Tamam tatlm ya alışır orada yeni gittiği için şafak kaç oldu kuzum sizinadını bilmiyorum canım ararsa sorarım. istanbulda arkadş edinmişti ya burayı yadırgadı bebeğim garip insanlar çoğunlukta dedi
melek yüzlüm benim oyyAlir alir bebegm inşallah yaa :) KAÇ gun almayi dusunuyor peki?
Bizdee seni cok seviyoruz kuzus:)) sicakkanli kizce :))
342 bebeğim. bakalım alışır inşallah :/Tamam tatlm ya alışır orada yeni gittiği için şafak kaç oldu kuzum sizin
Kız hadi iyisin 300 ler bitiyor:)342 bebeğim. bakalım alışır inşallah :/
ne bitmesi kız daha 43 gün varKız hadi iyisin 300 ler bitiyor:)
dogrudur balimm yaa ...biz ne zmn gorusucezIyiyim kuzum cok Sukur sen nasilsin :)
Hadi yaaabenm aklimda uzun donem olarak kalms nedense basagim:)
Seni motive edyorum dediği lafa bakne bitmesi kız daha 43 gün var
ay canım pardon :) siz neler yaptınız yavrum nasıl geçiyor izinSeni motive edyorum dediği lafa bak
Bitiyor izin mi kaldı kiz ne hemen geciyor zaman yaaaa rapor.alablrse süper. Olur 4 Mart ta gidiyor:)ay canım pardon :) siz neler yaptınız yavrum nasıl geçiyor izin
alma şansı var mı peki canım sen hemşiresin ayarla bişeylerBitiyor izin mi kaldı kiz ne hemen geciyor zaman yaaaa rapor.alablrse süper. Olur 4 Mart ta gidiyor:)
Kuzucumm gözümden kaçmış çok teşekkür ederim şimdi sıra sizde had bakalım sıra sıra kavuşucaz allahın izniylecanimmmm sana yazdim ama gormedin galiba. ..cok sevindim tatlim gozunaydn. .bidaha hic ayrilik olmasin inşallah
Gozun Aydin simdiden ozgemm:) 365 gecti de su 3 gun 3yil gibi gelir yaaaa :)) ALLAH DAha boyle ayriliklar vermesin:) dizdize goz goze olun emiiii:) opuyorum coook
pofimm gitsin sonra sira bizde Allahin izniyle :)Kuzucumm gözümden kaçmış çok teşekkür ederim şimdi sıra sizde had bakalım sıra sıra kavuşucaz allahın izniyle
6 ay bekledim kuzucum ama eminim bi 6 ay daha geçseydi deliler hastanesinde olabilirdimAmin tatlımmm hepimiz bir daha ayrılık yaşamayalım bu sonnn olsunn
pofimm gitsin sonra sira bizde Allahin izniyle :)
bnden sonra gondermistin sen kuzu askerini bak sen geri aldin bn daha 159 gun daha beklicem:)Zaman geçiyor be canım ben şimdi düşünüyorummmda şaka gibi geliyor o günler ne ağlamakmış o o kadar
iyi bari kuzum sevndm :)
Kuşum her yerde değişiyo bu.. Bîzim ilk 1 ay hiç çarşı iznimiz yoktu..
Kızlar usta birliğinde ilk haftadan çarşı iznine çıkarıyorlar mı?
Özgeeeeemmmm hayırlı uğurlu olsun bitanemmmmm:) çok şüküüür bitti askerliğiniiiiz:) rabbim bi daha hiiiç ayırmasın fıstığımmmm:) pek yakında nişandı, düğün tarihiydi güzel haberlerinide bekliyoruz inşallahZaman geçiyor be canım ben şimdi düşünüyorummmda şaka gibi geliyor o günler ne ağlamakmış o o kadar
Bi 10 gün falan düşünüyor da blmyrm kuzu rapor kolay kolay verirlermi yaasenin şafak kaç ti balim
melek yüzlüm benim oyy
dogrudur balimm yaa ...biz ne zmn gorusucez
Kuzucumm gözümden kaçmış çok teşekkür ederim şimdi sıra sizde had bakalım sıra sıra kavuşucaz allahın izniyle
6 ay bekledim kuzucum ama eminim bi 6 ay daha geçseydi deliler hastanesinde olabilirdimAmin tatlımmm hepimiz bir daha ayrılık yaşamayalım bu sonnn olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?