gidecek uff aklıma geldi gıcık oldum geneAllah sabrını veriyor elbet canım:)
geldiğinde dolu dolu geçirn günleri:)
benimkide cuma akşamı gelecek dağıtıma sonrasında izin kullanacak mı bilmiyorum
kızlaaar instagram kullanıyo musunuz kız sizide göreyimmm
YOk kuzum ya onda sorun yok ama ne bileyimm cıvıl cıvılO acemilikten dağıtıma gelene kadarki zaman var ya öldürüyor insanı beş ay gibi geliyor. Ben ekimden beri görmüyorum ve nisanda gelecek düşünsene offf offff
Ben üç aydır yollucam ahaha baklava mi ohh super. Ben başka ne yollayabilirim acaba ya
Sormaaaaa nisan haziran gelsin ben kafayı yicem cıvıl cıvıl olacak her yer gidip başkasına aşık olmasın uhuhu
kullanmıyorum canım ya
tüüüh :) anladım canlar neyse artıııkBenim ki erken gelmedi sonrasinda dayanamaz diyee aslında daha iyi bende. Bakalım geldiğinde bir de köye gidecek iki üç günlüğüne bende buna sinir oldum zaten 9 gün kalacak onda da köye gidecek uff aklıma geldi gıcık oldum gene
Ben kullanmıyorum canım ilgimi çekmiyor artık sosyal medya
Benim ki erken gelmedi sonrasinda dayanamaz diyee aslında daha iyi bende. Bakalım geldiğinde bir de köye gidecek iki üç günlüğüne bende buna sinir oldum zaten 9 gün kalacak onda da köye gidecek uff aklıma geldi gıcık oldum gene
Ben kullanmıyorum canım ilgimi çekmiyor artık sosyal medya
bende iyiyim kzum yağmurlu havada keyif vakti tamÇok şükür Allahım'a iyiyim meleğim.. Sen nasılsınnnn??
huhuuu bebyimmmtüüüh :) anladım canlar neyse artııık
güzeelliiik naber adaşhuhuuu bebyimmm
Benimki abur cubur yemeye başlamış son dönemlerde ne yollasam acaba markette talimatın azcikYOk kuzum ya onda sorun yok ama ne bileyimm cıvıl cıvılben atkı bitki çayları teşbih koydum :)
:)tüüüh :) anladım canlar neyse artııık
köyr niye gidiyor canım?
mümkünse sende git onunla.
vala ben bi gelsin izne hergün dibindeyim iş çıkışı onda mesai yapıcam annesini bıktırsam bile umrumda değil
bir abisi orda kalıyor yegenleri de var o yüzden canım dagitim izninde de gormemisti onlari ondan. Ben gidemem zaten evlerin e de gitmem :)
neden ki canım ya sen gidersen daha çabuk dönersiniz hem yolculukta yapmış olursunuz ne güzel:)
Benimki abur cubur yemeye başlamış son dönemlerde ne yollasam acaba markette talimatın azcik
evet yazın izmir cıvıl cıvıl her yerde kızlar ohh super
:)
Canım aramızda resmi hiçbir şey yokken ne isim olur zaten izinde alamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?