yaşınızda ideal zaten bebeğim beklemeye gerek yok. babanda biliyor mu kız nasıl söyledininşallah yavrumm hepimize göstersin o günleri Allahnişanla düğün arasını uzun tutmayı düşünmüyoruz zaten
babamla araları çok iyi maşallah, başta çekindim nasıl söylerim diye, bi çırpıda söyleyeyim dedim. İzini de kaptım çok şüküryaşınızda ideal zaten bebeğim beklemeye gerek yok. babanda biliyor mu kız nasıl söyledin
ay canım ne şanslısın kız ben hayatta söyleyemezdim vallababamla araları çok iyi maşallah, başta çekindim nasıl söylerim diye, bi çırpıda söyleyeyim dedim. İzini de kaptım çok şükürasıl babama erkek arkadaşım var dediğim günü hatırladım da soğuk soğuk terlemiştim
sağol bebeğimay canım ne şanslısın kız ben hayatta söyleyemezdim vallamaşallah size bebeğim benim
yarın yolda uyursun bebeğim zamanda geçer. daha erken mi gitseydin acaba kız yer kapmak için offf çok heyecanlısağol bebeğimbu akşam nasıl uyurum heyecandan bilemiyorum
Yaa tabiki olamaz kuzu ama ben sonuç olarak vazgeçmek zorunda kaldım çalışmaktan benimki baya baskın ilişkide ve nerdeyse hep onun sözü geçiyor diyebilirim ama sen güvene bileceği bir yer bulursan oda makul davranır benim çalışacağım yeri dert etmişti benimkicanım benim ondan hiç bi şekilde talebim olmadı olmazda yani ama param yok yani çalışmam gerek ihtiaçlarım var anlamıyo bu sorun büyüyecek gibi ama bilmiyorum ya hayırlısı olsun canım. dediğim gibi emrvaki yapmıyor ama uzaklaşıyor hemen
kuzum arabada yatanlar, otelde kalanlar varmış her türlü kalabalık olacak belli ki inşallah aşkımı görebilirim yemin ederkenyarın yolda uyursun bebeğim zamanda geçer. daha erken mi gitseydin acaba kız yer kapmak için offf çok heyecanlı
ah bi bulabilsem canımYaa tabiki olamaz kuzu ama ben sonuç olarak vazgeçmek zorunda kaldım çalışmaktan benimki baya baskın ilişkide ve nerdeyse hep onun sözü geçiyor diyebilirim ama sen güvene bileceği bir yer bulursan oda makul davranır benim çalışacağım yeri dert etmişti benimki
ay canım inşallah geç kalmazsın kuzum ya daha erkene mi alsan acaba biletini 6buçuk falan? o kadar var mıdır ya arabada falan yatankuzum arabada yatanlar, otelde kalanlar varmış her türlü kalabalık olacak belli ki inşallah aşkımı görebilirim yemin ederken
Başvuru yaptın mi yada ne is düşünüyorsun kuzum ? Kariyerim.nete bak istersenah bi bulabilsem canımbişeylerin değişmesi gerekiyor artık bakalım nasıl olacak önce bi iş bulmam gerek
kariyerden 50 60 yere basvurdum kuzum ya tecrübem yok pek fazla dönen olmadıBaşvuru yaptın mi yada ne is düşünüyorsun kuzum ? Kariyerim.nete bak istersen
4 te falan var kuzum sabaha karşı orda olmuş oluyosun. İnşallah yer bulurum, bulamazsam diye ödüm kopuyo zaten.ay canım inşallah geç kalmazsın kuzum ya daha erkene mi alsan acaba biletini 6buçuk falan? o kadar var mıdır ya arabada falan yatan
canım bence 12 saatten fazla sürer 4te aldır biletini 5 gibi orda olsan zaten erken başlıyo şehiriçi seferleri anca yetişrsin riske atmazdım ben olsaydım4 te falan var kuzum sabaha karşı orda olmuş oluyosun. İnşallah yer bulurum, bulamazsam diye ödüm kopuyo zaten.
askerim de istemedi erken gitmemi kuzum ya bekleyecek cafe falan yok kışlaya yakın 19 30 a al dedi. Bi çaycı var sadece o da kapalı yeri yok donarsın dedi ben de kabul etmek zorunda kaldım. Şansıma artıkcanım bence 12 saatten fazla sürer 4te aldır biletini 5 gibi orda olsan zaten erken başlıyo şehiriçi seferleri anca yetişrsin riske atmazdım ben olsaydım
anladım bebeğim benimkide kabul etmezdi erken gitmemi napalım dua edelim o zaman balım inşallah yer bulursunaskerim de istemedi erken gitmemi kuzum ya bekleyecek cafe falan yok kışlaya yakın 19 30 a al dedi. Bi çaycı var sadece o da kapalı yeri yok donarsın dedi ben de kabul etmek zorunda kaldım. Şansıma artık10 daymış tören
Olur kuzum dur bakalimmkariyerden 50 60 yere basvurdum kuzum ya tecrübem yok pek fazla dönen olmadı
beklemedeyim canımm bakalımOlur kuzum dur bakalimm
inşallah bebeğim ya dua edin de göreyim sevdiğimianladım bebeğim benimkide kabul etmezdi erken gitmemi napalım dua edelim o zaman balım inşallah yer bulursun
ederim tabiiki bebeğiminşallah bebeğim ya dua edin de göreyim sevdiğimi
sağolasın kuzucuummm. Ben yatayım da uyumaya çalışayım sabah erken kalkmam lazım. İyi geceler bebeğimmederim tabiiki bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?