Ozaman bende öperiiiiiimmmOhhh çok tatlıymışsın kııızz
Kız arkamda oturan amca bide geyirdiiiii..ayyyy ıgrenc kzzzzz sus :)) ya ben telefondan gremyrm sen nasl yazıosun mesela telefondan cevapla dyrm sora bse yazılmıo bendemı oluo acep bı tek :S
Ebet güzel yüzlü arkadaşımmmm:) ailemin yanındaydım haftasonuuuu... şimdi dönüyorumm:)Ayy utandim Bebegim :) sen ailenin Yanindan mi geliyorsun kuzum
Aleykümselam güzelimmmmmm:) naabeeer nasılsııııınSelammm güzellikler
bebeğim iyi yolculuklarEbet güzel yüzlü arkadaşımmmm:) ailemin yanındaydım haftasonuuuu... şimdi dönüyorumm:)
Kız arkamda oturan amca bide geyirdiiiii..Ayyyy bi an önce bitse şu yolculuuuukkkl Bebeğim cvpla diyom zaten geliyo snra tıklayıp klavyeyi piyasaya çıkartıyom yazıp yeniden cvpla yerine tıklıyom oluyo
Bebeğmmm çok çok iyiyimmmm sen nasılsınnnn :) :)Aleykümselam güzelimmmmmm:) naabeeer nasılsııııın
Aynen canim uzun donem bekleyenlere saygim sonsuz cok büyük bir sabir[QUOTE="zamansiz93, post: 39702964, member: 618102çok buyunden sonra gondermistin sen kuzu askerini bak sen geri aldin bn daha 159 gun daha beklicem:)
hava çok güzeldi şansımıza kuşum, çok kalabalıktı tören alanında yer kalmadı en son teyzeler amcalar askerlerin arasında sıkıştı o dereceTamam öp hadiiiii:)
çarşıya çıkan başka kişilerden rica eder bebeğim.. Rahat bi yerse her türlü sokar sen hiç merak etmeeee:) yemin töreni nasıldıııı hadi anlat azıcık kuşummmm:)
öyle yapacak artık kuşumtamam cıkınca sokar bebegm bse olmaz :)
kuzum bnmki izine geldi ya o yüzden kaldi yaa :)Inşallah alir kuzum bazi yerler saglik ocagi raporunu kabul etmiyorogrensin Bebegim onu bizim safak 49 balim:)
Mucksss:))
Valla bilemiyorum :) senden bir Ses cikmadi ki :/
Anamm biz Delirek Bebegimaminnn aminnnn kuzum yaaa insallahh darisi hepimizin basinaaa:)
İlk baktigimdan beri mavi siyah görüyorum.Algi yanilmasiymis galiba ben dun kirli beyaz sari gordum bugün mavi siyah gördüm
tartışmasız altın sarısı ve beyaz iki gündür bakıyorum iki gündür sarı ve beyaz çok ciddiyim
selam bebeğim
alisir balim bi kac gune..bnmki iyi ya napsin biraz yoruluyo yemekhanede o kdr:)
ellerine sağlım canımmmKizlaaaar Kurabiyeleriii yaptım ihihi güzel oldular bence bakalım sevdicek beğenecek mi
Ayyyyyy aman allahımmmmm hayııııırrr:) herşeye tahammül edebilirim ama ter kokusuna aslaaaaaaaa:)bende olmuyoooooooo :)) ayy ıgrencler ya ıyyyyyyyyyyyyyy :) hele yazın toplu tasıma kullanmamaya calısırım mılletın ter kokusunu cekemem :)
bende iyim çok şükür bitanemmm evime gidiyorumnm:) güzel bi haftasonunun ardından tekrar yuvama dönüyorum:)Bebeğmmm çok çok iyiyimmmm sen nasılsınnnn :) :)
çooook sevündim senin adına bebeğimmmm:) nasıl gurur verici bişi değil miiii:) şimdi allahın izniyle tlf soktu mu tamamdıııııııırrrr:)hava çok güzeldi şansımıza kuşum, çok kalabalıktı tören alanında yer kalmadı en son teyzeler amcalar askerlerin arasında sıkıştı o dereceönlerde yer bulmayı başardım koşarak. Çok güzeldi tören sevdiceğimi öyle görünce duygulandım. Çok zayıflamış elleri yüzü soğuktan yara içinde, çok kötü öksürüyodu. Töreden sonra çıkardım askerimi yemek yedik burdurda gezdik birazcık sonra da otobüsle beraber döndük. Omzumda uyudu yolda süper 2 gün geçirdim sevdiğimle çok şükür. Gönderince bi burukluk oldu tabi içimde. Sanki askerlik bitmiş gibi geliyor insana 1 gün bile beraber vakit geçirsen.
öyle yapacak artık kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?