aynı bizim gibi olmuş bizde rapor kullanmıştık 19 gün izini vardı 11 günde raporluydu tam bi ay burada olması çok güzeldi :)
Rapor herkese veriyorlar mı biz de alalım ya geldiğinde ahaha
İnşallah bacummmmm pek umudum yok geçen seferki gibi olacak sanki
yok canım benim mayıs dönemiyiz biz atarsa 59 belki de 58 :)gerçekten çok güzel olduuuuu tam bi mola oldu bize iyi geldi ama vedalar zooorrAllah ın izniyle bitirecez inşallah
şafağın kaç canım, ağustos dönemi mi sizin de ?
yok canım benim mayıs dönemiyiz biz atarsa 59 belki de 58 :)
kuzummmmgerçekten çok güzel olduuuuu tam bi mola oldu bize iyi geldi ama vedalar zooorrAllah ın izniyle bitirecez inşallah
şafağın kaç canım, ağustos dönemi mi sizin de ?
iyiyimmm bebeğim sen nasilsin...ceyhun eniste gitti miBaşağımmmmmmm nasılsın
PTT nin azizliğine uğruyorsun her defasındaben Urfa ya gönderiyorum 2 günde gidiyor, senin şurdan şuraya 1 hafta mı ne sürmüştü dimi,, sinir bozucuuu..
herkese vermiyorlar anacımmmmtabiiii denemekte fayda var demiş atalarımız
iyiyimmm bebeğim sen nasilsin...ceyhun eniste gitti mi
Başka kargo gitmiyor yavru napalim, kışla içinde de ptt kargo var kendi gidip alıyor napalim. Ayyy insallah erken gider yaa, kizzz koca koli 14liraya gitti ahaha
Hadi yine iyisin ohhh gönderdin koca koliyiEline geçince çok çok çok sevinsin enişte beeyyyy
aaa ..aynen kuzum herseyde bi hayir vardir..gec olsun temiz olsun..Çok şükür halimize iyi olmaya çalışıyorum bebeğimm
Ceyhun gidemedi yarın gidecek, bileti çifter çifter satmış THY.. sinirlerimiz bozuldu ama herşeyde vardır bi hayır..
iyiyimmm bebeğim sen nasilsin...ceyhun eniste gitti mi
napimm ya safak saymaya devam .alışmaya çalışıyorum ..izin güzeldi yaaa:) sen napion yavrumBacuuuu nörüyooonn
olsa da yesekKızlar yaaaa canım acayippp tatlı bişiler istiyoooooooGözümün önünde sütlü tatlılar uçuşuyooo
Aşkitoş burda olsaydı götürürdü beni tatlı yemeyeeeeeeeolsa da yesek
bnmde aklima soktunn yaa cnm istedi bak simdiAşkitoş burda olsaydı götürürdü beni tatlı yemeyeeeeeeeOffff ulen offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?