2014 Yarenleri! :)

iyi yapmışsın kuzucum

Senin kargo maceran vardı dimi bebeğim bi türlü gidememiştiiiiii.. İnşallah bu sefer 1 günde giderde hepimizi şaşırtır
Evet 8gunde gitmişti bu seferde aynı olursa yandım ben inşallah erken gider yaa

beğenir canım bence düşünmem uğraşman bile yeter
Yanii doğru o kadar emek verdimm :)

o beğenmese diğer askerler yer canım zay olmaz merak etme yer hemde nasıl yer kek mi varmış askeriyede pehh
Ahaha doğru baya doldurdum zaten tek o yiyemezz

Canmsss Bebegim nasil ailen iyi mi iyilerdir inşallah :))

Ozaman tamam kuzum :)) musait Oldugumuz vakit goruselim:))

Benm kurabiyelerimi mi yaptin salvom

Onu da yaptim bir de tuzlu yaptım Canım :)

Dedektörle aramıyolar canım sadece sormuşlar telefon var mı diye. Ama rahat olur doğu'da telefon serbest karışmıyolar

Evet kuzucum yada yeni telefon alırım dedi bakalım artık haberleşelim de kuzum. rahat olsunda az konuşsak bile razıyım yeter ki iyi olsun

aminn yavrum amiiin

Evet kuzucum yada yeni telefon alırım dedi bakalım artık haberleşelim de kuzum. rahat olsunda az konuşsak bile razıyım yeter ki iyi olsun
Canım orada çarşı izni yok bildiğim kadarıyla telefon kartı olacağını da sanmıyorum ona göre hazırlıklı olsun

nasılsın bebeğm herhalde bi sen bide ben görüştük askerimizle:)
vala tuhaf duygular içerisindeyim bu hafta hiç bitmesin istiyorum resmen
bu sabaha kadar çok iyiydim kuzum sabah askerimi yolcu ettim içim buruk. Yemin törenine gittim beraber döndük ctesi günü de onların evindeydim akşam dışarı çıktık 1 2 saat başbaşa kaldık. Sanki askerlik bitmiş gibi geldi, çok güzel 2 gün geçirdik. Sabah yolcu etmek yine çok zor oldu kuzum benimki dağıtım izni almadı yol izninden faydalandık biz kuzum.

ben saftirik hemen ne gordysem ya da aldysam paylasrm hanı ama kendımı tutup paylasmaym dyrm dayanamıyrm ((( bazen ıyı nıyetle bıle olsa nazar degebılıyor kı su son zamanlarda basıma gelenlere baska acklama bulamıyrm (

Canım orada çarşı izni yok bildiğim kadarıyla telefon kartı olacağını da sanmıyorum ona göre hazırlıklı olsun

kuzum orda avea falan çekmiyormuş vodafone geçicez olmadı simkartını cıkarıp cüzdanına koyar telefonu ayrı taşır

çok çabuk geçiyor zaman kuzum ya
benimki yaz ortalarında izne gelmeyi düşünüyor ama acemilik bile zordu benim için aylar geçecek Allahm sabır versin bize

Fıstığım benim yaaaa.. Ozaman sana nazar boncukları gönderiyorum bebeğimmmmm Totonuda kaşı tamam mıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…