inşallah bebeğiiim. ne yapacaksın kız? atarsın instaya görürümkendimi tatliya veriyorum balim oyle geciyo zaman iste dusunmuyorum hicbisey tatli yaparken :) bugun bi tatli yapcam insallah o daha guzel olacakk :)
insallah sevgimmm insallahh
atarim kuzum cheesecake yapicaminşallah bebeğiiim. ne yapacaksın kız? atarsın instaya görürüm
oy diyetteyim canım çok çekiyor baka baka doyuyorumatarim kuzum cheesecake yapicam
Sağol bitanemmmmmkuzumm hadi memleketinin tadını çıkarrr sevindim senin adına
Cheescake miiiiiiii hııımmmmm bende isterimmmmmmmmmm amaaaaaa:)atarim kuzum cheesecake yapicam
oy kuzum benimoy diyetteyim canım çok çekiyor baka baka doyuyorum
kusum benim yaparim insallah size bi gunnn :) gonderirim sana da resmiCheescake miiiiiiii hııımmmmm bende isterimmmmmmmmmm amaaaaaa:)
ne olacağı hiç belli omaz salma kendinioy kuzum benimvalla bende diyet miyet kalmadi cunku bekledigim bisey yok.. erdiyi su tarihte gorecegimi bilsem baslicam diyete ama yok ne zaman gorecegimi bilmedigim icin saliyorum canim :/
Bebeğiiimmm Allah sağ salim teskeresini alıp gelmeyi nasip etsin inşallah. Öksürmesi zayıflaması gayet normal benim aşkım da öyleydi. Geçecek inşallah sayılı gün çabuk geçer bitanemkızçelerrr askerimi yolladım bugün istanbulayemin töreni acayip kalabalıktı beraber çanakkaleye geldik dün bütün gün ailesi ile beraberdik ama akşam dışarı çıktık 6 dan 11 e kadar. Sabahta yolcu ettim askerimi. Sanki askerliği bitmiş gibiydi ama bu sabah gönderince içim cız etti. Zayıflamış, öksürüyor sürekli çok hasta olmuş benim aşkım soğuktan elleri yüzü yanmış yara olmuş.
amin bebeğim, bu askerlik bizi birbirimize daha çok bağladı. Aşk romanlarındaki sevgililer gibi dolaştık 2 gün:) Bahaneyle burdur u da gezmiş oldumBebeğiiimmm Allah sağ salim teskeresini alıp gelmeyi nasip etsin inşallah. Öksürmesi zayıflaması gayet normal benim aşkım da öyleydi. Geçecek inşallah sayılı gün çabuk geçer bitanem
kızçelerrr askerimi yolladım bugün istanbulayemin töreni acayip kalabalıktı beraber çanakkaleye geldik dün bütün gün ailesi ile beraberdik ama akşam dışarı çıktık 6 dan 11 e kadar. Sabahta yolcu ettim askerimi. Sanki askerliği bitmiş gibiydi ama bu sabah gönderince içim cız etti. Zayıflamış, öksürüyor sürekli çok hasta olmuş benim aşkım soğuktan elleri yüzü yanmış yara olmuş.
canımm beniim Allah kavuştursun darısı teskeresine inşallahamin bebeğim, bu askerlik bizi birbirimize daha çok bağladı. Aşk romanlarındaki sevgililer gibi dolaştık 2 gün:) Bahaneyle burdur u da gezmiş oldum
inşallah tatlım. İlk çıktığımızda hem bedenen hem ruhen baya çöküktü ama bugün uğurlarken neşesi yerinde yüzüne renk gelmiş şekilde gönderdim ehehebenımkıde yemın torenınde geldgnde kulakları yara ve felaket oksuruyordu cok hastaydı canm .. uzulme ustada alısır :))
aminn, hepimize kuşumm. Törenden sonra nişanlım geldi çıkabilir miyim çavuşum dedi beni tanıştırdıcanımm beniim Allah kavuştursun darısı teskeresine inşallah
sorun yaşamamışsınız o zaman bebeğim çok sevindiminşallah tatlım. İlk çıktığımızda hem bedenen hem ruhen baya çöküktü ama bugün uğurlarken neşesi yerinde yüzüne renk gelmiş şekilde gönderdim ehehe
aminn, hepimize kuşumm. Törenden sonra nişanlım geldi çıkabilir miyim çavuşum dedi beni tanıştırdıAllah söyletti herhalde hihi.
yaşamadık kuzum Allahtan. Çok duygulandım, gurur duydum sevdiğimle. Hızlı hızlı çıktık resmen koştuk kışladan çıkarkensorun yaşamamışsınız o zaman bebeğim çok sevindim
1 saat 1 saattir orda canım çıkmak istemesi normal. darısı teskere aldığında karşılamaya olsun inşallahyaşamadık kuzum Allahtan. Çok duygulandım, gurur duydum sevdiğimle. Hızlı hızlı çıktık resmen koştuk kışladan çıkarkençekiştiriyo beni hadi çıkalım artık diye.
İnşallah bebeğim, siz naptınız nasıl askerin ?1 saat 1 saattir orda canım çıkmak istemesi normal. darısı teskere aldığında karşılamaya olsun inşallah
iyi canım teslim olmaya gidiyo şimdi yoldaİnşallah bebeğim, siz naptınız nasıl askerin ?
hayırlı teskereler kuzum, inşallah rahat yere düşmüşlerdiriyi canım teslim olmaya gidiyo şimdi yolda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?