Kıyamamki kuzucum yaaa:) bende iyim çok şükür bebeğimmm eve yenice girdim:):) sökedeydim hftasonu bugün aydına uğradım kayınvalidemlere şimdide denizliye döndüm:)
aminnnnn pofidikommmmmmm aminnnn.. Rabbim hepimizin huzurunu hiiiç bozmasn inşallah:) hep mutlu olalım:)
ben nazara çok inanırım duygum yaaa.. Herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilirgözü olanın gözü çıksınnnn..
Bol bol oku kendini bebeğimmm ve dikkat et paylaşımlarınaaaaa..
Hamdolsun füsunummmmmm:) îyiler allaha çoook şükür:) hem kendi annem babam iyi hemde öbür annem babam iyiCanmsssBebegim nasil ailen iyi mi iyilerdir inşallah :))
Ozaman tamam kuzum :)) musait Oldugumuz vakit goruselim:))
Benm kurabiyelerimi mi yaptin salvom
Evet 8gunde gitmişti bu seferde aynı olursa yandım benSenin kargo maceran vardı dimi bebeğimbi türlü gidememiştiiiiii.. İnşallah bu sefer 1 günde giderde hepimizi şaşırtır
Yanii doğru o kadar emek verdimm :)beğenir canım bence düşünmem uğraşman bile yeter
Ahaha doğru baya doldurdum zaten tek o yiyemezzo beğenmese diğer askerler yer canım zay olmaz merak etme yer hemde nasıl yer kek mi varmış askeriyede pehh
CanmsssBebegim nasil ailen iyi mi iyilerdir inşallah :))
Ozaman tamam kuzum :)) musait Oldugumuz vakit goruselim:))
Benm kurabiyelerimi mi yaptin salvom
Dedektörle aramıyolar canım sadece sormuşlar telefon var mı diye. Ama rahat olur doğu'da telefon serbest karışmıyolar
olmaz mı canım ya güzel düşünceyine alıcam bi not defteri onada kendime de 4 adet ikisi ona ikisi bana:) yazcaz yine bebeğm çok iyi oluyor ya
aminn yavrum amiiinKıyamamki kuzucum yaaa:) bende iyim çok şükür bebeğimmm eve yenice girdim:):) sökedeydim hftasonu bugün aydına uğradım kayınvalidemlere şimdide denizliye döndüm:)
aminnnnn pofidikommmmmmm aminnnn.. Rabbim hepimizin huzurunu hiiiç bozmasn inşallah:) hep mutlu olalım:)
ben nazara çok inanırım duygum yaaa.. Herkes senin gibi iyi niyetli olmayabilirgözü olanın gözü çıksınnnn..
Canım orada çarşı izni yok bildiğim kadarıyla telefon kartı olacağını da sanmıyorum ona göre hazırlıklı olsunEvet kuzucum yada yeni telefon alırım dedi bakalım artık haberleşelim de kuzum. rahat olsunda az konuşsak bile razıyım yeter ki iyi olsun
bu sabaha kadar çok iyiydim kuzum sabah askerimi yolcu ettim içim buruk. Yemin törenine gittim beraber döndük ctesi günü de onların evindeydim akşam dışarı çıktık 1 2 saat başbaşa kaldık. Sanki askerlik bitmiş gibi geldi, çok güzel 2 gün geçirdik. Sabah yolcu etmek yine çok zor oldu kuzumnasılsın bebeğm herhalde bi sen bide ben görüştük askerimizle:)
vala tuhaf duygular içerisindeyim bu hafta hiç bitmesin istiyorum resmen
e yaniii )Evet 8gunde gitmişti bu seferde aynı olursa yandım beninşallah erken gider yaa
Yanii doğru o kadar emek verdimm :)
Ahaha doğru baya doldurdum zaten tek o yiyemezz
Onu da yaptim bir de tuzlu yaptım Canım :)
hosgeldin damlammmm nasilsin guzelimKızlar ben geldim.
sanada hayirli aksamlar canimin iciii deniziiim :)Hayırlı akşamlar kızlaaaar:)
Oyyy bnm güzeller güzeli demetim gelmişşşşş:) hoşgelmişşşşhosgeldin damlammmm nasilsin guzelim
sanada hayirli aksamlar canimin iciii deniziiim :)
Kıyamamki kuzucum yaaa:) bende iyim çok şükür bebeğimmm eve yenice girdim:):) sökedeydim hftasonu bugün aydına uğradım kayınvalidemlere şimdide denizliye döndüm:)
Canım orada çarşı izni yok bildiğim kadarıyla telefon kartı olacağını da sanmıyorum ona göre hazırlıklı olsun
bu sabaha kadar çok iyiydim kuzum sabah askerimi yolcu ettim içim buruk. Yemin törenine gittim beraber döndük ctesi günü de onların evindeydim akşam dışarı çıktık 1 2 saat başbaşa kaldık. Sanki askerlik bitmiş gibi geldi, çok güzel 2 gün geçirdik. Sabah yolcu etmek yine çok zor oldu kuzumbenimki dağıtım izni almadı yol izninden faydalandık biz kuzum.
aminnn kuzum, zaman hızla akıp geçsin, sevdiklerimize kavuşalım hemençok çabuk geçiyor zaman kuzum ya
benimki yaz ortalarında izne gelmeyi düşünüyor ama acemilik bile zordu benim için aylar geçecek Allahm sabır versin bize
Fıstığım benim yaaaa.. Ozaman sana nazar boncukları gönderiyorum bebeğimmmmmben saftirik hemen ne gordysem ya da aldysam paylasrm hanı ama kendımı tutup paylasmaym dyrm dayanamıyrm((( bazen ıyı nıyetle bıle olsa nazar degebılıyor kı su son zamanlarda basıma gelenlere baska acklama bulamıyrm (
oluyo balim tabiki ama revirleri yokkarakolda yemekhane oluyor mu diye merak ettim de ondan sordum kuzum
aminnn kuzum, zaman hızla akıp geçsin, sevdiklerimize kavuşalım hemen
canim benimmm hosbuldummm :)Oyyy bnm güzeller güzeli demetim gelmişşşşş:) hoşgelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?