naber yavrum görünmüyorsun hiiiçiyiyim fıstığım sen nasılsınnnnalışabildiniz mi şafak saymaya, pff bana çok zor gelicekmiş gibi geliyooo
evet kuşum ya türk kahvesi fincanları küçük geliyor banabaşlayınca bırakamıyorum bende canım ya illaki bitmesi gerekiyorikisini de sen mi içtin kız syleseydin gelir eşlik ederdim sana
Bende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)İyiyiz şekerim iş yerinde pinekliyoruz sen nasılsın napıyorsun bebişim
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)bebeğimmm nasılsın kuzucumm
ay açmışlar klimaları sonuna kdr tabi ne zaman vergi dairesine gitsem ayar oluyorum 2.33 kattaki bayanlar otumuş çay içip kek yiyorlar gün yapıyrlar hergün iş basındaBende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)
ay yok bana tam yetiyor valla kz ikisini nasıl içiyorsunevet kuşum ya türk kahvesi fincanları küçük geliyor banaama gelseydin birini seninle paylaşırdım kesin
çok seviyorum kuzum türk kavhesiniay yok bana tam yetiyor valla kz ikisini nasıl içiyorsun
bende severim bebeğim ama ardarda iki fincan içecek kadar değilçok seviyorum kuzum türk kavhesini
naber yavrum görünmüyorsun hiiiç
bende severim bebeğim ama ardarda iki fincan içecek kadar değil
yaparım hiç ses vermiyonburalardayım bebikimmm hıhhh yapma bana
oy oy oy ne güzel bebeğim ya. enişte izin kullanmış mıydı hiç?oyy aşkumla tangodan konuştuk yirim yaa
Terbiyisiz şeyleray açmışlar klimaları sonuna kdr tabi ne zaman vergi dairesine gitsem ayar oluyorum 2.33 kattaki bayanlar otumuş çay içip kek yiyorlar gün yapıyrlar hergün iş basında
yok bitanem kullanmadı sadece dağıtımda yol izninin bigünü evinde geçirdi. Kasımdan beri 1 kere görüştük yani .oy oy oy ne güzel bebeğim ya. enişte izin kullanmış mıydı hiç?
heheehhe kız ben seni yerimEbet çok saftirikler
ha sizinki kısa döneeeeeeeemyok bitanem kullanmadı sadece dağıtımda yol izninin bigünü evinde geçirdi. Kasımdan beri 1 kere görüştük yani .
Terbiyisiz şeyler
saftirikler dimi meleğimmm
Oyyyy biri türk kahvesi mi didiiiiiiçok seviyorum kuzum türk kavhesini
evet bitanem izin ne kadar kullanırsa askerlikte okadar uzuyor o yüzden gerek yok hiç . 1 gün daha fazlaya tahammülüm yokha sizinki kısa döneeeeeeeemolsun bebeğim az kaldı bakk gelecek bi ömür yanında olacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?