2014 Yarenleri! :)

aynı bizim gibi olmuş bizde rapor kullanmıştık 19 gün izini vardı 11 günde raporluydu tam bi ay burada olması çok güzeldi :)

gerçekten çok güzel olduuuuu tam bi mola oldu bize iyi geldi ama vedalar zooorr Allah ın izniyle bitirecez inşallah
şafağın kaç canım, ağustos dönemi mi sizin de ?

Rapor herkese veriyorlar mı biz de alalım ya geldiğinde ahaha

İnşallah bacummmmm pek umudum yok geçen seferki gibi olacak sanki

PTT nin azizliğine uğruyorsun her defasında ben Urfa ya gönderiyorum 2 günde gidiyor, senin şurdan şuraya 1 hafta mı ne sürmüştü dimi,, sinir bozucuuu..

herkese vermiyorlar anacımmmm tabiiii denemekte fayda var demiş atalarımız

valla şöyle söyleyim bizim yemin töreni olduğunda iki gün kaldı burada o komando olduğu için acemi birliğine geri döndü bi ay sonra dağıtıma geldi bi hafta burdaydı sonra siirte gitti çarşı falan hikaye hepsi hikaye komutan ya izinin hepsini kullanırsınız yada gidemezsiniz demiş 145 günden sonra geldi işte tam bi ay burdaydı gittiği gün 120 kalmıştı yarısı gitti yarısı kaldı . pişman değilim kullanmasa hiç gelemeyecekti ve uzun dönem kaldığı için o zamanlarla yaşıyorum şu aralar

Başka kargo gitmiyor yavru napalim, kışla içinde de ptt kargo var kendi gidip alıyor napalim. Ayyy insallah erken gider yaa, kizzz koca koli 14liraya gitti ahaha

Başka kargo gitmiyor yavru napalim, kışla içinde de ptt kargo var kendi gidip alıyor napalim. Ayyy insallah erken gider yaa, kizzz koca koli 14liraya gitti ahaha

Hadi yine iyisin ohhh gönderdin koca koliyi Eline geçince çok çok çok sevinsin enişte beeyyyy

Hadi yine iyisin ohhh gönderdin koca koliyi Eline geçince çok çok çok sevinsin enişte beeyyyy

Sağ ol yavruuuuu, zaten yollayacagimi ogrenince bile acayip mutlu olmuştu
ama benle dalga geçti aşkım donda yollasaydin diye ahahah

Çok şükür halimize iyi olmaya çalışıyorum bebeğimm
Ceyhun gidemedi yarın gidecek, bileti çifter çifter satmış THY.. sinirlerimiz bozuldu ama herşeyde vardır bi hayır..
aaa ..aynen kuzum herseyde bi hayir vardir..gec olsun temiz olsun..

Kızlar yaaaa canım acayippp tatlı bişiler istiyooooooo Gözümün önünde sütlü tatlılar uçuşuyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…