2014 Yarenleri! :)

canimmmm sana yazdim ama gormedin galiba. ..cok sevindim tatlim gozunaydn. .bidaha hic ayrilik olmasin inşallah
Kuzucumm gözümden kaçmış çok teşekkür ederim şimdi sıra sizde had bakalım sıra sıra kavuşucaz allahın izniyle

Gozun Aydin simdiden ozgemm:) 365 gecti de su 3 gun 3yil gibi gelir yaaaa :)) ALLAH DAha boyle ayriliklar vermesin:) dizdize goz goze olun emiiii:) opuyorum coook

6 ay bekledim kuzucum ama eminim bi 6 ay daha geçseydi deliler hastanesinde olabilirdim Amin tatlımmm hepimiz bir daha ayrılık yaşamayalım bu sonnn olsunn

pofimm gitsin sonra sira bizde Allahin izniyle :)

[QUOTE="zamansiz93, post: 39702964, member: 618102çok buyunden sonra gondermistin sen kuzu askerini bak sen geri aldin bn daha 159 gun daha beklicem:)[/QUOTE]
Aynen canim uzun donem bekleyenlere saygim sonsuz cok büyük bir sabir Ama Allah veriyor bir sekilde kolayini gucunude sabrinide . Dualarim hep sizinle olucak

Zaman geçiyor be canım ben şimdi düşünüyorummmda şaka gibi geliyor o günler ne ağlamakmış o o kadar
Özgeeeeemmmm hayırlı uğurlu olsun bitanemmmmm:) çok şüküüür bitti askerliğiniiiiz:) rabbim bi daha hiiiç ayırmasın fıstığımmmm:) pek yakında nişandı, düğün tarihiydi güzel haberlerinide bekliyoruz inşallah

Bi 10 gün falan düşünüyor da blmyrm kuzu rapor kolay kolay verirlermi yaa senin şafak kaç ti balim

Inşallah alir kuzum bazi yerler saglik ocagi raporunu kabul etmiyor ogrensin Bebegim onu bizim safak 49 balim:)

melek yüzlüm benim oyy

Mucksss:))

dogrudur balimm yaa ...biz ne zmn gorusucez

Valla bilemiyorum :) senden bir Ses cikmadi ki :/

Anamm biz Delirek Bebegim aminnn aminnnn kuzum yaaa insallahh darisi hepimizin basinaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…