2014 Yarenleri! :)

Evet kuzucum valla yoğunluk oldu bi ara şimdi rahatım Aman iyi ol toprağmmm benim
Az kaldı toprağmm 230 oldu şafağımız seni mi kırcam düz 200 olsun

Amanınnnn tatlımmm iş bul kendine hemennnn

değişmez canım sanmıyorum kaç yıldır çalışıyosun

Ayyy inşallah yaa inşallah :)) ben 4,5senedir çalışıyorum kuzum :)

Evet kuzucum valla yoğunluk oldu bi ara şimdi rahatım Aman iyi ol toprağmmm benim
Az kaldı toprağmm 230 oldu şafağımız seni mi kırcam düz 200 olsun

Amanınnnn tatlımmm iş bul kendine hemennnn

Oh iyi iyi hepte yoğun olmasın yaa:)) topram yaa ha 230 ha 200 :) geçiyor be günler bir bir şükür :)

Ayyy inşallah yaa inşallah :)) ben 4,5senedir çalışıyorum kuzum :)
Oh iyi iyi hepte yoğun olmasın yaa:)) topram yaa ha 230 ha 200 :) geçiyor be günler bir bir şükür :)
İnşallah olmaz topramm geçiyor ya sorun etmiyorum kendime artık rahatım her gün saymıyorum ya iyi ki de öyle yapıyormuşum yoksa baş edemem

inşallah canım ya çalışmaya alışınca öyle oluyor. sen nerde çalışıyorsun

Ben mühendislik firmasındayım tatlım klima işleri olan bi firmada web sitelere bakıyorum senin bölümün neydi canım başvuru yapıyor musun

lojistik mezunuyum canım başvuru yapıyorum ama daha çıkmadı kısmetim

Bende öyle yapıyordum topraam plâkalara gelene kadar :) sonra mecburiyetten gün gün oluyor saymak :) ah be güzel günlerimiz ama güzel anılarımız bunlar kuzu ama yaa çıcuklarımıza anlatırız artık

Bende öyle yapıyordum topraam plâkalara gelene kadar :) sonra mecburiyetten gün gün oluyor saymak :) ah be güzel günlerimiz ama güzel anılarımız bunlar kuzu ama yaa çıcuklarımıza anlatırız artık
Aynen öyle be toprammm sen say plakalara düşmüssün artık say yani ahh ahhh sevdiceklerimiz ömür boyu yanımızda olur inşallahh

lojistik mezunuyum canım başvuru yapıyorum ama daha çıkmadı kısmetim
mesleğin de güzelmiş tatlım inşallah çabucak bulursun ekol lojistik vardı sanırım bilinen oralara da cv bırak tatlım hayırlısı olsun hakkında senin askerin Ağrı da mydı ?

yok canım karıştırdın kırklarelinde

Toplam kaç gün izinleri var yaa?
Seninki nasıl bu kadar uzun kaldı bir daha izne gelmeyeceği için mi

Yihuuuuuuuu kargoyu yolladım kızlar dua edin erken gitsin geçen seferki gibi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…