2014 Yarenleri! :)

anladm balım ay cok sevndm kusum hadı hayırlısı olsun gelır ınsallah yanına 1gun bıle gelmıs olmaları ılac gıbı gelıyor vallaha ınsana yaaa
O gelemezse ben giderim artk bebeğim yaa:) accayippp aşşırı derecede çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaa

O gelemezse ben giderim artk bebeğim yaa:) accayippp aşşırı derecede çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaa
gıt bebegım ama ınsallah gelır gıtmene gerek kalmaz bn smdı gıttıgınde kı zamanı dusunyorm erken ızne geldı baya geklıcek dıger ıznıne bı 4ay daha goremıcem :S

şu an bile kavga ediyoruz kuzum ya bigün buluşmadık patladık birbirimize
Fıstığımmmm konu nedir bilmiyorum ama inan bana birliğine döndüğünde bu kavgalı günleri bile arıyosun ve kendine kızıyosun keşke yapmasaydım keşke 1 dakika bile boşa geçirmeseymişiz diyeeee uzatmamaya çalışın fıstığım yaaa

öyle bi hararetli konuştuk ki ikimizinde acayip siniri bozuldu kuzum ya
inada bindirdik resmen nasıl düzelicez bilmiyorum

öyle bi hararetli konuştuk ki ikimizinde acayip siniri bozuldu kuzum ya
inada bindirdik resmen nasıl düzelicez bilmiyorum
Bi tarafın alttan alması gerekiyo bitanemmm yaa.. İnat edicek zaman değil şu zaman.. Zaten hepi topu kaç gününüz kaldı yarın sakinleşince ara ve ona onu çooook sevdiğini söyleeeee:)

Bi tarafın alttan alması gerekiyo bitanemmm yaa.. İnat edicek zaman değil şu zaman.. Zaten hepi topu kaç gününüz kaldı yarın sakinleşince ara ve ona onu çooook sevdiğini söyleeeee:)
kız senle tam kafa dengıyız ha hatırlıyon mu merveyıde byle ssakınlestıryorduk

Ben izne geldiğinde şafak saymıycam bebeğim.. Zaten bi tek temmuzda gelicek 7günlük, hepsini kullanmıycak izinlerinin:):):) oyüzden bnm şafak böyle:):):)
anladım balım ondan benden az bnmkıde bıdahakıne agustosta gelır cok beklıcem yaaa offf

bebeğm yrn kaçıcaktık işte bi günlüğüne
bilmiyorum iptal mi olucaak of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…