2014 Yarenleri! :)

oy kuzum benim valla bende diyet miyet kalmadi cunku bekledigim bisey yok.. erdiyi su tarihte gorecegimi bilsem baslicam diyete ama yok ne zaman gorecegimi bilmedigim icin saliyorum canim :/
ne olacağı hiç belli omaz salma kendini güzel düşün güzel olsun canım benim

kızçelerrr askerimi yolladım bugün istanbula yemin töreni acayip kalabalıktı beraber çanakkaleye geldik dün bütün gün ailesi ile beraberdik ama akşam dışarı çıktık 6 dan 11 e kadar. Sabahta yolcu ettim askerimi. Sanki askerliği bitmiş gibiydi ama bu sabah gönderince içim cız etti. Zayıflamış, öksürüyor sürekli çok hasta olmuş benim aşkım soğuktan elleri yüzü yanmış yara olmuş.

Bebeğiiimmm Allah sağ salim teskeresini alıp gelmeyi nasip etsin inşallah. Öksürmesi zayıflaması gayet normal benim aşkım da öyleydi. Geçecek inşallah sayılı gün çabuk geçer bitanem

Bebeğiiimmm Allah sağ salim teskeresini alıp gelmeyi nasip etsin inşallah. Öksürmesi zayıflaması gayet normal benim aşkım da öyleydi. Geçecek inşallah sayılı gün çabuk geçer bitanem
amin bebeğim, bu askerlik bizi birbirimize daha çok bağladı. Aşk romanlarındaki sevgililer gibi dolaştık 2 gün:) Bahaneyle burdur u da gezmiş oldum

benımkıde yemın torenınde geldgnde kulakları yara ve felaket oksuruyordu cok hastaydı canm .. uzulme ustada alısır :))

benımkıde yemın torenınde geldgnde kulakları yara ve felaket oksuruyordu cok hastaydı canm .. uzulme ustada alısır :))
inşallah tatlım. İlk çıktığımızda hem bedenen hem ruhen baya çöküktü ama bugün uğurlarken neşesi yerinde yüzüne renk gelmiş şekilde gönderdim ehehe

canımm beniim Allah kavuştursun darısı teskeresine inşallah
aminn, hepimize kuşumm. Törenden sonra nişanlım geldi çıkabilir miyim çavuşum dedi beni tanıştırdı Allah söyletti herhalde hihi.

sorun yaşamamışsınız o zaman bebeğim çok sevindim

yaşamadık kuzum Allahtan. Çok duygulandım, gurur duydum sevdiğimle. Hızlı hızlı çıktık resmen koştuk kışladan çıkarkençekiştiriyo beni hadi çıkalım artık diye.
1 saat 1 saattir orda canım çıkmak istemesi normal. darısı teskere aldığında karşılamaya olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…