- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
iyiyim, askerimi gönderdim içim buruk birazhos buldum fıstıgım nasılsn :)
cok sevındım tatlm olsun ıkı gun bıle ınsana ılac gıbı gelyor bende yollucam ıkı gun snra zor ama mecbr yapacak bse yokiyiyim, askerimi gönderdim içim buruk birazama 2 gün gördüm çok şükür. Sen nasılsın?
Nidakuşummm çok özledim seniiiiidenizim nabeeeeeeer
Allah kavuştursun bebeğim, askerlik bitince bırakmıycaz hiç biyere onlarıcok sevındım tatlm olsun ıkı gun bıle ınsana ılac gıbı gelyor bende yollucam ıkı gun snra zor ama mecbr yapacak bse yok
denızııımNidakuşummm çok özledim seniiiiiİyiyim bitanemmmmmm survivor izliyorummmm şafak sayıyorummm bilindik şeyler işteeee Sen nasılsııınn? Nasıl gidiyo işleeeer? Göki nezmn dönüş yapıyo kıııız?
İyim bende çok şükür kuşummmm:) şafak eritmeceeeee:))Kuzucummmm iyi şafak saymaya devam sen nasılsınnnn
amiiiiinnnn kuşummmmmmmAllah iyiliğini versin kızz.oleyyy sevdiceğine kavuşuyor benim kuşum hemen haftasonu olsun Allam nolur ehe.
iyiyim kuzum kafa dağıtıyorum burda
Damlam yaa tam içimden seni geçirmiştiiiiimmm:):):) naber fıstığımmmm özledim sni yaaaa:) nasıl gidiyo izniniiiiz?denızııım
bende ozledım senı balım ah ah nasıl anlatm kı cok guzel gecıyor ve bıdaha gıdecek olması canımı sıkıyor kuzum ıkı gun snra yolcu edecz bu askerlık bıtmedı gıttı offDamlam yaa tam içimden seni geçirmiştiiiiimmm:):):) naber fıstığımmmm özledim sni yaaaa:) nasıl gidiyo izniniiiiz?
sen nasılsın balımmm nasıl gıdıyor gorusmeyelıDamlam yaa tam içimden seni geçirmiştiiiiimmm:):):) naber fıstığımmmm özledim sni yaaaa:) nasıl gidiyo izniniiiiz?
ay anacım özlenmez mi yahu ben şimdiden özledimİyim bende çok şükür kuşummmm:) şafak eritmeceeeee:))
amiiiiinnnn kuşummmmmmmyeter gari yaaa çok özledim ben aşkımıııııııııı..
Eneeeem hangi ara geldide 2 gün snra gidiyo kıııız:) zaman hızlı geçiyo heee ben daha 2 gün önce kavuştunuz fln sanıyoruuuum:)bende ozledım senı balım ah ah nasıl anlatm kı cok guzel gecıyor ve bıdaha gıdecek olması canımı sıkıyor kuzum ıkı gun snra yolcu edecz bu askerlık bıtmedı gıttı off
gecen hafta geldı kuzum 9 gun ıste ıznıydı zaman geldgnde hemen gecıyor en delı oldugum seyEneeeem hangi ara geldide 2 gün snra gidiyo kıııız:) zaman hızlı geçiyo heee ben daha 2 gün önce kavuştunuz fln sanıyoruuuum:)
hayrdr cnm nolduiyi geceler kızlar..
benimkiyle tartıştık sinirim aşırı bozuk..
başka hatta geçtik msjlaşamıozda pf
Doğru söylüyosun kuşum yaaa özlenmezmiiiiiay anacım özlenmez mi yahu ben şimdiden özledim
İyi gidiyo damlam yaa iş güç geçiyo zmn bi şekildesen nasılsın balımmm nasıl gıdıyor gorusmeyelı
anladm balım ay cok sevndm kusum hadı hayırlısı olsun gelır ınsallah yanına 1gun bıle gelmıs olmaları ılac gıbı gelıyor vallaha ınsana yaaaDoğru söylüyosun kuşum yaaa özlenmezmiiiiiBen yanımdayken bile özleyip öpücüklere boğardım onuuuuu
İyi gidiyo damlam yaa iş güç geçiyo zmn bi şekildeHaftasonu memlekete gittimmm.. Önümüzdeki hftasonuda allah izin verirse çağları evciye çıkartıcaaazz İnşallah bi engel çıkmaaaazzz..
Noldu balımmmmmmmiyi geceler kızlar..
benimkiyle tartıştık sinirim aşırı bozuk..
başka hatta geçtik msjlaşamıozda pf
hayrdr cnm noldu
Kız banada 200ler çok çabuk geçiyo gibi geliyo yaaaagecen hafta geldı kuzum 9 gun ıste ıznıydı zaman geldgnde hemen gecıyor en delı oldugum seyo olmaynca da hıc gecmıo su 200 lerde bı dusmuyor kafayı yıcem
Noldu balımmmmmmmsakin ol lütfeeen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?