ewet tatlim..hee kendi yaşıyormuş yani canım, doğrudur
sanki bütün erkekler bizi kesiyor bize aşık :) ben sadece benimki böyle sanıyordum tek değilmişim Allahım
anladım canım hadi bakalım enişte bayram edecek
ben bi de sonra kendi aldıklarımı tek tek bavula yerleştirmiştim bide soyisim yazılan şeyleri dikmiştim ağlaya ağlaya ah ah
hadi inşallah canımAma bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa
Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım
Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik
Ağlama şekerim ağlama zor ama zor olmasa adı imtihan olur muAma bazen bende onu sıkınca diyorki üfff herkes bana aşık bana asılıyor sanki saçmalama yaa
Erken giderse kurabiyeler bayram edecek inşallah bakalım
Offf offf özledim zaten ağlıcam şimcik
Ağlama şekerim ağlama zor ama zor olmasa adı imtihan olur mu
gittiğinden beri miNe bileyim ya 4 ay oldu
iyidir canım benim sen nasılsın bakalım :) bi de şehitlerimiz olmasa daha iyi olurdum ama
Alırım aklını maaaaykkkkDün yazdım hiç tınlamıyorsun hii bir havalar bir havalar anladık sevdiceğinnnnn izneeeeee geldiiiiiiiiiii
Aldım aldım eşofman da aldım bacuuuu :) Eşofman takım kek 2 çeşit kurabiye el havlusu ahaha
bende 145 gün sonra görmüştüm sevgilimiGörmeyeli 4 ay oldu
eskiden haberler bu kadar kötü değildi artık haber izlemek ve okumak yürek istiyor hep kötü hep kötü ya adam karısnı doğrar ya insan yakarlar ya şehitlerimiz olur biride çıkıp şöyle güzel bir şey yaptım diye kimse demiyorbende iyiyim çok şükür tatlım:) aynen yastayız
Eveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennnAllah kuru iftiradan korusunnnnnnn aman amannnnn .. tınlamıyormuşummmm aşk olsunnn aç koynunu kuş konsun salvoooo
bende 145 gün sonra görmüştüm sevgilimi
maalesef öyle mesela aralık ayında gelecek diye planlıyorduk öylede oldu zaten ama o aralık ayı bana milad gibi gelmişti :) sonra 1 ay kalmıştı burda ah ahEveeeeeeeeet dün seni etiketledim saçını başını yolarımmmm heeeeee kendine yeni bacular buldunnnn sen anladım beeeeeeennn
Ayyyy ne kadar zor yaaaaaaaa
burada da öyle ama biz masabaşında ofis içindeydik bütün günKuzular merhaba
Nasılsınız canlar
Burda bugün yazdan kalma bir gün vardı
canım bugun anca toparlayabildim sonunda çok şüküür.. naslsın nasıl gidiyor işi de aksattım yahu sıkıldım :)İade edersin bitanemmnm
iyiyim minnoşummmm:) vergi dairesine geldim bi işim vardıda sıra beklîyom:) sen napıosuuun? İyileşebildin mi nidakuşummmm?
beyaz ve altın sarısııKızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdiben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.
firma acıklama yapmış kuzum mavi siyahtır diyeselam kızlaarrr
beyaz ve altın sarısıı
afedersin ama ohafirma acıklama yapmış kuzum mavi siyahtır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?