2014 Yarenleri! :)

sanki bütün erkekler bizi kesiyor bize aşık :) ben sadece benimki böyle sanıyordum tek değilmişim Allahım

Ama bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa
anladım canım hadi bakalım enişte bayram edecek

Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım

ben bi de sonra kendi aldıklarımı tek tek bavula yerleştirmiştim bide soyisim yazılan şeyleri dikmiştim ağlaya ağlaya ah ah

Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik

Ama bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa

Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım

Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik
Ağlama şekerim ağlama zor ama zor olmasa adı imtihan olur mu

Allah kuru iftiradan korusunnnnnnn aman amannnnn .. tınlamıyormuşummmm aşk olsunnn aç koynunu kuş konsun salvoooo

bende iyiyim çok şükür tatlım:) aynen yastayız
eskiden haberler bu kadar kötü değildi artık haber izlemek ve okumak yürek istiyor hep kötü hep kötü ya adam karısnı doğrar ya insan yakarlar ya şehitlerimiz olur biride çıkıp şöyle güzel bir şey yaptım diye kimse demiyor

Allah kuru iftiradan korusunnnnnnn aman amannnnn .. tınlamıyormuşummmm aşk olsunnn aç koynunu kuş konsun salvoooo
Eveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennn

bende 145 gün sonra görmüştüm sevgilimi

Ayyyy ne kadar zor yaaaaaaaa

Eveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennn

Ayyyy ne kadar zor yaaaaaaaa
maalesef öyle mesela aralık ayında gelecek diye planlıyorduk öylede oldu zaten ama o aralık ayı bana milad gibi gelmişti :) sonra 1 ay kalmıştı burda ah ah

Kuzular merhaba
Nasılsınız canlar
Burda bugün yazdan kalma bir gün vardı
burada da öyle ama biz masabaşında ofis içindeydik bütün gün iyim ben çok şükür sen nasılsın bakalım sen gezdin galiba havanın güzelliğinden bahsettiğine göre :)

Kızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdi ben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.

Eklentiler

• 10404187_959053950785393_1670421006081934497_n.webp
    26 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…