2014 Yarenleri! :)

Tenekem tenekem tembel tenekemmmmm Tv daldım bebişim yaaa.. Nabeeerrr? Nasılsııııın?
iyiyim kuzum yeniden sevgilimin askerde olduğu gerçeğine alışmaya çalışıyorum Allahtan telefon işi daha rahat ustada, cep telefonu sokamadık daha ama acemideki gibi sıra yok telefonda rahatça konuşuyoruz. Sen nasılsın kuzucum?

Survivor izliyom kız beeeen Hayat telaşesinden diiilll

Geçmiş olsun tatlımmmm.. Adaçayı, c vitamini ve bol uyku çarşambaya kdr seni kenine grtirir Zatin aşkitonu görünce hayat bulursuuuunn

Tamam canım önerilerini dikkate alıcam Ayyy bende survivor izliyorum çok heycanlııı

hahaha bu kadar da net diyorsun yaniiyi seyirler bacım
Çok açık sözlüyümdür bebeğimmmm Tişikkir ederimmmm
Oyy fıstığımmm kıyamamki sanaaa.. Hele bi tşf soksun dahada rahat ediceksiniz allahın izniyleeeee..

Ben iyiyim allaha şükür bebeğimmm aşkitoyu özledimmmm sadeceeee
Tamam canım önerilerini dikkate alıcam Ayyy bende survivor izliyorum çok heycanlııı
Aynen kuşum yaaa Stres oluyom vallaaa son sayılarda nefesimi tutuyorum Iyyyy o turabiye çok gıcık oluyorm çok sevimsiz o

İnşallah bebeğim para biriktirip 1 ay sonra süpriz yapıp ziyaretine gitmeyi düşünüyorum bakalım. Hiç olmazsa ayda 1 görebilsem ne iyi olur

ay inşallah bebeğim ya. ee anlat bakalım ben yokken neler yaptın? neler kaynattınız burda?
Ooooo flaş flaş flaşşş bebeğimmm:) ne dedikodular ne dedikodulaaaar Bi tane tembel teneke vardı buralardaaaa aşkını buldu bizi unuttu didik

Şaka şaka bebeğimmm bildiğin gibiydi yaa.. Allah izin verirse önümüzdeki hfta sevdiceğimi evci iznine çıkartıcazzz oyüzden heycanlıyım azıcıkkkk Hemencik haftaya hftasonu olsn istiyorummmm

Allah iyiliğini versin kızz.oleyyy sevdiceğine kavuşuyor benim kuşum hemen haftasonu olsun Allam nolur ehe.

Hoşbuldum meleğim nasılsın
iyiyim kuzum kafa dağıtıyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…