iyiyim yavrum çok şükür sen nasılsınn?Nasılsın balım
Çok çok çok iyiyim Allah'a şükürler olsun ki dahada iyi oluruz inşallahiyiyim yavrum çok şükür sen nasılsınn?
amin inşallah yavrum da neden çok çok çok iyisin iyi haberler mi varr?Çok çok çok iyiyim Allah'a şükürler olsun ki dahada iyi oluruz inşallah
Her şey yolunda bebeğimmm o yüzden mutluyumamin inşallah yavrum da neden çok çok çok iyisin iyi haberler mi varr?
anladım kuzucum iyi iyi Allah bozmasınHer şey yolunda bebeğimmm o yüzden mutluyum
İyiyim bitanemmmm:) memlekete geldimmm ailemleyim çok şüküüüür:) herşey yolunda hamdolsunnn bi sıkıntım yokkk:):)canım bugun anca toparlayabildim sonunda çok şüküür.. naslsın nasıl gidiyor işi de aksattım yahu sıkıldım :)
tabiiiki mavi siyah kuşum yaaa nasıl beyaz ve altın sarısı olurkiiiiiiKızçeler hadi söyleyin bu elbise ne renk şimdiben beyaz ve altın sarısı görüyorum mavi siyah görenlerde varmışşş.
İyiyim bitanemmmm:) memlekete geldimmm ailemleyim çok şüküüüür:) herşey yolunda hamdolsunnn bi sıkıntım yokkk:):)
Amaaaan nidakuşum hasta hasta nasıl çalışıcaktın kiii:) bi süre sonra çalışmaktan sıkılırsın söyliyimmn bebeğim:)
tabiiiki mavi siyah kuşum yaaa nasıl beyaz ve altın sarısı olurkiiiiii
kurban olurum vallahi tüylerim diken diken Özgemm yaa hatta şuan ağlarım. çook sevindim yaaaa sıkı sıkı sarıl sevdiğineee bitirdiniz bu zor imtihanı Allahın izniyle sağ salim de yanında olacak. güzel günler sizinle olsun yavrumKizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinnbiz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
Kizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinnbiz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
oy canimin ici cok sevindimmm :) hadi gozunuz aydin insallahhh bu son ayriliginizdi bitti gitttiii :)Kizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinnbiz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
canım benim gözün aydın çok çok güzel günler geçirirsiniz inşallahKizlarr musmutlu bir pazar gününden gunaydinnbiz biletimizi aldik carsamba aksami yanimda olucak bitti cok sükur Darisi hepinizin başina bitanelerimm :)
aslmmm kusum gunaydin :) napiyosunselam kızlaaaar
bebeğimmmm okey oynuyorum sen napıyosun hamarat geliinaslmmm kusum gunaydin :) napiyosun
bende napayim balim oyle uzaniyorum bos bos ne yapicagmi dusunuyorum oyle :)bebeğimmmm okey oynuyorum sen napıyosun hamarat geliin
kız o yaptığın tatlıdan çekti canımbende napayim balim oyle uzaniyorum bos bos ne yapicagmi dusunuyorum oyle :)
:) yok kiiz ne hamarati :) hemde ne geliniiiii daha gelin melin degiliz bu gidisle de cook bekleriz neyseeee :)
kendimi tatliya veriyorum balim oyle geciyo zaman iste dusunmuyorum hicbisey tatli yaparken :) bugun bi tatli yapcam insallah o daha guzel olacakk :)kız o yaptığın tatlıdan çekti canımhem hamarat hem güzeeeel kötü düşünmek yok yavrum iyi şeyler olacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?