kırklareli canım raht olur diyollaaaahayırlı teskereler kuzum, inşallah rahat yere düşmüşlerdir
inşallahh kuzucum hızlı hızlı geçsin günlerkırklareli canım raht olur diyollaaaa
inşallah canım beniimmminşallahh kuzucum hızlı hızlı geçsin günler
iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın?kizlarrrr keyifler nasilll:) @ ozgeemre balimmm gozunaydn cokkk sevindim..bitti gitti cok şükür. .
iim bnde balimm..sevdicekle msjlastik biraz daha iyiyimiyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın?
gönderdim güzelim, biraz önce aradı giriyorum artık dedi. 1 hafta duruma bakıp telefonu sokacak inşallah kuzum . Telefon olunca rahat edicez. Tekrar kışlaya döndü diye moral, bozulmuş biraz ama napalım böyle böyle düşecek şafak. Askerin nasıl?iim bnde balimm..sevdicekle msjlastik biraz daha iyiyimsen naptin balim gonderdin mi sevdicegini
Canım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammkurban olurum vallahi tüylerim diken diken Özgemm yaa hatta şuan ağlarım. çook sevindim yaaaa sıkı sıkı sarıl sevdiğineee bitirdiniz bu zor imtihanı Allahın izniyle sağ salim de yanında olacak. güzel günler sizinle olsun yavrum
Bittti kuzucum çok şükür 3 gün sonra kavuşuyoruzaaa btttımı ayyyy cok sevndm canmmm benm
oy canimin ici cok sevindimmm :) hadi gozunuz aydin insallahhh bu son ayriliginizdi bitti gitttiii :)
dugununuz de en kisa zamanda olur insallah balim tadini cikar sevdiginin boyuna ski ski saril her firsatta :)
canım benim gözün aydın çok çok güzel günler geçirirsiniz inşallahdarısı hepimize
Gözün aydın bebeğim, Allah bize de nasip etsin inşallah:)Canım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammGüzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm
Bittti kuzucum çok şükür 3 gün sonra kavuşuyoruz
İnşallahh canımm hepimizin mutlu sonlarını görelim sırayla bol bol oynayalım dökelim kurtlarımızı acısını çıkaralım bu günlerin :)
Sağol canım benim çok teşekkürlerDarısı tüm yarenlerin başına
alisir balim bi kac gune..bnmki iyi ya napsin biraz yoruluyo yemekhanede o kdr:)gönderdim güzelim, biraz önce aradı giriyorum artık dedi. 1 hafta duruma bakıp telefonu sokacak inşallah kuzum . Telefon olunca rahat edicez. Tekrar kışlaya döndü diye moral, bozulmuş biraz ama napalım böyle böyle düşecek şafak. Askerin nasıl?
canimmmm sana yazdim ama gormedin galiba. ..cok sevindim tatlim gozunaydn. .bidaha hic ayrilik olmasin inşallahCanım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammGüzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm
İnşallahh canımm hepimizin mutlu sonlarını görelim sırayla bol bol oynayalım dökelim kurtlarımızı acısını çıkaralım bu günlerin :)
inşallah tatlım. İlk çıktığımızda hem bedenen hem ruhen baya çöküktü ama bugün uğurlarken neşesi yerinde yüzüne renk gelmiş şekilde gönderdim ehehe
aminn, hepimize kuşumm. Törenden sonra nişanlım geldi çıkabilir miyim çavuşum dedi beni tanıştırdıAllah söyletti herhalde hihi.
ne güzel olurdu valla canım hepimiz aynı şehirde olsaydık keşke :)
naaber gülüm
amin canımmmmmCanım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammGüzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm
aynen canım ya toplaşırdık :)Hehe:) Aynen kuzum yaaa ne guzel olurdu gercekten
Iyiyim kuzum sen nasilsin kacakkk
Canım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammGüzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm
aynen canım ya toplaşırdık :)
olabilir valla kuzum kalmazddı kimseciklerceneden ortamdakilerde kacardi heralde kuzum hahahha
şafağınız kaç? üzülme sende istemezdin böyle olmasını elinde olmayan sebepler sonuçta temelli geldiği zaman telafi edersinMerhaba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya psikolojik sorunlarim vardı atlatmaya çalıştım forumda bir kaç konu açıp yardım istedim eşim izine gelmişti güzel vakit geçirecekken doktor doktor gezdik ben bunaldim o benim için çabaladı hayal ettiğim hiç birseyi yapamadım ve bugün izni bitti ve gitti o kadar üzülüyorum ki kendimi suçluyorum sürekli adam dinlenmeye geldi daha çok yoruldu ne bilim şu an bomboş hissediyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?