2014 Yarenleri! :)

başlayınca bırakamıyorum bende canım ya illaki bitmesi gerekiyor ikisini de sen mi içtin kız syleseydin gelir eşlik ederdim sana
evet kuşum ya türk kahvesi fincanları küçük geliyor bana ama gelseydin birini seninle paylaşırdım kesin

İyiyiz şekerim iş yerinde pinekliyoruz sen nasılsın napıyorsun bebişim
Bende işten çıktım vergi dairesine geldim bebeğimmm sıranın gelmesini bekliyorum:) önümde bekleyen 295kişi var ayol:)
bebeğimmm nasılsın kuzucumm
iyiyim fıstığımmmmm sen nasılsııııın? Patlıycam sıcaktaaaaaannnn.. Vergi dairesindeyimm çoooook sıcaaaakkkk:)

ay açmışlar klimaları sonuna kdr tabi ne zaman vergi dairesine gitsem ayar oluyorum 2.33 kattaki bayanlar otumuş çay içip kek yiyorlar gün yapıyrlar hergün iş basında

ha sizinki kısa döneeeeeeeem olsun bebeğim az kaldı bakk gelecek bi ömür yanında olacak Allahın izniyle
evet bitanem izin ne kadar kullanırsa askerlikte okadar uzuyor o yüzden gerek yok hiç . 1 gün daha fazlaya tahammülüm yok nişanlandı beni bırakıp gitti zaten çok sinirliyim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…