2014 Yarenleri! :)

Oyyy kuşum yaaa kıyamam sana o çok fena acıtır ufffffff buz fln koy bariiii dikkat et be yavrukuuuuşşş

kız bu ara bende nazar var buna kesın ınandm ( son 3 sıparısım hatalı cktı bılıomsn netten aldgm .. karacadan bseler almstm bugun topladm yok bı yerde brakmısım aldklaımı paylasyrm ya bılemyrm belkı az paylasrm artk ((

amin bebeğiimm amiinn, evet bu topik bizlerin ne dertlerine ne mutluluklarına şahit oldu bunca zaman

Ebet güzel yüzlü arkadaşımmmm:) ailemin yanındaydım haftasonuuuu... şimdi dönüyorumm:)

Canmsss Bebegim nasil ailen iyi mi iyilerdir inşallah :))

kuzum bnmki izine geldi ya o yüzden kaldi yaa :)

Ozaman tamam kuzum :)) musait Oldugumuz vakit goruselim:))

Kizlaaaar Kurabiyeleriii yaptım ihihi güzel oldular bence bakalım sevdicek beğenecek mi

Benm kurabiyelerimi mi yaptin salvom

Sorma bebeğm ya o kadar çok özlemişim ki akşam eve gelmek çok zor geliyor:)
yarın babasına gidecek bi yarın görüşemycez o bile ağır geliyor :/
iyiyim fıstığm sen nasılsın nasıl gidiyor
Kıyamamki kuzucum yaaa:) bende iyim çok şükür bebeğimmm eve yenice girdim:):) sökedeydim hftasonu bugün aydına uğradım kayınvalidemlere şimdide denizliye döndüm:)
ayy iyi kuzum hadi Allah muhabbetinizi daim kılsın huzurunuz hiçç eksik olmasınn, olsun bebeğiimm bak gördün yine de çok şükür
aminnnnn pofidikommmmmmm aminnnn.. Rabbim hepimizin huzurunu hiiiç bozmasn inşallah:) hep mutlu olalım:)
ben nazara çok inanırım duygum yaaa.. Herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilir gözü olanın gözü çıksınnnn..

Bol bol oku kendini bebeğimmm ve dikkat et paylaşımlarınaaaaa..

Yolunda bebeğmm askerim gitti çok rahat diyo 10 kişilik koguşlar da kalıyolarmış telefon da soktu. Sende durumlar nasıl kuzum

benimki izne geldi bebeğim dün ve bugün hep yanındaydım nasıl bırakıcam bilmiyorum
umarım onun gittiği yerde rahat olur inşallah. telefonunu götürcek bebeğm bakalım sorun olmaz umarım

benimki izne geldi bebeğim dün ve bugün hep yanındaydım nasıl bırakıcam bilmiyorum
umarım onun gittiği yerde rahat olur inşallah. telefonunu götürcek bebeğm bakalım sorun olmaz umarım
Dedektörle aramıyolar canım sadece sormuşlar telefon var mı diye. Ama rahat olur doğu'da telefon serbest karışmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…