- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
aa kırklarelinde mi benimkiside keşanda :) bu arada sagol canm inşallah :)hoşgeldin :) bizim şafak 342bende mersinde yaşıyorum askerim kırklarelide
sizin şafak bitmiş artık canım seneye bu zamanlar bizimkide bitecek inşallah. sen belki evlenmş olursun bu zamanaaa kırklarelinde mi benimkiside keşanda :) bu arada sagol canm inşallah :)
Bende cok zorlanmistim arayacak diye telefonla yapismistim resmenzor ne kelime daha bir ay bile dolmadı zorlanıyoruz baya
kısmet canım buuyuk ihtimal evlilik hazırlığında oluruz yazın düşünüyoruz cunku dugunusizin şafak bitmiş artık canım seneye bu zamanlar bizimkide bitecek inşallah. sen belki evlenmş olursun bu zamana
önce bi evlilik teklifi olsun bebeğim eeen güzelindenkısmet canım buuyuk ihtimal evlilik hazırlığında oluruz yazın düşünüyoruz cunku dugunuönce bi nişan olsun dimi fıstıgım
önce bi evlilik teklifi olsun bebeğim eeen güzelindenduy sesimizi nidamızın sevdiceği teklif bekliyooos tekliiiiiif
Sorma kuşum yaaaYarın mesai varrr Ayyy bak bizim hastanede noolduuuu Yatan hastalardan teki hemşirenin montunu karıştırırken yakalandııııı Suçüstüüüüüü.. Kadının 20tlsini almış.. Polislere fln haber verildi, karakola fln gitti hemşire hanımlaarr.. Ayyy hemde o gün o hırsız hastayı tedaviye ben almıştımmmmm bebeğimmm Allah kötü insanları bizden uzak etsinnnn
Sağol duaların için çok mutlu oldum gerçekten nedeni herşeyi içime atmam sorunlu çocukluk geçirmiş olmam ailemin miras davası ve şu an eşimin gidişi herşey birikince patlak vermiş panik atak geçirmişim eşimi baya üzdüm bu dönemde şimdi daha iyiyim ama diyorum keşke onu uzmeseydim
bende mavi ve siyah görenlerdenim tatlım :)Dalga mi geçiyorsun yaa acaba başka fotoğrafa mi bakıyorsun anlamadım
Var bitanemmm kilitli dolaplarımız var ama bu hemşire hnm hiç dikkat etmiyo.. Kilitlemeden çıkıyo gidiyo fln.. Bi nevi hırsızlığa davetiye çıkarmış yaniVerilmiş sadakan varmış kuzum eee eşyalarınızı koyduğunuz dolap gibi birşey yok mu bebeğim Çanta falan Yanınızda mı oluyor kii
Anladım canımelinde olan birşey değil ki ama bilerek üzmedin eşini.. Zaten farkindadir esinde kendini suclu gibi hissetme gelecegi zamani dusun ve Mutlu ol
çok bekleteceğini sanmıyorum canımyaan i diimi ben 12 ay beklemmişim adamı bide üstüne onu bunu bekle duy sesimi aşkitooooom
günaydıııın mutlu sabahlar hanfendiiiiiGünaydıııın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar kızlaaaaarrrÇok güzel bir hafta geçirelim inşaAllahhh..
canım benim yolu açık olsun Allahım tez zamanda kavuştursun inşallahgünaydınn kızlarrrr hayırlı haftalar olsunnnn
ben dün gece sevdiceğimle vedalaştım,, az sonra uçağı kalkacak.. 1 aylık tatilden sonra tekrar askerlik dönemi başladıbu onu son gönderişimdi,, Allah'ın izniyle 5 ay sonra bana gelecek ve bir daha hiççç gitmeyecek
günaydıııın mutlu sabahlar hanfendiiiii
canım benim yolu açık olsun Allahım tez zamanda kavuştursun inşallah
aa ne zaman binecek peki kuzum geç kalmasın ceza falan almasın sonraamin canım benim cümlemizi inşallahama daha binemedi, THY bir biletten iki tane satmış, sefer iptal..
aa ne zaman binecek peki kuzum geç kalmasın ceza falan almasın sonra
anladım bebeğim hadi bakalım çok bekletmezler inşallahbelli değil yavrum bekliyo, yok ceza alamaz açıklaması var, oraya başka şirket sefer yapmıyor
Var bitanemmm kilitli dolaplarımız var ama bu hemşire hnm hiç dikkat etmiyo.. Kilitlemeden çıkıyo gidiyo fln.. Bi nevi hırsızlığa davetiye çıkarmış yaniSabah sabah sinirlendim kuşum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?