2014 Yarenleri! :)

beniimki olsa kesin sinirlenirdi he. napim bebeğim oturuyoorum akşam mesajlaştık şimdi konuşmuyoruz buruguz ikimizde uzağız

:):):):)bugün neler aldın bakalım kuzucukkkk:)

ay kuzum yenı gordum banyo vs yapmstm.. neler aldm kuzucukk englıshhome dan havlu aldm ceker gosterrm sana yuzde 50 de kacırma derım. 2 amerıkan servıs aldm yıne englıshhome dan .. bıde karacadan ıvır zıvır aldm pastel tonlarında :) bıde 2 tane kavanoz aldm ıcıne cerz koyarım hıhıhıhı :)))))))

hayırdır canım neden ne oldu ki?
ya soğuk gibi. benim çalışmamı istemedi bi dönem ben yinede işe girdim sonra olmadı çıktım onunla alakalı değildi çıkmam gerekti. şimdi iş arıyorum tekrar oda biliyo bunu çalışma demiyo ama bu konu açılınca uzaklaşıyo yine açıldı işte uzaklaştı anladım hım iyi bakalım dedi iyi geceler demeden de kapattı netini. aklı kalıyormuş en azından bi sene beklememi istiyor ama bende bekleyemem yani ihtiyacım var kafamda sorun oldkça bende ona odaklanamıyorum kafam dalgın oluyor. çalışmayacaksın diye diretmiyor ama kırgın kırgın uzak uzak konuşuyor

şimdi acemilik döneminin verdiği sıkıntıda var kuzum az sabret ustada konuşur halledersiniz bence ya.

şu özgecan olayı falan oldu ya ondan beri daha soğuk dışarının pisliği işte ben nasıl rahat edecem diyo
öyle kuzum da mazallah insanların kendi evlerinde bile neler geliyor başına. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Sen 1 sene bekleyebilirsen bekle kuzum ama kesin çalışıcam diyosan bu konuda net olduğunu sezdir ona.

canım inan çalışma k istemiyorum evde rahatım devlet işi olmadıkça zor insanlarla ugrasmak ama ihtiyacım var. sezdirdim zaten canım iş arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…