Ayni canim sen naptın
9 aya dusucekmis ...kuzum safaktan dusuruyolar erkn gonderiyolar işte. .ay keşke doğru olsa ya
Ayni canım işte hersey :) yol izninde şuan akrabasinda kalıyor siz ne alemdesiniz yavrumaynı derken kuzum
Ayni canım işte hersey :) yol izninde şuan akrabasinda kalıyor siz ne alemdesiniz yavrum
Balli süt icsin kuzum pekmez filan iyi gelirbenimkide geldi kuzum yarın iş çıkışı gidicem erken çıkıp:) hasta olmuş sevdiceğim yaboğazları pert. bildiğiniz iyi gelen karışımlar var mı :/
Selam cagnimSelam kızlar
Balli süt icsin kuzum pekmez filan iyi gelir
Denemedim canim ama faydasi olur mutlaka cok geçmiş olsunzencefille balı karıştırsamda olur dimi kuzum iyileşmesi gerek hemen
Allah rahmet eylesinOff Ağrı'da 3 şehit verdik. Benim erkek arkadaşım da orada asker ve benim pskoloji iyice bozuldu
İnşallah canım ya bu askerlik bitene kadar ben deliricem galibaDenemedim canim ama faydasi olur mutlaka cok geçmiş olsun
Allah rahmet eylesingönlünü ferah tut canım kötü seyler düşünme iyi olur allahin izniyle
Öyle düşünme canım ya duani esirgeme dua et Allahin izniyle kazasiz belasiz geleceklerİnşallah canım ya bu askerlik bitene kadar ben deliricem galiba
Çok zorrr canım Allah hepimizin yardımcısı olsunÖyle düşünme canım ya duani esirgeme dua et Allahin izniyle kazasiz belasiz gelecekler
Amin canım amin..Çok zorrr canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bizimde 7 gun ceza artialtmis gunde uzama ama hic izin falan kullsnmadi onu dusunce 52 gun uzuyor kuzumhe anladım canım geçmiş olsun bizimki de 10 gün rapor kullandı + askerde kavga etti ama çok şükür bi uzama yok şuanda
Aynen kuzum. Ama galiba ben vazgeçme evresindeyim ve ben bundan çok korkuyorum sevgim nereye kadar dayanacak bilmiyorumSağ ol canım benimVallahi bir garip bu adamlar
tabi daha sonra uzama ihtimalide olabilir çünkü bizimki de biraz dediğim dedik ve dik bi insan geçende komutanla tartıştıBizimde 7 gun ceza artialtmis gunde uzama ama hic izin falan kullsnmadi onu dusunce 52 gun uzuyor kuzum
bende baktığımda mavi siyah görüyorum :) bizde serviste yıkıldık bu duruma nasıl oluyor diye hala bi anlam vermiş değilimaynen öyle bebeğim Allah bizleri beterlerinden korusun ( bu devirde valla kimseye güven yok
Efulimmm canmm nasılsın :)
Nidaaa kızçe nerelerdesin bakim sen
Bir kere o elbise altın sarsıı ve beyaz hıhhhiş yerinde millet yıkıldı yaa çok komik ve devre yakıcı bir durum
bende mavi siyah gördüm de nasıl oluyor bu durum onu çözemedimselam kızlaarrr
beyaz ve altın sarısıı
katılıyorum hem zaten askerlik düşecek diye 2009da bi söylenti başlamış ben bu durumu çok araştırmıştım yanılmıyorsam 2013te düştü 12 aya . 9 aya düşmesi için bi kaç yıl gerekir diye düşünenlerdenim . ben bu durumu sevgilime söylemiştim o da komutanına sormuş yok öyle bi durum tsk dan öyle bi haber olsa komutanların bilgisi olur demişti . ama sizin umutlarınızı yıkmak istemem Allah bilir belkide olur :)henüz bu söylentiyse 2-3 yıla anca yürürlüğe girer canım devlet böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?