ağzından bal damlıyo beybi :) napıyosun bakim?Rabbim geçerini versin bitanemmmmmmmm.. Aşkiton gelince sana yeniden hayat verirrrrrr:):):):):)
bitanemmmbende aynen ne olsun iştee
asker beklemeyen anlayamaz :)Iyiyim canm sen nasılsıngeldi mi sevdiceğin:)
Bende çok seviyorum kuzumm yaa:) herşey bnm olsun istiyom:)) başlamam mı aaa aşk olsun :))
Ne güzel iyiysen balım çok sevindim :) bende şuan işe gidiyorum napiiimgünleri eritmece işte :) millet yaşlanıyorum diye günlerin geçmesini istemez bende geçiyor diye seviniyorum garibim sanırım
balimmm nasılsın?başağımmmmmm
bebeğiiiimmmmmmmmbitanemmm
nasılsın kuzucummmbebeğiiiimmmmmmmm
iyiyim bebeğim prison break izliyom çok heyecanlııınasılsın kuzucummm
canım evet ya insanı ayar ediyorlar şimdi yok geri yolla da bilmem nede benimde basıma geldi bi kaç kez böyle ozamandan beri bir şey almıyorum korkumdanayyyy nasıl snrlym kzlaar markafoniden urun almıstm yanlıs yollamıslar ugras dur smdı((
canım evet ya insanı ayar ediyorlar şimdi yok geri yolla da bilmem nede benimde basıma geldi bi kaç kez böyle ozamandan beri bir şey almıyorum korkumdan
İade edersin bitanemmnmayyyy nasıl snrlym kzlaar markafoniden urun almıstm yanlıs yollamıslar ugras dur smdı((
iyiyim minnoşummmm:) vergi dairesine geldim bi işim vardıda sıra beklîyom:) sen napıosuuun? İyileşebildin mi nidakuşummmm?ağzından bal damlıyo beybi :) napıyosun bakim?
balimmm nasılsın?
ayy ne güzell bu sıralar hiç izlemiyorum yabancı dizi en son izlediğim dizi bana buhran geçittirdi bidaha da açmadım yabancı dizi defterinii eheheheiyiyim bebeğim prison break izliyom çok heyecanlııısen nasılsın bebeğim
İyiyiz şekerim iş yerinde pinekliyoruz sen nasılsın napıyorsun bebişimKızlaaaar:) nabıyonuz yaaa:)
bebeğimmm nasılsın kuzucummKızlaaaar:) nabıyonuz yaaa:)
başlayınca bırakamıyorum bende canım ya illaki bitmesi gerekiyorayy ne güzell bu sıralar hiç izlemiyorum yabancı dizi en son izlediğim dizi bana buhran geçittirdi bidaha da açmadım yabancı dizi defterinii eheheheBende evdeyim kuzum napim 2 fincan türk kahvesi yaptım kendime içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?