2014 Yarenleri! :)

canım bugun anca toparlayabildim sonunda çok şüküür.. naslsın nasıl gidiyor işi de aksattım yahu sıkıldım :)
İyiyim bitanemmmm:) memlekete geldimmm ailemleyim çok şüküüüür:) herşey yolunda hamdolsunnn bi sıkıntım yokkk:):)

Amaaaan nidakuşum hasta hasta nasıl çalışıcaktın kiii:) bi süre sonra çalışmaktan sıkılırsın söyliyimmn bebeğim:)
Kızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdi ben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.
tabiiiki mavi siyah kuşum yaaa nasıl beyaz ve altın sarısı olurkiiiiii

kuzumm hadi memleketinin tadını çıkarrr sevindim senin adına

Kizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinn biz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
kurban olurum vallahi tüylerim diken diken Özgemm yaa hatta şuan ağlarım. çook sevindim yaaaa sıkı sıkı sarıl sevdiğineee bitirdiniz bu zor imtihanı Allahın izniyle sağ salim de yanında olacak. güzel günler sizinle olsun yavrum

Kizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinn biz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
oy canimin ici cok sevindimmm :) hadi gozunuz aydin insallahhh bu son ayriliginizdi bitti gitttiii :)
dugununuz de en kisa zamanda olur insallah balim tadini cikar sevdiginin boyuna ski ski saril her firsatta :)

canım benim gözün aydın çok çok güzel günler geçirirsiniz inşallah darısı hepimize

bende napayim balim oyle uzaniyorum bos bos ne yapicagmi dusunuyorum oyle :)

:) yok kiiz ne hamarati :) hemde ne geliniiiii daha gelin melin degiliz bu gidisle de cook bekleriz neyseeee :)
kız o yaptığın tatlıdan çekti canım hem hamarat hem güzeeeel kötü düşünmek yok yavrum iyi şeyler olacak Allahın izniyle

kız o yaptığın tatlıdan çekti canım hem hamarat hem güzeeeel kötü düşünmek yok yavrum iyi şeyler olacak Allahın izniyle
kendimi tatliya veriyorum balim oyle geciyo zaman iste dusunmuyorum hicbisey tatli yaparken :) bugun bi tatli yapcam insallah o daha guzel olacakk :)
insallah sevgimmm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…