yemin töreni oldu mu bebeğim? ustası falan belli mi?
dündü canım yemin töreni. ustası kırklareliyemin töreni oldu mu bebeğim? ustası falan belli mi?
dağıtım izni kullanmıyor galiba kuzum?dündü canım yemin töreni. ustası kırklareli
naaber gülümaynen öyle bebeğim Allah bizleri beterlerinden korusun ( bu devirde valla kimseye güven yok
Efulimmm canmm nasılsın :)
Nidaaa kızçe nerelerdesin bakim sen
Bir kere o elbise altın sarsıı ve beyaz hıhhhiş yerinde millet yıkıldı yaa çok komik ve devre yakıcı bir durum
Benim ki 9gun kalacak uhuhumaalesef öyle mesela aralık ayında gelecek diye planlıyorduk öylede oldu zaten ama o aralık ayı bana milad gibi gelmişti :) sonra 1 ay kalmıştı burda ah ah
Aynen kuzum. Ama galiba ben vazgeçme evresindeyim ve ben bundan çok korkuyorum sevgim nereye kadar dayanacak bilmiyorum
dündü canım yemin töreni. ustası kırklareli
Eveet canim oda ordaymis :) evet yavrum rahat olur diyolarBizim buralar canım Trakya rahat bir askerlik geçircek aklın kalmasın :) @kamuhe nin askeride ordaydı yanılmıyorsam
Kizlar şu elbise muhabbetinde altin sarısı ve beyaz diyenler ciddi mi? En basindan beri mavi görüyorum kimde sorun acaba
CiddimisinnnnBende ohaaa tartışmasız altın sarısı ve beyaz diyordum
Ahaha mavi ve siyah, nasıl o renk ben anlamadim
Aaaaa çok ilginç bende mavi ve siyah imkansız diyordummmAy bunlar insana kafayı yedirtirlerr
Dalga mi geçiyorsun yaa acaba başka fotoğrafa mi bakıyorsun anlamadım
Renk kavgası yaparmışız şimdiYok kuzum ne dalga geçecem a aaaa
Algi yanilmasiymis galiba ben dun kirli beyaz sari gordum bugün mavi siyah gördümAaa çok garip o zaman yaa valla ben altın sarısı diyenlerin dalga geçtigini düşünmüştümBu durumun sebebi ne acaba
tartışmasız altın sarısı ve beyaz iki gündür bakıyorum iki gündür sarı ve beyaz çok ciddiyimKizlar şu elbise muhabbetinde altin sarısı ve beyaz diyenler ciddi mi? En basindan beri mavi görüyorum kimde sorun acaba
selam bebeğimSelaaaammmm kuzular
Nasılsın balımtartışmasız altın sarısı ve beyaz iki gündür bakıyorum iki gündür sarı ve beyaz çok ciddiyim
selam bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?