2014 Yarenleri! :)

iim bnde balimm..sevdicekle msjlastik biraz daha iyiyim sen naptin balim gonderdin mi sevdicegini
gönderdim güzelim, biraz önce aradı giriyorum artık dedi. 1 hafta duruma bakıp telefonu sokacak inşallah kuzum . Telefon olunca rahat edicez. Tekrar kışlaya döndü diye moral, bozulmuş biraz ama napalım böyle böyle düşecek şafak. Askerin nasıl?

Canım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmamm Güzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm

aaa btttımı ayyyy cok sevndm canmmm benm
Bittti kuzucum çok şükür 3 gün sonra kavuşuyoruz

oy canimin ici cok sevindimmm :) hadi gozunuz aydin insallahhh bu son ayriliginizdi bitti gitttiii :)
dugununuz de en kisa zamanda olur insallah balim tadini cikar sevdiginin boyuna ski ski saril her firsatta :)

İnşallahh canımm hepimizin mutlu sonlarını görelim sırayla bol bol oynayalım dökelim kurtlarımızı acısını çıkaralım bu günlerin :)

canım benim gözün aydın çok çok güzel günler geçirirsiniz inşallah darısı hepimize

Sağol canım benim çok teşekkürler Darısı tüm yarenlerin başına

Gözün aydın bebeğim, Allah bize de nasip etsin inşallah:)

alisir balim bi kac gune..bnmki iyi ya napsin biraz yoruluyo yemekhanede o kdr:)

canimmmm sana yazdim ama gormedin galiba. ..cok sevindim tatlim gozunaydn. .bidaha hic ayrilik olmasin inşallah

iyi bari kuzum sevndm :)

amin canımmmmm

Gozun Aydin simdiden ozgemm:) 365 gecti de su 3 gun 3yil gibi gelir yaaaa :)) ALLAH DAha boyle ayriliklar vermesin:) dizdize goz goze olun emiiii:) opuyorum coook

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya psikolojik sorunlarim vardı atlatmaya çalıştım forumda bir kaç konu açıp yardım istedim eşim izine gelmişti güzel vakit geçirecekken doktor doktor gezdik ben bunaldim o benim için çabaladı hayal ettiğim hiç birseyi yapamadım ve bugün izni bitti ve gitti o kadar üzülüyorum ki kendimi suçluyorum sürekli adam dinlenmeye geldi daha çok yoruldu ne bilim şu an bomboş hissediyorum çok kötüyüm

şafağınız kaç? üzülme sende istemezdin böyle olmasını elinde olmayan sebepler sonuçta temelli geldiği zaman telafi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…