günaydıııııııııııııııııııııııııııın <3Günaydın güzel yarenlerrr
Naber Tatlim :)günaydıııııııııııııııııııııııııııın <3
iyi bebeğim temizlik yapıyorum senden naberNaber Tatlim :)
Nida ne yapıyorsun canım bayadır göremedim seniyaan i diimi ben 12 ay beklemmişim adamı bide üstüne onu bunu bekle duy sesimi aşkitooooom
iyi bebeğim temizlik yapıyorum senden naber
sağol canımmmmmm :) vardiyalı mı kız senin işin bende bi ara vardiyalı çalışıyordum zor oluyorIyilik benden de Bebegim is vaktini bekliyorum bu hafta 4 12yimde( kolay GELSIN Bebeim sanada:)₺
oooooo :) hoşgeldin kızzzMutlu haftalar kızlarrrr
Napıyosunuzzzz bakimmmm
sağol canımmmmmm :) vardiyalı mı kız senin işin bende bi ara vardiyalı çalışıyordum zor oluyor
Hoşbulduk tatlımmoooooo :) hoşgeldin kızzztakılıyooos sen napıyosuuuun
Mutlu haftalar kızlarrrr
Napıyosunuzzzz bakimmmm
Vayy vayy vayyy toprağğğmmm iyiyim senden naberVayyy toprak naberfirarlardasin
canım çocuk falan olursa başka bi iş bakman gerek 12de eve gelecek olursan bebeğinle ilgilenemezsinEvet kuzum malesef kiiiievlenince Daha da zor olacak sankim YA
heheh geçiyor canım günler öyle yada böyleHoşbulduk tatlımmBayadır uğramıyorum bi bakayım dedim napıyosunuz diyeee bende öyle valla çalışıyoruz devam sürünmeye şafak insin diye bekle babam bekle
Öyle valla istesemde istemesemde geçiyor canımheheh geçiyor canım günler öyle yada böylearada uğra buralara
341 bebeğimÖyle valla istesemde istemesemde geçiyor canımBuralardayım merak etmeyinn Şafağın kaç oldu tatlım
Olsun tatlım geçer bu da bi bakmışsın yarıya inmiş bi bakmışsın bitmiş341 bebeğim
ben işsizimOlsun tatlım geçer bu da bi bakmışsın yarıya inmiş bi bakmışsın bitmişAhh ahhh yatıp kalkıp dua ediyorum çok şükür işim var diye o da olmasa şafağın biteceği yok
Vayy vayy vayyy toprağğğmmm iyiyim senden naberSorma işler yoğunlaşınca uzak kaldım buralara
canım çocuk falan olursa başka bi iş bakman gerek 12de eve gelecek olursan bebeğinle ilgilenemezsin
değişmez canım sanmıyorum kaç yıldır çalışıyosunOlsun olsun iş olsun da kuzum vakit daha hızlı geçer :) bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi zaman geçirmece:)) şafak kaç topraaam 200ler bitmiştir artık demi:)
Öyle tabi kuzumtazminat için belki evlenince bırakırım nasip :)) ben evlenesiye yasa değişmese bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?