hahaha bu kadar da net diyorsun yaniSurvivor izliyom kız beeeenHayat telaşesinden diiilll
Geçmiş olsun tatlımmmm.. Adaçayı, c vitamini ve bol uyku çarşambaya kdr seni kenine grtirirZatin aşkitonu görünce hayat bulursuuuunn
iyiyim kuzum yeniden sevgilimin askerde olduğu gerçeğine alışmaya çalışıyorumTenekem tenekem tembel tenekemmmmmTv daldım bebişim yaaa.. Nabeeerrr? Nasılsııııın?
Survivor izliyom kız beeeenHayat telaşesinden diiilll
Geçmiş olsun tatlımmmm.. Adaçayı, c vitamini ve bol uyku çarşambaya kdr seni kenine grtirirZatin aşkitonu görünce hayat bulursuuuunn
Çok açık sözlüyümdür bebeğimmmmhahaha bu kadar da net diyorsun yaniiyi seyirler bacım
Oyy fıstığımmm kıyamamki sanaaa.. Hele bi tşf soksun dahada rahat ediceksiniz allahın izniyleeeee..iyiyim kuzum yeniden sevgilimin askerde olduğu gerçeğine alışmaya çalışıyorumAllahtan telefon işi daha rahat ustada, cep telefonu sokamadık daha ama acemideki gibi sıra yok telefonda rahatça konuşuyoruz. Sen nasılsın kuzucum?
Aynen kuşum yaaaTamam canım önerilerini dikkate alıcamAyyy bende survivor izliyorum çok heycanlııı
toparladik kuzum ya alistik yani..yrn gidicek diye sorun yapmazlar dimi kuzuBiz de öyle dedik bebeğimm napalımmm .. Alışabildiniz mi izinden sonra
İnşallah bebeğimÇok açık sözlüyümdür bebeğimmmmTişikkir ederimmmm
Oyy fıstığımmm kıyamamki sanaaa.. Hele bi tşf soksun dahada rahat ediceksiniz allahın izniyleeeee..
Ben iyiyim allaha şükür bebeğimmm aşkitoyu özledimmmm sadeceeee
Aynen kuşum yaaaStres oluyom vallaaa son sayılarda nefesimi tutuyorum Iyyyy o turabiye çok gıcık oluyorm çok sevimsiz o
Yakınsınız zaten bebeğimmm çok iyi olur ziyaretine gitmeenn:) 2 nizede moral oluuuuur:) zaman daha çabuk geçeeer:)İnşallah bebeğimpara biriktirip 1 ay sonra süpriz yapıp ziyaretine gitmeyi düşünüyorum bakalım. Hiç olmazsa ayda 1 görebilsem ne iyi olur
ay inşallah bebeğim ya. ee anlat bakalım ben yokken neler yaptın? neler kaynattınız burda?Yakınsınız zaten bebeğimmm çok iyi olur ziyaretine gitmeenn:) 2 nizede moral oluuuuur:) zaman daha çabuk geçeeer:)
hoşgeldin fıstıkSelaaammm
Ooooo flaş flaş flaşşş bebeğimmm:) ne dedikodular ne dedikodulaaaaray inşallah bebeğim ya. ee anlat bakalım ben yokken neler yaptın? neler kaynattınız burda?
Aleyküm slm bebeğimmmmmSelaaammm
denizim nabeeeeeeerAleyküm slm bebeğimmmmmNasılsııııınnnn?
Kuzucummmm iyi şafak saymaya devam sen nasılsınnnnAleyküm slm bebeğimmmmmNasılsııııınnnn?
Hoşbuldum meleğim nasılsınhoşgeldin fıstık
Allah iyiliğini versin kızzOoooo flaş flaş flaşşş bebeğimmm:) ne dedikodular ne dedikodulaaaarBi tane tembel teneke vardı buralardaaaa aşkını buldu bizi unuttu didik
Şaka şaka bebeğimmm bildiğin gibiydi yaa.. Allah izin verirse önümüzdeki hfta sevdiceğimi evci iznine çıkartıcazzz oyüzden heycanlıyım azıcıkkkkHemencik haftaya hftasonu olsn istiyorummmm
iyiyim kuzum kafa dağıtıyorum burdaHoşbuldum meleğim nasılsın
demetımmm cok ozledım senı balım nasılsnhosgeldin damlammmm nasilsin guzelim
sanada hayirli aksamlar canimin iciii deniziiim :)
hoşgeldin balımben geldım kızlaar
hoşgeldin balım
hos buldum fıstıgım nasılsn :)hoşgeldin balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?