2014 Yarenleri! :)

Canımıniçi yaaaaa:) bende çok özledim kııııızzzz bayaadır konuşamıyodukkkk.. Gözün nasıl oldu kuşum?
Aynen. Balım benim :) can gitsin aldiracam kuzum duruyor daha aldiracaktm canın gelişine denk geldi e en az gene mikrop kapmasn die cikamcktm evden en iyisi gidince halledrm dedm doktr a sordm ztn hani ne zmn aldrrsm bse olur mu yok ne zmn Istersen dedi :) sağol kuzum bnm düşünüp sordgn icin:)

geçmiş olsun kuzumm ben o kısmı kaçırmışım neyin var? nen var kuzum gibi oldu :)

İyi düşünmüşsün bebeğimmm.. Can varken gezin tozun güzel güzel vakit geçirin:) can gidince yaptırırsın..

Nasıl geçiyo günler bakalım boncuk gözümmmm:) biliyomusun anonimimiz varya onun askeride kırklareline düşmüş:)

geçmiş olsun kuzumm ben o kısmı kaçırmışım neyin var? nen var kuzum gibi oldu :)
:))) balım çok şükür önemli bsey değil ya bende arpacık çıkar hep gözümde sarimsak sürdüm mu geçerdi bıda çıktı baş vermedi ama içte kaldı gittm doktora damla yazdı geçmese gel içten alalım dedi tamam dedi geçmedi gidecem gene:)

hımm başa bela o kuşum ya sevdiceğin iyi gelir sana hemencecik geçer inşallah

aynen kuzum vala bende oyleym :)

Hadi cnm bak cadı bana demedi :) belki aynı yerdelerdir:) güzel geçiyor balım çok şükür devamli zibaryor. Gerçi ama gene yanımda çok şükür oda iyi:) darısı sana herkese olsun bebegm hemen kavusasiniz

Hadi cnm bak cadı bana demedi :) belki aynı yerdelerdir:) güzel geçiyor balım çok şükür devamli zibaryor. Gerçi ama gene yanımda çok şükür oda iyi:) darısı sana herkese olsun bebegm hemen kavusasiniz
İnşallah bitanemmmm inşallahhhhh:)

Kıııız allah seni neetmesin devamlı zıbarıyo dedin yaaaa dinlensin azıck yazııııkkk..

Haha kız uykuyu çok seviyor bi o kadar da erken uyanyorm çok ters bi cocuk:)
Kııııız çağlartoda öyle yaaa erkenden uyuyup kalır:) geç yatsa dahi sabahları haftasonu olsa bîle 07.30 oldu mu uyanır:) insan azıcık daha uyur ne güzel tatildesinnnn ama yok anacım:)

Kııııız çağlartoda öyle yaaa erkenden uyuyup kalır:) geç yatsa dahi sabahları haftasonu olsa bîle 07.30 oldu mu uyanır:) insan azıcık daha uyur ne güzel tatildesinnnn ama yok anacım:)
Gene senin ki biraz geç kalkıyor bnm ki 6 dedin mi ayakta kız :)

iyi yapıyosun canım enişte aradı mı bi daha?
aradı kuzum duymadım diye 3 kere sıraya girmiş kıyamam. sonunda konuşabildik. sürekli prova yaptırıyorlarmış tören için Allah yardımcıları olsun sen napıyosun kuzum? ne zamanlar mesajlaşıyosunuz? enişte nereye saklamış telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…