beniimki olsa kesin sinirlenirdi he. napim bebeğim oturuyoorum akşam mesajlaştık şimdi konuşmuyoruz buruguz ikimizde uzağızaradı kuzum duymadım diye 3 kere sıraya girmiş kıyamam. sonunda konuşabildik. sürekli prova yaptırıyorlarmış tören için Allah yardımcıları olsunsen napıyosun kuzum? ne zamanlar mesajlaşıyosunuz? enişte nereye saklamış telefonu
dağıtım izni kullanmayacaktı demi? ne zaman izin almayı düşünüyo canım?beniimki olsa kesin sinirlenirdi he. napim bebeğim oturuyoorum akşam mesajlaştık şimdi konuşmuyoruz buruguz ikimizde uzağız
yaza doğru dedi canım. aramız açılıyor sanki bizim yadağıtım izni kullanmayacaktı demi? ne zaman izin almayı düşünüyo canım?
hayırdır canım neden ne oldu ki?yaza doğru dedi canım. aramız açılıyor sanki bizim ya
:):):):)bugün neler aldın bakalım kuzucukkkk:)
beniimki olsa kesin sinirlenirdi he. napim bebeğim oturuyoorum akşam mesajlaştık şimdi konuşmuyoruz buruguz ikimizde uzağız
ya soğuk gibi. benim çalışmamı istemedi bi dönem ben yinede işe girdim sonra olmadı çıktım onunla alakalı değildi çıkmam gerekti. şimdi iş arıyorum tekrar oda biliyo bunu çalışma demiyo ama bu konu açılınca uzaklaşıyo yine açıldı işte uzaklaştı anladım hım iyi bakalım dedi iyi geceler demeden de kapattı netini. aklı kalıyormuş en azından bi sene beklememi istiyor ama bende bekleyemem yani ihtiyacım var kafamda sorun oldkça bende ona odaklanamıyorum kafam dalgın oluyor. çalışmayacaksın diye diretmiyor ama kırgın kırgın uzak uzak konuşuyorhayırdır canım neden ne oldu ki?
uyuz hepsibenmkıde sınırlenrdı merak etme :)))
şimdi acemilik döneminin verdiği sıkıntıda var kuzum az sabret ustada konuşur halledersiniz bence ya.ya soğuk gibi. benim çalışmamı istemedi bi dönem ben yinede işe girdim sonra olmadı çıktım onunla alakalı değildi çıkmam gerekti. şimdi iş arıyorum tekrar oda biliyo bunu çalışma demiyo ama bu konu açılınca uzaklaşıyo yine açıldı işte uzaklaştı anladım hım iyi bakalım dedi iyi geceler demeden de kapattı netini. aklı kalıyormuş en azından bi sene beklememi istiyor ama bende bekleyemem yani ihtiyacım var kafamda sorun oldkça bende ona odaklanamıyorum kafam dalgın oluyor. çalışmayacaksın diye diretmiyor ama kırgın kırgın uzak uzak konuşuyor
napıyodun da duymadın dedi senin eksilenlerini alıyordum aşkım diş macunun falan bitmişti ya dedim gönlünü aldımuyuz hepsi
sanmıyorum canım ya askerde şurda burda olması farketmiyor onun için ne düşünüyorsa oşimdi acemilik döneminin verdiği sıkıntıda var kuzum az sabret ustada konuşur halledersiniz bence ya.
ay ay ay düşünceli sevdiceknapıyodun da duymadın dedi senin eksilenlerini alıyordum aşkım diş macunun falan bitmişti ya dedim gönlünü aldım
ay ay ay düşünceli sevdicek
şu özgecan olayı falan oldu ya ondan beri daha soğuk dışarının pisliği işte ben nasıl rahat edecem diyo. enişte de azıcık seni düşünsün kuzum ya hem maddi hem manevi destek iş. hem evde otura otura nasıl azalır bu şafak
Yolundaki herseyiyiyim bende canım ne olsun işte
ehhh sayılır canımYolundaki hersey
öyle kuzum da mazallah insanların kendi evlerinde bile neler geliyor başına. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Sen 1 sene bekleyebilirsen bekle kuzum ama kesin çalışıcam diyosan bu konuda net olduğunu sezdir ona.şu özgecan olayı falan oldu ya ondan beri daha soğuk dışarının pisliği işte ben nasıl rahat edecem diyo
Sen bilet yanar diye mi sevgilin kızar diye mi sinirlendinKuzum ya moralm bozukk
İki sayfa önce yazdım okur musun
canım inan çalışma k istemiyorum evde rahatım devlet işi olmadıkça zor insanlarla ugrasmak ama ihtiyacım var. sezdirdim zaten canım iş arıyorumöyle kuzum da mazallah insanların kendi evlerinde bile neler geliyor başına. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Sen 1 sene bekleyebilirsen bekle kuzum ama kesin çalışıcam diyosan bu konuda net olduğunu sezdir ona.
Ters birşey yok dimi kuzumehhh sayılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?