Oyyy kuşum yaaakıyamam sana o çok fena acıtır ufffffff buz fln koy bariiii dikkat et be yavrukuuuuşşş
amin bebeğiimm amiinn, evet bu topik bizlerin ne dertlerine ne mutluluklarına şahit oldu bunca zamanCanım benim söylenecek o kadar söz varki aslındaaa size buraya o kadar minnettarımki.... Allahın izniyle herkes kavuşacak sevdiceğine . Dün gibi ağlayıp ağlayıp buraya girip sizlerle moral bulmammGüzel günler hepimizin olsunn kuzucmmm
Bittti kuzucum çok şükür 3 gün sonra kavuşuyoruz
İnşallahh canımm hepimizin mutlu sonlarını görelim sırayla bol bol oynayalım dökelim kurtlarımızı acısını çıkaralım bu günlerin :)
Sağol canım benim çok teşekkürlerDarısı tüm yarenlerin başına
yaniii daha ne istiyor kiiiiiiii
beğenir canım ya neden beğenmesinKizzz begenmezse kendimi irezil hissederim
beğenir canım ya neden beğenmesin
iyiyim bebeğim sen nasılsın nasıl gidiyor izin
Senin kargo maceran vardı dimi bebeğimBelki beğenmez olabilirsağ ol cicimmm ptt kargoya güvenim yokk on günde gitmese iyidir
ewet tatlim Tunceli de karakoldacanım seninki tuncelide miydi? karakolda falan mı
beğenir canım bence düşünmem uğraşman bile yeterBegenmicek diye bir his var
gitsin gelsin ki yuvanızı kurun bebeğimçok güzel gidiyor canım şükür:)
bitsin istemiyorum ya nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum vala
Kizzz begenmezse kendimi irezil hissederim
Ebet güzel yüzlü arkadaşımmmm:) ailemin yanındaydım haftasonuuuu... şimdi dönüyorumm:)
kuzum bnmki izine geldi ya o yüzden kaldi yaa :)
Kizlaaaar Kurabiyeleriii yaptım ihihi güzel oldular bence bakalım sevdicek beğenecek mi
Yolunda bebeğmm askerim gitti çok rahat diyo 10 kişilik koguşlar da kalıyolarmış telefon da soktu. Sende durumlar nasıl kuzumnasılsn kuzucum nasıl gidiyor herşey yolunda mı
gitsin gelsin ki yuvanızı kurun bebeğim
ay benimki yazmaz hayattaoda öyle söylüyor kuzum bugün birbirimize yazdığımız günlükleri verdik eve geliyorken okudum ağlıcaktım nerdeyse:)
ewet tatlim Tunceli de karakolda
Kıyamamki kuzucum yaaa:) bende iyim çok şükür bebeğimmm eve yenice girdim:):) sökedeydim hftasonu bugün aydına uğradım kayınvalidemlere şimdide denizliye döndüm:)Sorma bebeğm ya o kadar çok özlemişim ki akşam eve gelmek çok zor geliyor:)
yarın babasına gidecek bi yarın görüşemycez o bile ağır geliyor :/
iyiyim fıstığm sen nasılsın nasıl gidiyor
aminnnnn pofidikommmmmmm aminnnn.. Rabbim hepimizin huzurunu hiiiç bozmasn inşallah:) hep mutlu olalım:)ayy iyi kuzum hadi Allah muhabbetinizi daim kılsın huzurunuz hiçç eksik olmasınn, olsun bebeğiimm bak gördün yine de çok şükür
ben nazara çok inanırım duygum yaaa.. Herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilirkız bu ara bende nazar var buna kesın ınandm( son 3 sıparısım hatalı cktı bılıomsn netten aldgm .. karacadan bseler almstm bugun topladm yok bı yerde brakmısım aldklaımı paylasyrm ya bılemyrm belkı az paylasrm artk ((
Yolunda bebeğmm askerim gitti çok rahat diyo 10 kişilik koguşlar da kalıyolarmış telefon da soktu. Sende durumlar nasıl kuzum
ay benimki yazmaz hayatta
Dedektörle aramıyolar canım sadece sormuşlar telefon var mı diye. Ama rahat olur doğu'da telefon serbest karışmıyolarbenimki izne geldi bebeğim dün ve bugün hep yanındaydım nasıl bırakıcam bilmiyorum
umarım onun gittiği yerde rahat olur inşallah. telefonunu götürcek bebeğm bakalım sorun olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?