normal cnm askerde degısıkler streslıler kıme catacaklarını sasırmıslar takmakarışık bi konu cnm ya sinirlerim harap oldu
O gelemezse ben giderim artk bebeğim yaa:) accayippp aşşırı derecede çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaanladm balım ay cok sevndm kusum hadı hayırlısı olsun gelır ınsallah yanına 1gun bıle gelmıs olmaları ılac gıbı gelıyor vallaha ınsana yaaa
kz keske bana da oyle gelsekız banada 200ler çok çabuk geçiyo gibi geliyo yaaaa
gıt bebegım ama ınsallah gelır gıtmene gerek kalmaz bn smdı gıttıgınde kı zamanı dusunyorm erken ızne geldı baya geklıcek dıger ıznıne bı 4ay daha goremıcem :SO gelemezse ben giderim artk bebeğim yaa:) accayippp aşşırı derecede çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaa
normal cnm askerde degısıkler streslıler kıme catacaklarını sasırmıslar takma
Fıstığımmmm konu nedir bilmiyorum ama inan bana birliğine döndüğünde bu kavgalı günleri bile arıyosun ve kendine kızıyosun keşke yapmasaydım keşke 1 dakika bile boşa geçirmeseymişiz diyeeeeşu an bile kavga ediyoruz kuzum ya bigün buluşmadık patladık birbirimize
alttan almalısın ama bu durumda cnm onların pskolojısı cok farklı suanbaya tartıştık kuzum ya halada öyle off. başım ağrıdı sinirden
Fıstığımmmm konu nedir bilmiyorum ama inan bana birliğine döndüğünde bu kavgalı günleri bile arıyosun ve kendine kızıyosun keşke yapmasaydım keşke 1 dakika bile boşa geçirmeseymişiz diyeeeeuzatmamaya çalışın fıstığım yaaa
Ben izni düştüm ya kuşum atarsa 228 bizim.. Yani 28 dakika snra 228:)kz keske bana da oyle gelsesızın kac oldu smdı safak ben yanls mı hesaplıyorm ya delı oldm
alttan almalısın ama bu durumda cnm onların pskolojısı cok farklı suan
bnm nıye 243 kızBen izni düştüm ya kuşum atarsa 228 bizim.. Yani 28 dakika snra 228:)
cnm konuyu bılmıyorum da net ama bızmde cok oldu tartsmamz orda bunalyorlar bıde bz bunaltmayalm olabldgnce tartsmamak lazmcanım bütün nazı bana ya. ben onun için bu kadar düşünüp çırpınırken...
Bi tarafın alttan alması gerekiyo bitanemmm yaa.. İnat edicek zaman değil şu zaman.. Zaten hepi topu kaç gününüz kaldıöyle bi hararetli konuştuk ki ikimizinde acayip siniri bozuldu kuzum ya
inada bindirdik resmen nasıl düzelicez bilmiyorum
kız senle tam kafa dengıyız haBi tarafın alttan alması gerekiyo bitanemmm yaa.. İnat edicek zaman değil şu zaman.. Zaten hepi topu kaç gününüz kaldıyarın sakinleşince ara ve ona onu çooook sevdiğini söyleeeee:)
Ben izne geldiğinde şafak saymıycam bebeğim.. Zaten bi tek temmuzda gelicek 7günlük, hepsini kullanmıycak izinlerinin:):):) oyüzden bnm şafak böyle:):):)bnm nıye 243 kız
anladım balım ondan benden azBen izne geldiğinde şafak saymıycam bebeğim.. Zaten bi tek temmuzda gelicek 7günlük, hepsini kullanmıycak izinlerinin:):):) oyüzden bnm şafak böyle:):):)
cnm konuyu bılmıyorum da net ama bızmde cok oldu tartsmamz orda bunalyorlar bıde bz bunaltmayalm olabldgnce tartsmamak lazm
kız senle tam kafa dengıyız hahatırlıyon mu merveyıde byle ssakınlestıryorduk
aynen denızım op kuzum geel bende senı opeyım kızAynen damlam yaa kafalarımız aynı çalışıyooo Gel len seni bi öpiyimmm Öpesim geldi
Bi tarafın alttan alması gerekiyo bitanemmm yaa.. İnat edicek zaman değil şu zaman.. Zaten hepi topu kaç gününüz kaldıyarın sakinleşince ara ve ona onu çooook sevdiğini söyleeeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?