2014 Yarenleri! :)

ayyyy ıgrenc kzzzzz sus :)) ya ben telefondan gremyrm sen nasl yazıosun mesela telefondan cevapla dyrm sora bse yazılmıo bendemı oluo acep bı tek :S
Kız arkamda oturan amca bide geyirdiiiii.. Ayyyy bi an önce bitse şu yolculuuuukkkl Bebeğim cvpla diyom zaten geliyo snra tıklayıp klavyeyi piyasaya çıkartıyom yazıp yeniden cvpla yerine tıklıyom oluyo

Kız arkamda oturan amca bide geyirdiiiii.. Ayyyy bi an önce bitse şu yolculuuuukkkl Bebeğim cvpla diyom zaten geliyo snra tıklayıp klavyeyi piyasaya çıkartıyom yazıp yeniden cvpla yerine tıklıyom oluyo

bende olmuyoooooooo :)) ayy ıgrencler ya ıyyyyyyyyyyyyyy :) hele yazın toplu tasıma kullanmamaya calısırım mılletın ter kokusunu cekemem :)

[QUOTE="zamansiz93, post: 39702964, member: 618102çok buyunden sonra gondermistin sen kuzu askerini bak sen geri aldin bn daha 159 gun daha beklicem:)
Aynen canim uzun donem bekleyenlere saygim sonsuz cok büyük bir sabir Ama Allah veriyor bir sekilde kolayini gucunude sabrinide . Dualarim hep sizinle olucak [/QUOTE]
cok saoll balimm..hepsi gecicek inşallah. .sayili gun geçer :)

Tamam öp hadiiiii:)

çarşıya çıkan başka kişilerden rica eder bebeğim.. Rahat bi yerse her türlü sokar sen hiç merak etmeeee:) yemin töreni nasıldıııı hadi anlat azıcık kuşummmm:)
hava çok güzeldi şansımıza kuşum, çok kalabalıktı tören alanında yer kalmadı en son teyzeler amcalar askerlerin arasında sıkıştı o dereceönlerde yer bulmayı başardım koşarak. Çok güzeldi tören sevdiceğimi öyle görünce duygulandım. Çok zayıflamış elleri yüzü soğuktan yara içinde, çok kötü öksürüyodu. Töreden sonra çıkardım askerimi yemek yedik burdurda gezdik birazcık sonra da otobüsle beraber döndük. Omzumda uyudu yolda süper 2 gün geçirdim sevdiğimle çok şükür. Gönderince bi burukluk oldu tabi içimde. Sanki askerlik bitmiş gibi geliyor insana 1 gün bile beraber vakit geçirsen.

tamam cıkınca sokar bebegm bse olmaz :)
öyle yapacak artık kuşum

kuzum bnmki izine geldi ya o yüzden kaldi yaa :)

Kizlaaaar Kurabiyeleriii yaptım ihihi güzel oldular bence bakalım sevdicek beğenecek mi

bende olmuyoooooooo :)) ayy ıgrencler ya ıyyyyyyyyyyyyyy :) hele yazın toplu tasıma kullanmamaya calısırım mılletın ter kokusunu cekemem :)
Ayyyyyy aman allahımmmmm hayııııırrr:) herşeye tahammül edebilirim ama ter kokusuna aslaaaaaaaa:)
Bebeğmmm çok çok iyiyimmmm sen nasılsınnnn :) :)
bende iyim çok şükür bitanemmm evime gidiyorumnm:) güzel bi haftasonunun ardından tekrar yuvama dönüyorum:)
çooook sevündim senin adına bebeğimmmm:) nasıl gurur verici bişi değil miiii:) şimdi allahın izniyle tlf soktu mu tamamdıııııııırrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…