sayılmaz canım diğer sayfaya yazdım bak istersenTers birşey yok dimi kuzum
Hahaha senin psikopatligi hep kendime benzetiyorum nedense :)1 aydır çarşıya çıkamıyor dün çıktı ahaha bir şey olmaz otursun oturduğu yerdee kızz bir de adam geziyor karşıyaka konak falan bananeee
enişte alttan alcak kuzum o zaman bu konuda. Onlar orda biz burda Allah'a emanetizcanım inan çalışma k istemiyorum evde rahatım devlet işi olmadıkça zor insanlarla ugrasmak ama ihtiyacım var. sezdirdim zaten canım iş arıyorum
canım zaten dediğim gibi diretmiyor ama uzaklaşıyor hemen ay çok sinir oldumenişte alttan alcak kuzum o zaman bu konuda. Onlar orda biz burda Allah'a emanetiz
ah enişte ah sinirlendirmesin benim kuşumu hıııcanım zaten dediğim gibi diretmiyor ama uzaklaşıyor hemen ay çok sinir oldum
bakalım artık bebeğim. sen yarın kaçta çıkıyorsun yola?ah enişte ah sinirlendirmesin benim kuşumu hııı
19 30 kuzum baya uzun sürecek yolculuk uzak bayabakalım artık bebeğim. sen yarın kaçta çıkıyorsun yola?
kaç saat canım ? sizinkiler biliyo mu gideceğini19 30 kuzum baya uzun sürecek yolculuk uzak baya
Benimki de :)benmkıde sınırlenrdı merak etme :)))
Kuzum ayni şeyi bende yaşadım erkan benim hayatıma girdiğinde ben çalışıyordum sonra çıktım ama geçen ay yine çalışmam gerekti bunu ına anlattım kıyamet koptu uzaktaymisim olmazmış hatta kendisi para göndermeye bile çalıştı asker haliyle. Erkekler oyleker uzakta olunca akılları kalıyor. Ben simdi aksam onda çıkıyorum Dresden ına bile sinirleniyor ozgecan olayından beri ama napayim bizde bi şekilde devam etmeye çalışıyoruz sıkma canini sana has bir durum değil yani üzme tatlı canini :)ya soğuk gibi. benim çalışmamı istemedi bi dönem ben yinede işe girdim sonra olmadı çıktım onunla alakalı değildi çıkmam gerekti. şimdi iş arıyorum tekrar oda biliyo bunu çalışma demiyo ama bu konu açılınca uzaklaşıyo yine açıldı işte uzaklaştı anladım hım iyi bakalım dedi iyi geceler demeden de kapattı netini. aklı kalıyormuş en azından bi sene beklememi istiyor ama bende bekleyemem yani ihtiyacım var kafamda sorun oldkça bende ona odaklanamıyorum kafam dalgın oluyor. çalışmayacaksın diye diretmiyor ama kırgın kırgın uzak uzak konuşuyor
12 saat falan kuzum yakaç saat canım ? sizinkiler biliyo mu gideceğini
iyi bakalım bebeğim. heyecan doruktaa12 saat falan kuzum yahıhı biliyorlar canım, habersiz gitmem zaten dünyanın bin türlü hali var
ayy hem de nasıl çok özledim o yol bitmek bilmez şimdiiyi bakalım bebeğim. heyecan doruktaa
canım benim ondan hiç bi şekilde talebim olmadı olmazda yani ama param yok yani çalışmam gerek ihtiaçlarım var anlamıyo bu sorun büyüyecek gibi ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun canım. dediğim gibi emrvaki yapmıyor ama uzaklaşıyor hemenKuzum ayni şeyi bende yaşadım erkan benim hayatıma girdiğinde ben çalışıyordum sonra çıktım ama geçen ay yine çalışmam gerekti bunu ına anlattım kıyamet koptu uzaktaymisim olmazmış hatta kendisi para göndermeye bile çalıştı asker haliyle. Erkekler oyleker uzakta olunca akılları kalıyor. Ben simdi aksam onda çıkıyorum Dresden ına bile sinirleniyor ozgecan olayından beri ama napayim bizde bi şekilde devam etmeye çalışıyoruz sıkma canini sana has bir durum değil yani üzme tatlı canini :)
canım beklemek bile ayrı güzel ya cidden ona kavuşacağını biliyorsan geçer.. siz nişanlı mıydınız kuzum ya unuttumayy hem de nasıl çok özledim o yol bitmek bilmez şimdi
yok kuzucum 2 yıldır beraberiz askerliği bitirip iş bulmadan babamın karşısına çıkmaz. Gelince yapcaz inşallah :)canım beklemek bile ayrı güzel ya cidden ona kavuşacağını biliyorsan geçer.. siz nişanlı mıydınız kuzum ya unuttum
ne iş yapacak kuzu? ne güzel izin vermiş sizinkileryok kuzucum 2 yıldır beraberiz askerliği bitirip iş bulmadan babamın karşısına çıkmaz. Gelince yapcaz inşallah :)
izin konusunda pek sıkıntımız olmadı şimdiye kadar çok şükür. İkimiz de mühendisiz bebeğim, fabrikalara falan başvuracakne iş yapacak kuzu? ne güzel izin vermiş sizinkiler
tez zamanda gelsinde oluversin nişanınız düğününüz inşallah bebeğimmmizin konusunda pek sıkıntımız olmadı şimdiye kadar çok şükür. İkimiz de mühendisiz bebeğim, fabrikalara falan başvuracak
inşallah yavrumm hepimize göstersin o günleri Allahtez zamanda gelsinde oluversin nişanınız düğününüz inşallah bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?