Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım buraya psikolojik sorunlarim vardı atlatmaya çalıştım forumda bir kaç konu açıp yardım istedim eşim izine gelmişti güzel vakit geçirecekken doktor doktor gezdik ben bunaldim o benim için çabaladı hayal ettiğim hiç birseyi yapamadım ve bugün izni bitti ve gitti o kadar üzülüyorum ki kendimi suçluyorum sürekli adam dinlenmeye geldi daha çok yoruldu ne bilim şu an bomboş hissediyorum çok kötüyüm
olabilir valla kuzum kalmazddı kimsecikler
yarenler katılabilirdi bebeğimYoksa Bize mi katilirlardi bebegm
ooooooKızlar ben geldim.
yarenler katılabilirdi bebeğim
Kızlar ben geldim.
Hoş buldum cnm nasilsnoooooohoşgeldin canım
Hoş buldum fsunum :) nasilsn balimHeheheh :) Aynen kuzum Zaten yarenlerimiz olmazsa olmazzz:))
Hosgeldin damlam :)
Kız senin ki kirklareline dusms bnm ki de kirklarelinde :)oooooohoşgeldin canım
canim ozgecigin sevdicegi kisa dönem yaptiGozun Aydin simdiden ozgemm:) 365 gecti de su 3 gun 3yil gibi gelir yaaaa :)) ALLAH DAha boyle ayriliklar vermesin:) dizdize goz goze olun emiiii:) opuyorum coook
Iyiyim kuzum cok Sukur sen nasilsin :)Hoş buldum fsunum :) nasilsn balim
canim ozgecigin sevdicegi kisa dönem yapti
Iyi çok sukur balım bnm can rapor alablrse daha çok iyi olacam:)Iyiyim kuzum cok Sukur sen nasilsin :)
Hadi yaaabenm aklimda uzun donem olarak kalms nedense basagim:)
aynen bebeğim seviyom kız siziHeheheh :) Aynen kuzum Zaten yarenlerimiz olmazsa olmazzz:))
Hosgeldin damlam :)
iyiyim bebeğim sen nasılsınHoş buldum cnm nasilsn
Bende iyiym çok şükür tatlm bi soru sordm sana seninki de kirklarelin deyms bnm ki de orda :)iyiyim bebeğim sen nasılsın
hani ne zaman sordun kız. evet canım bugün gitti ama yadırgamış ya sevmemişBende iyiym çok şükür tatlm bi soru sordm sana seninki de kirklarelin deyms bnm ki de orda :)
Aynı yer mi seninkinın kaldigi askeriyenin adı ne aynı yerse güzel ya bnm can çok sevdi massallajhani ne zaman sordun kız. evet canım bugün gitti ama yadırgamış ya sevmemiş
Iyi çok sukur balım bnm can rapor alablrse daha çok iyi olacam:)
aynen bebeğim seviyom kız sizi
Bi 10 gün falan düşünüyor da blmyrm kuzu rapor kolay kolay verirlermi yaaAlir alir bebegm inşallah yaa :) KAÇ gun almayi dusunuyor peki?
Bizdee seni cok seviyoruz kuzus:)) sicakkanli kizce :))
adını bilmiyorum canım ararsa sorarım. istanbulda arkadş edinmişti ya burayı yadırgadı bebeğim garip insanlar çoğunlukta dediAynı yer mi seninkinın kaldigi askeriyenin adı ne aynı yerse güzel ya bnm can çok sevdi massallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?