- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Evet kuzucum valla yoğunluk oldu bi ara şimdi rahatımOlsun olsun iş olsun da kuzum vakit daha hızlı geçer :) bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi zaman geçirmece:)) şafak kaç topraaam 200ler bitmiştir artık demi:)
Öyle tabi kuzumtazminat için belki evlenince bırakırım nasip :)) ben evlenesiye yasa değişmese bari
Amanınnnn tatlımmm iş bul kendine hemennnnben işsizim
arıyorumda bulamadım canım halaEvet kuzucum valla yoğunluk oldu bi ara şimdi rahatımAman iyi ol toprağmmm benim
Az kaldı toprağmm 230 oldu şafağımız seni mi kırcam düz 200 olsun
Amanınnnn tatlımmm iş bul kendine hemennnn
İnşallah tez zamanda bulursun tatlım zor oluyor cidden hafta sonları bile evde olmak istemiyorum bazenarıyorumda bulamadım canım hala
inşallah canım yaİnşallah tez zamanda bulursun tatlım zor oluyor cidden hafta sonları bile evde olmak istemiyorum bazen
değişmez canım sanmıyorum kaç yıldır çalışıyosun
Evet kuzucum valla yoğunluk oldu bi ara şimdi rahatımAman iyi ol toprağmmm benim
Az kaldı toprağmm 230 oldu şafağımız seni mi kırcam düz 200 olsun
Amanınnnn tatlımmm iş bul kendine hemennnn
maşallah canım güzel güzeeel bi tazminat alırsın inşallahAyyy inşallah yaa inşallah :)) ben 4,5senedir çalışıyorum kuzum :)
Oh iyi iyi hepte yoğun olmasın yaa:)) topram yaa ha 230 ha 200 :) geçiyor be günler bir bir şükür :)
maşallah canım güzel güzeeel bi tazminat alırsın inşallah
İnşallah olmaz toprammAyyy inşallah yaa inşallah :)) ben 4,5senedir çalışıyorum kuzum :)
Oh iyi iyi hepte yoğun olmasın yaa:)) topram yaa ha 230 ha 200 :) geçiyor be günler bir bir şükür :)
inşallah canım yaçalışmaya alışınca öyle oluyor. sen nerde çalışıyorsun
lojistik mezunuyum canım başvuru yapıyorum ama daha çıkmadı kısmetimİnşallah olmaz toprammgeçiyor ya sorun etmiyorum kendime artık rahatım her gün saymıyorum ya iyi ki de öyle yapıyormuşum yoksa baş edemem
Ben mühendislik firmasındayım tatlım klima işleri olan bi firmada web sitelere bakıyorumsenin bölümün neydi canım başvuru yapıyor musun
İnşallah olmaz toprammgeçiyor ya sorun etmiyorum kendime artık rahatım her gün saymıyorum ya iyi ki de öyle yapıyormuşum yoksa baş edemem
Ben mühendislik firmasındayım tatlım klima işleri olan bi firmada web sitelere bakıyorumsenin bölümün neydi canım başvuru yapıyor musun
Aynen öyle be toprammmBende öyle yapıyordum topraam plâkalara gelene kadar :) sonra mecburiyetten gün gün oluyor saymak :) ah be güzel günlerimiz ama güzel anılarımız bunlar kuzu ama yaa çıcuklarımıza anlatırız artık
mesleğin de güzelmiş tatlım inşallah çabucak bulursunlojistik mezunuyum canım başvuru yapıyorum ama daha çıkmadı kısmetim
yok canım karıştırdın kırklarelindeAynen öyle be toprammmsen say plakalara düşmüssün artık say yani ahh ahhh sevdiceklerimiz ömür boyu yanımızda olur inşallahh
mesleğin de güzelmiş tatlım inşallah çabucak bulursunekol lojistik vardı sanırım bilinen oralara da cv bırak tatlım hayırlısı olsun hakkında senin askerin Ağrı da mydı ?
günaydınn kızlarrrr hayırlı haftalar olsunnnn
ben dün gece sevdiceğimle vedalaştım,, az sonra uçağı kalkacak.. 1 aylık tatilden sonra tekrar askerlik dönemi başladıbu onu son gönderişimdi,, Allah'ın izniyle 5 ay sonra bana gelecek ve bir daha hiççç gitmeyecek
evet canım uzun zaaman giremedim özledim sizi ne var ne yok bakalım ?Nida ne yapıyorsun canım bayadır göremedim seni
Toplam kaç gün izinleri var yaa?
Seninki nasıl bu kadar uzun kaldı bir daha izne gelmeyeceği için mi
Yihuuuuuuuu kargoyu yolladım kızlar dua edin erken gitsin geçen seferki gibi olmasın
aynı bizim gibi olmuş bizde rapor kullanmıştık 19 gün izini vardı 11 günde raporluydu tam bi ay burada olması çok güzeldi :)evet canım iznin hepsini kullandık ve tek seferde kullandık,, 10 günlük de raporumuz vardı
evet canım iznin hepsini kullandık ve tek seferde kullandık,, 10 günlük de raporumuz vardı
İnşallah bacummmmm pek umudum yok geçen seferki gibi olacak sankihadi bakalımmm inşallah çarçabukkk gider bebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?