Aynen. Balım benim :) can gitsin aldiracam kuzum duruyor daha aldiracaktm canın gelişine denk geldi e en az gene mikrop kapmasn die cikamcktm evden en iyisi gidince halledrm dedm doktr a sordm ztn hani ne zmn aldrrsm bse olur mu yok ne zmn Istersen dedi :) sağol kuzum bnm düşünüp sordgn icin:)Canımıniçi yaaaaa:) bende çok özledim kııııızzzz bayaadır konuşamıyodukkkk.. Gözün nasıl oldu kuşum?
geçmiş olsun kuzummAynen. Balım benim :) can gitsin aldiracam kuzum duruyor daha aldiracaktm canın gelişine denk geldi e en az gene mikrop kapmasn die cikamcktm evden en iyisi gidince halledrm dedm doktr a sordm ztn hani ne zmn aldrrsm bse olur mu yok ne zmn Istersen dedi :) sağol kuzum bnm düşünüp sordgn icin:)
İyi düşünmüşsün bebeğimmm.. Can varken gezin tozun güzel güzel vakit geçirin:) can gidince yaptırırsın..Aynen. Balım benim :) can gitsin aldiracam kuzum duruyor daha aldiracaktm canın gelişine denk geldi e en az gene mikrop kapmasn die cikamcktm evden en iyisi gidince halledrm dedm doktr a sordm ztn hani ne zmn aldrrsm bse olur mu yok ne zmn Istersen dedi :) sağol kuzum bnm düşünüp sordgn icin:)
:))) balım çok şükür önemli bsey değil ya bende arpacık çıkar hep gözümde sarimsak sürdüm mu geçerdi bıda çıktı baş vermedi ama içte kaldı gittm doktora damla yazdı geçmese gel içten alalım dedi tamam dedi geçmedi gidecem gene:)geçmiş olsun kuzummben o kısmı kaçırmışım neyin var? nen var kuzum gibi oldu :)
hımm başa bela o kuşum ya:))) balım çok şükür önemli bsey değil ya bende arpacık çıkar hep gözümde sarimsak sürdüm mu geçerdi bıda çıktı baş vermedi ama içte kaldı gittm doktora damla yazdı geçmese gel içten alalım dedi tamam dedi geçmedi gidecem gene:)
İnşaAllah bitanemmmm.. Rabbim yâr ve yardımcın olsunnn, işleriniz rast gitsinnnn:) ctesi mutlu haberlerini beklyoruz sabırsızlıklaaaa:):) şimdiden hayrlı yolculuklar diliyorum bebeğimmm:) burdura çok slm söle bendennnn:) bnm aşkımda ordaaaaa:)
Ayyy aynen bebeğim yaaa yataktan kerpetenle söküp alıyolar sanki kalkamıyoruuuummm.. Kalkıncada yetişemiyorum hastaneyeeeeee.. Saçımı yapıp koştura koştura çıkıyorum evdennn:) bazen hastalar beni bekliyo oluyooooo:) çok kınıyorum kendimi ozmn:)
Hadi cnm bak cadı bana demedi :) belki aynı yerdelerdir:) güzel geçiyor balım çok şükür devamli zibaryor. Gerçi ama gene yanımda çok şükür oda iyi:) darısı sana herkese olsun bebegm hemen kavusasinizİyi düşünmüşsün bebeğimmm.. Can varken gezin tozun güzel güzel vakit geçirin:) can gidince yaptırırsın..
Nasıl geçiyo günler bakalım boncuk gözümmmm:) biliyomusun anonimimiz varya onun askeride kırklareline düşmüş:)
AMIN tatlım teşekkür ederim dusunP sorduğun icin:)hımm başa bela o kuşum yasevdiceğin iyi gelir sana hemencecik geçer inşallah
İnşallah bitanemmmm inşallahhhhh:)Hadi cnm bak cadı bana demedi :) belki aynı yerdelerdir:) güzel geçiyor balım çok şükür devamli zibaryor. Gerçi ama gene yanımda çok şükür oda iyi:) darısı sana herkese olsun bebegm hemen kavusasiniz
Haha kız uykuyu çok seviyor bi o kadar da erken uyanyorm çok ters bi cocuk:)İnşallah bitanemmmm inşallahhhhh:)
Kıııız allah seni neetmesin devamlı zıbarıyo dedin yaaaadinlensin azıck yazııııkkk..
:):):):)bugün neler aldın bakalım kuzucukkkk:)aynen kuzum vala bende oyleym :)
Kııııız çağlartoda öyle yaaa erkenden uyuyup kalır:) geç yatsa dahi sabahları haftasonu olsa bîle 07.30 oldu mu uyanır:) insan azıcık daha uyur ne güzel tatildesinnnn ama yok anacım:)Haha kız uykuyu çok seviyor bi o kadar da erken uyanyorm çok ters bi cocuk:)
Gene senin ki biraz geç kalkıyor bnm ki 6 dedin mi ayakta kız :)Kııııız çağlartoda öyle yaaa erkenden uyuyup kalır:) geç yatsa dahi sabahları haftasonu olsa bîle 07.30 oldu mu uyanır:) insan azıcık daha uyur ne güzel tatildesinnnn ama yok anacım:)
Eneeeemmmm kabus gibi kıııııızzzz:)Gene senin ki biraz geç kalkıyor bnm ki 6 dedin mi ayakta kız :)
iyi geceler bebeğimmm:)Herkese iyi geceler kızlar:) öpüyorum hepîniziiiiiîiiiiî:)
buralardayım kuşum poyraz karayel e bakıyorumkimse yok muuuu
iyi yapıyosun canım enişte aradı mı bi daha?buralardayım kuşum poyraz karayel e bakıyorum
aradı kuzum duymadım diye 3 kere sıraya girmiş kıyamam. sonunda konuşabildik. sürekli prova yaptırıyorlarmış tören için Allah yardımcıları olsuniyi yapıyosun canım enişte aradı mı bi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?