- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
hahaha gökhanda diyoki kahverengi beyazafedersin ama ohabizim ailede bir tek annem mavi siyah gördü
algıda seçicilik midir nedirhahaha gökhanda diyoki kahverengi beyaz
eskiden haberler bu kadar kötü değildi artık haber izlemek ve okumak yürek istiyor hep kötü hep kötü ya adam karısnı doğrar ya insan yakarlar ya şehitlerimiz olur biride çıkıp şöyle güzel bir şey yaptım diye kimse demiyor
Kuzular merhaba
Nasılsınız canlar
Burda bugün yazdan kalma bir gün vardı
Kızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdiben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.
İyi akşamlarrrr kızlarr ne zamandır giremiyorum özledim sizi yahuu
Hürgeneralnasılsın balım :)
valla evet zor kusum simdi :/ yokmu su pttden bi haber hala yaaaaay canım ben işe girmeden alamam o zaman yasporla vermeye çalışayım buna ayıracak bütcem yok bu ara
yok yok bugun guzel haberler aldik kuzummm iyiyiz :) acibadem hastanesine girme sansi vartutttt enişteye depresyona birakma balimm..daha yeni geldi ya acele etmesin bu kadar..hersey yoluna giricek ins..biraz zaman sadece ...goksel izin vermiyo balim ya
zayiflatiyo yavriiiii on numara onnn :)))ne yapiskani bu
Yok bebegim yaavalla evet zor kusum simdi :/ yokmu su pttden bi haber hala yaaaa
yok yok bugun guzel haberler aldik kuzummm iyiyiz :) acibadem hastanesine girme sansi var
ah gokseeeeel yaa pis gokselll :)
zayiflatiyo yavriiiii on numara onnn :)))
Bebem iyiyiyim bugün ablamda kalıcam giremiyorum o yüSden sen nasılsın kuzumaynen öyle bebeğim Allah bizleri beterlerinden korusun ( bu devirde valla kimseye güven yok
Efulimmm canmm nasılsın :)
Nidaaa kızçe nerelerdesin bakim sen
Bir kere o elbise altın sarsıı ve beyaz hıhhhiş yerinde millet yıkıldı yaa çok komik ve devre yakıcı bir durum
kiz nasil yani saka mi bu? :))) tabi ki mavi siyahh???afedersin ama ohabizim ailede bir tek annem mavi siyah gördü
uZulume canimin ici bulacaksiniz insallah hepiniiiz :)Yok bebegim yaa
Inşallah bebegim benim..kiz nasil yani saka mi bu? :))) tabi ki mavi siyahh???
uZulume canimin ici bulacaksiniz insallah hepiniiiz :)
Dussede bizi etkilemez ki artıkkizlarrr askerimle konustum askerlik düşücek söylentileri varmis duydunuz mu boyle bisi
ayyy inşallah olur balim ya. .erdi de rahat bi nefes alirvalla evet zor kusum simdi :/ yokmu su pttden bi haber hala yaaaa
yok yok bugun guzel haberler aldik kuzummm iyiyiz :) acibadem hastanesine girme sansi var
ah gokseeeeel yaa pis gokselll :)
zayiflatiyo yavriiiii on numara onnn :)))
Ayni canim sen naptınSelam kızlar naptınız askerlerden haber var mı? :)
bizi bile etkiliyor kuzum etkilemez olur muDussede bizi etkilemez ki artık
Ne kadar dusecekmis canim? Bizi nasil etkileyecek ki yavrum askerdeler artık gittilerbizi bile etkiliyor kuzum etkilemez olur mu
9 aya dusucekmis ...kuzum safaktan dusuruyolar erkn gonderiyolar işte. .ay keşke doğru olsa yaNe kadar dusecekmis canim? Bizi nasil etkileyecek ki yavrum askerdeler artık gittiler
Ayyy canım ne iyi olur ya9 aya dusucekmis ...kuzum safaktan dusuruyolar erkn gonderiyolar işte. .ay keşke doğru olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?