2014 Yarenleri! :)

Damlam yaa tam içimden seni geçirmiştiiiiimmm:):):) naber fıstığımmmm özledim sni yaaaa:) nasıl gidiyo izniniiiiz?
bende ozledım senı balım ah ah nasıl anlatm kı cok guzel gecıyor ve bıdaha gıdecek olması canımı sıkıyor kuzum ıkı gun snra yolcu edecz bu askerlık bıtmedı gıttı off

bende ozledım senı balım ah ah nasıl anlatm kı cok guzel gecıyor ve bıdaha gıdecek olması canımı sıkıyor kuzum ıkı gun snra yolcu edecz bu askerlık bıtmedı gıttı off
Eneeeem hangi ara geldide 2 gün snra gidiyo kıııız:) zaman hızlı geçiyo heee ben daha 2 gün önce kavuştunuz fln sanıyoruuuum:)

iyi geceler kızlar..
benimkiyle tartıştık sinirim aşırı bozuk..
başka hatta geçtik msjlaşamıozda pf

Eneeeem hangi ara geldide 2 gün snra gidiyo kıııız:) zaman hızlı geçiyo heee ben daha 2 gün önce kavuştunuz fln sanıyoruuuum:)
gecen hafta geldı kuzum 9 gun ıste ıznıydı zaman geldgnde hemen gecıyor en delı oldugum sey o olmaynca da hıc gecmıo su 200 lerde bı dusmuyor kafayı yıcem

ay anacım özlenmez mi yahu ben şimdiden özledim
Doğru söylüyosun kuşum yaaa özlenmezmiiiii Ben yanımdayken bile özleyip öpücüklere boğardım onuuuuu
sen nasılsın balımmm nasıl gıdıyor gorusmeyelı
İyi gidiyo damlam yaa iş güç geçiyo zmn bi şekilde Haftasonu memlekete gittimmm.. Önümüzdeki hftasonuda allah izin verirse çağları evciye çıkartıcaaazz İnşallah bi engel çıkmaaaazzz..

anladm balım ay cok sevndm kusum hadı hayırlısı olsun gelır ınsallah yanına 1gun bıle gelmıs olmaları ılac gıbı gelıyor vallaha ınsana yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…