2014 Yarenleri! :)

yaşınızda ideal zaten bebeğim beklemeye gerek yok. babanda biliyor mu kız nasıl söyledin
babamla araları çok iyi maşallah, başta çekindim nasıl söylerim diye, bi çırpıda söyleyeyim dedim. İzini de kaptım çok şükür asıl babama erkek arkadaşım var dediğim günü hatırladım da soğuk soğuk terlemiştim

ay canım ne şanslısın kız ben hayatta söyleyemezdim valla maşallah size bebeğim benim

Yaa tabiki olamaz kuzu ama ben sonuç olarak vazgeçmek zorunda kaldım çalışmaktan benimki baya baskın ilişkide ve nerdeyse hep onun sözü geçiyor diyebilirim ama sen güvene bileceği bir yer bulursan oda makul davranır benim çalışacağım yeri dert etmişti benimki

yarın yolda uyursun bebeğim zamanda geçer. daha erken mi gitseydin acaba kız yer kapmak için offf çok heyecanlı
kuzum arabada yatanlar, otelde kalanlar varmış her türlü kalabalık olacak belli ki inşallah aşkımı görebilirim yemin ederken

ah bi bulabilsem canım bişeylerin değişmesi gerekiyor artık bakalım nasıl olacak önce bi iş bulmam gerek

ay canım inşallah geç kalmazsın kuzum ya daha erkene mi alsan acaba biletini 6buçuk falan? o kadar var mıdır ya arabada falan yatan
4 te falan var kuzum sabaha karşı orda olmuş oluyosun. İnşallah yer bulurum, bulamazsam diye ödüm kopuyo zaten.

canım bence 12 saatten fazla sürer 4te aldır biletini 5 gibi orda olsan zaten erken başlıyo şehiriçi seferleri anca yetişrsin riske atmazdım ben olsaydım
askerim de istemedi erken gitmemi kuzum ya bekleyecek cafe falan yok kışlaya yakın 19 30 a al dedi. Bi çaycı var sadece o da kapalı yeri yok donarsın dedi ben de kabul etmek zorunda kaldım. Şansıma artık 10 daymış tören

anladım bebeğim benimkide kabul etmezdi erken gitmemi napalım dua edelim o zaman balım inşallah yer bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…