selaaaamSelam kızlar
Kuzucukkkk hoşgeldiiin:) aşkitonu buldun bizi unuttun yaaa ihihihihi:) naber? Nasılsın bebeğim?Selam kızlar
Ayyyyyy aman allahımmmmm hayııııırrr:) herşeye tahammül edebilirim ama ter kokusuna aslaaaaaaaa:)
bende iyim çok şükür bitanemmm evime gidiyorumnm:) güzel bi haftasonunun ardından tekrar yuvama dönüyorum:)
çooook sevündim senin adına bebeğimmmm:) nasıl gurur verici bişi değil miiii:) şimdi allahın izniyle tlf soktu mu tamamdıııııııırrrr:)
Sen yaparsında beğenmez mi kıııııız:) ellerine sağlııııııkkk:)Kizlaaaar Kurabiyeleriii yaptım ihihi güzel oldular bence bakalım sevdicek beğenecek mi
selam fıstığımmSelam kızlar
sağol bebeği ,inşallah kuzum telefon soksun da mesajlaşalım sevgilimleAyyyyyy aman allahımmmmm hayııııırrr:) herşeye tahammül edebilirim ama ter kokusuna aslaaaaaaaa:)
bende iyim çok şükür bitanemmm evime gidiyorumnm:) güzel bi haftasonunun ardından tekrar yuvama dönüyorum:)
çooook sevündim senin adına bebeğimmmm:) nasıl gurur verici bişi değil miiii:) şimdi allahın izniyle tlf soktu mu tamamdıııııııırrrr:)
Selam balımmmSelam kızlar
selaaaam
Oyyy kuşum yaaahehehehehe :))) kız parmagımı kestım ya offfff konserve kutusunun kenarı kestı cart dıe nasıl kanadı
Sen yaparsında beğenmez mi kıııııız:) ellerine sağlııııııkkk:)
iyiyim bebeğim sen nasılsın nasıl gidiyor izinnasılsın kuzucum :)
Kuzucukkkk hoşgeldiiin:) aşkitonu buldun bizi unuttun yaaa ihihihihi:) naber? Nasılsın bebeğim?
küflenirmiş gidene kadarBelki beğenmez olabilirsağ ol cicimmm ptt kargoya güvenim yokk on günde gitmese iyidir
selam fıstığımm
sağol bebeği ,inşallah kuzum telefon soksun da mesajlaşalım sevgilimle
bu tartışma hakkında yorum yapmıyorum artık göz yanılgısı mıdır nedir artıkİlk baktigimdan beri mavi siyah görüyorum.
Mavi siyah ya hiç sarı görmedim.
yaniii daha ne istiyor kiiiiiiiiYanina bir de sodali kek ohhh daha ne olsun
Selam balımmm
ayy iyi kuzum hadi Allah muhabbetinizi daim kılsın huzurunuz hiçç eksik olmasınn, olsun bebeğiimm bak gördün yine de çok şükürSağol bitanemmmmmbugün dönücem artık önce aydına kayınvalidemlere uğruycam ordan denizliye geçicem:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?