kiz nasil yani saka mi bu? :))) tabi ki mavi siyahh???
uZulume canimin ici bulacaksiniz insallah hepiniiiz :)
bende mavi siyah gördüm de nasıl oluyor bu durum onu çözemedim
bende gayet petrol mavisi ve siyah görüyorum :) resmen şaka gibi arkadaşlarımın benle dalga geçtiğini sanıyordum bi an ama sonra facebooklarda falanda görünce inandım gerçekmiş ama açıklaması nedir :)şaka gibi bence de. ama gayet altın sarısı ve beyaz yani neresi mavi siyah bunun
orjinali gerçekten mavi siyahmış ama biz altın sarısı ve beyaz nasıl görüyoruz onu anlamadımbende gayet petrol mavisi ve siyah görüyorum :) resmen şaka gibi arkadaşlarımın benle dalga geçtiğini sanıyordum bi an ama sonra facebooklarda falanda görünce inandım gerçekmiş ama açıklaması nedir :)
teknolojinin sonucu değilse tasarımcıların eline sağlık o zaman ne diyelimorjinali gerçekten mavi siyahmış ama biz altın sarısı ve beyaz nasıl görüyoruz onu anlamadım
yorumsuz vallahi yaa insanları birbirine düşürdü mübarek resimteknolojinin sonucu değilse tasarımcıların eline sağlık o zaman ne diyelim
katılıyorum akşam eve giderken bizim kızlar kapışcaktı resmen herkes birbirine kör müsün sende ki gözün ben gibi laflar konuşuluyordu çok güldüm yayorumsuz vallahi yaa insanları birbirine düşürdü mübarek resim
hahahah aynen öyle valla yavrumkatılıyorum akşam eve giderken bizim kızlar kapışcaktı resmen herkes birbirine kör müsün sende ki gözün ben gibi laflar konuşuluyordu çok güldüm ya
hep böyle gül hep mutlu ol balım benimhahahah aynen öyle valla yavrum
ayy sağol kuzum durup dururken nasıl mutlu oldumhep böyle gül hep mutlu ol balım benim
amin canım benim herkes çok mutlu olsun dünyada hep böyle mutlu haberler olsun :)ayy sağol kuzum durup dururken nasıl mutlu oldumhepimiz mutlu olalım bebeğiimmm
aynen bu hayat böylece sürüp gitse ama nerdeeeeamin canım benim herkes çok mutlu olsun dünyada hep böyle mutlu haberler olsun :)
:) İyiyim kuzucum ya koşturmacaaa sen nasılsınn bana diyorsunda seninde az kaldııııı
Bebem iyiyiyim bugün ablamda kalıcam giremiyorum o yüSden sen nasılsın kuzum
bende baktığımda mavi siyah görüyorum :) bizde serviste yıkıldık bu duruma nasıl oluyor diye hala bi anlam vermiş değilim
evet bi arkadaşımda sabah gördüğümde mavi akşam sarı oluyor diyor :)Peşinden geliyorum bebeğim bende şafak oldu 50iyiyim bende çok şükür bende balım günleri eritmece:)) sen nerelere koşuyon:))
Hıııı anladım kuzum :) işler güçler nasıl gidiyor :)) iyiyim bende çok şükür bebeğim günleri eritmece işte :)
Algıya bağlıymış kuzum :) bende Değişiyor işin bu kısmı var Hahaha
belki bizim olur :) umut dünyası işte fakirin ekmeği umutturaynen bu hayat böylece sürüp gitse ama nerdeeee
aynen öyle kuzum ama yine de çok şükür halimizebelki bizim olur :) umut dünyası işte fakirin ekmeği umuttur
çok şükür bin şükür Rabbime ne kötü durumda olan insanlar varaynen öyle kuzum ama yine de çok şükür halimize
aynen bebeğim..çok şükür bin şükür Rabbime ne kötü durumda olan insanlar var
evet bi arkadaşımda sabah gördüğümde mavi akşam sarı oluyor diyor :)
insanı sinir eder o be bi sarı bi mavi :)Hahahaoda iyiymis ben ayni anda bakiyorm kafayi yicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?