eveeettt hadi gel en köpüklüsünden yapayım bitane balımOyyyy biri türk kahvesi mi didiiiiii
herşey sizin için bebeğimevet bitanem izin ne kadar kullanırsa askerlikte okadar uzuyor o yüzden gerek yok hiç . 1 gün daha fazlaya tahammülüm yoknişanlandı beni bırakıp gitti zaten çok sinirliyim ona
yaparım hiç ses vermiyon
hahahha seni gidi seniiiisenin beni bulmanı bekledimnapıyosun cicimmm
patla bakalım :) bende burada sıkıntıdan patlıycamBende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)
Bebeğim 3 kasımda nişanlandık 2 gün sonra gitti laherşey sizin için bebeğimne zaman nişanlanmıştınız yavrum
ayy çok erken çok ani olmuş kuzum ya daha erken yapsaymışsınız keşke nişanı tadını çıkarırdınızBebeğim 3 kasımda nişanlandık 2 gün sonra gitti laDonla ortada kalmış gibi hissettim kendimi
Ayyyy gelirim baaaaakkkk türk kahvesine hiç dayanamammmmmmm:)eveeettt hadi gel en köpüklüsünden yapayım bitane balım
Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittiayy çok erken çok ani olmuş kuzum ya daha erken yapsaymışsınız keşke nişanı tadını çıkarırdınız
gel bitanem ayıp ettin yaaAyyyy gelirim baaaaakkkk türk kahvesine hiç dayanamammmmmmm:)
canım bazıları sözü ayrı nişanı ayrı yapıyo ondan öyle diyolarAy evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittio yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık
kuzum hayırlısı bymuş demekki çok şükür herşey hayellerimizdeki gibi olducanım bazıları sözü ayrı nişanı ayrı yapıyo ondan öyle diyolarbaya geç kalmışsın bebeğim sende yani azıcık erken söyleseydin keşke
hahahha seni gidi seniiiibakınıyorum öyle bebeğim sen napıyosun
maşallah bebeğim ya oyy darısı bize inşallahkuzum hayırlısı bymuş demekki çok şükür herşey hayellerimizdeki gibi oldu
dertli misin kız yoksaben de işleri bitirdim kahve sigara yapıyorum
Ay evet kuzum maalesef benim hatam oldu aileme söylemekte geç kaldım . 2 hafta içinde herşey oldu bittio yüzden sadece isteme oldu söz yüzüğü takıldıkuzum herkez söze nişan diyor ama anlamadım bende alıştım nişan diyorum artık
amin kuzucummm en güzelleri sizin olsun hayallerinizdeki gibimaşallah bebeğim ya oyy darısı bize inşallah
inşallah bebeğim ya beklemedeyiz bakalımmamin kuzucummm en güzelleri sizin olsun hayallerinizdeki gibi
bizimkilerde tanıştı onun ailesi neredeyse karı koca diyecek bizimkiler hiç bişey demiyorbiz de daha sadece aileleri tanıştırdık ama ailelerimiz sözlü diyorlar bizim için, bizim de işimize geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?